FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
31 mar 2013 13:43
Sebastian Cygler napisał(a):
Gdzie jest Neil!?

W kościele.

http://www.erepublik.com/pl/referrer/krz ysiek_aleks
Jakby ktoś był tak miły i zaczął grać to byłoby miło.
31 mar 2013 14:11
Polska dalej potęgą świata?
31 mar 2013 14:18
Niet, P6 chyba.
31 mar 2013 14:24
Michał nie wiem co ćpasz, ale nie możesz oceniać czegoś, biorąc pod uwagę tylko negatywnych jego stron, które są wyolbrzymiane przez przez przeciwników chrześcijaństwa, ktorzy tak naprawdę nie pojmują sensu istnienia chrześcijaństwa, a gadają tak, ponieważ nie podobają im się kwoty pieniędzy, jakimi kościół operuje.
Tak sie składa, że w tych czasach bez pieniędzy gówno sie zrobi (a i to ciężko, bo w wielkich miastach toalety płatne). Bez pieniędzy żadna organizacja, żadne stowarzyszenie, no po prostu <cenzura> nic nie ma prawa bytu.
Dodane 31 marca 2013 16:25:
NAWET NASZA LIGA.
RAFIKA TEŻ OSKARŻYSZ, ŻE BANUJE NA SERWERACH TS?
31 mar 2013 15:08
Kościół jako organizacja jest zła , to jest moje przemyślenie z którym nie musisz się zgadzać.

Na co oni wydają pieniądze?? Na uciszanie pokrzywdzonych przez księży??
Czy na jeszcze jakieś inne przekręty??...

Nawet taka pierdoła jak sakramenty kapłaństwa i małżeństwa... według nich możesz wybrać jeden bo jest na całe życie z tym że jak weźmiesz rozwód to już nie dostaniesz drugiego ślubu a i nawet przecież rozwodu kościelnego też ci nie dadzą...

A ksiądz??...Może sobie zrezygnować z kapłaństwa i po kilku latach normalnie dostanie ślub...

A przecież to tak jak by brał rozwód z kościołem...

Kościół ma tych pieniędzy więcej niż potrzebuje... i to dużo więcej... Oni nie tracą z roku na rok tylko cały czas się bogacą...w zeszłym roku wzbogacili się o kolejne 25mln...

Na co to pójdzie?? Bo chyba nie wierzysz że na biednych i potrzebujących...

Zobacz że dostojnicy kościelni nawet lepszymi samochodami niż nasi ministrowie jeżdżą... więc chyba coś tu nie halo...

http://natemat.pl/5871,na-tacy-1-50-zl-a -limuzyny-za-400-tysiecy-o-kosciele-ktor y-gubi-swoja-wiarygodnosc
31 mar 2013 15:23
W Wielkanoc bitwa religijna, SUPERAŚNIE. Gratuluję Simon i Romaszko.
31 mar 2013 15:33
Też sobie wpisze w gogle i mi wyświetli to co chce zobaczyć.
http://lewicachrzescijanska.blogspot.com /2013/03/koscio-pomaga-ubogim.html

http://kosciol.blox.pl/2009/03/Kosciol-p omaga-biednym.html

Czy to jest prawda? Nie wiem, bo NIE WIDZIAŁEM TEGO NA WŁASNE OCZY, tak samo jak ty nie widziałes wielu rzeczy, o których twój rozumek nie ma pojecia jak widzę.
A ksiądz??...Może sobie zrezygnować z kapłaństwa i po kilku latach normalnie dostanie ślub...

Nie moze:) Żaden kościół katolicki mu takiego nie udzieli.
Kościół ma tych pieniędzy więcej niż potrzebuje... i to dużo więcej... Oni nie tracą z roku na rok tylko cały czas się bogacą...w zeszłym roku wzbogacili się o kolejne 25mln...

Z kąd ci przychodzą do głowy takie sumy?

niestety jeden ksiądz pedofil zepsuje ci wizerunek wszystkich. To działa tak samo, jeśli ktoś przychodzi do nas i widzi twoją jazdę, po czym rezygnuje z naszej ligi, ponieważ "poziom jest zbyt niski" jak dla niego. A to nie prawda.
Zobacz że dostojnicy kościelni nawet lepszymi samochodami niż nasi ministrowie jeżdżą... więc chyba coś tu nie halo...

Tak samo ministrowie, głowy państw, każdy biznesmen. Skończ z tym, bo to żaden argument.
Nawet taka pierdoła jak sakramenty kapłaństwa i małżeństwa... według nich możesz wybrać jeden bo jest na całe życie z tym że jak weźmiesz rozwód to już nie dostaniesz drugiego ślubu a i nawet przecież rozwodu kościelnego też ci nie dadzą...

Właśnie pokazałeś, jaka mała jest twoja wiedza o sakramentach kościoła, o ich istocie i sensie.
Powiem ci w skrócie: kościół może jedynie orzec, że małżeństwo w ogólnie nie zaistniało.

Tak w ogóle to...
Mówiłeś po ostatniej kłótni, że sie ogarniesz.
Dotrzymaj słowa.
31 mar 2013 17:56
Jaka u was pogoda????
31 mar 2013 17:57
Simon po pierwsze przeczytaj jeszcze raz albo dwa pierwszy akapit mojej poprzedniej wypowiedzi to może wreszcie zauważysz co tam piszę i się zastanowisz dwa razy zanim napiszesz coś takiego jak w ostatnim akapicie swojej wypowiedzi...

Gołym okiem widać że więcej pieniędzy to oni wydają na swoje sprawy niż na rzeczywistą pomoc...

Skąd biorę sumy?? Od czasów Jana Pawła II Przychód i Wydatki Watykanu są częściowo jawne, wiemy ile ale nie wiadomo od kogo za co, ile itd
Ale z tych pustych liczb wychodzi 25 mln do przodu...

Co super samochód nie jest argumentem?? A co korona mu z głowy spadnie jak zamiast samochodu za 450 tys pojeździ używanym za powiedzmy 30 a zaoszczędzone pieniądze wydał tak jak powinien??...

I mylisz się... Ksiądz dostanie normalnie ślub... Wiesz skąd wiem??
W tym roku z parafii do której teoretycznie należę, zrezygnował proboszcz. Biskup komentując jego decyzje dla lokalnych mediów powiedział że musi minąć trochę czasu, proboszcz musi odpokutować ale po tych kilku latach będzie mógł normalnie starać się o ślub kościelny...
31 mar 2013 19:21
Michał Romaszko napisał(a):
Kościół jako organizacja jest zła , to jest moje przemyślenie z którym nie musisz się zgadzać.

A przecież to tak jak by brał rozwód z kościołem...

Na co to pójdzie?? Bo chyba nie wierzysz że na biednych i potrzebujących...

http://natemat.pl/5871,na-tacy-1-50-zl-a -limuzyny-za-400-tysiecy-o-kosciele-ktor y-gubi-swoja-wiarygodnosc

A Ty na co wydajesz pieniądze? <cenzura> mi do tego i Tobie też powinno być <cenzura> do tego na co Kościół wydaję.
Dodane 31 marca 2013 21:22:
Adrian Pińczuk napisał(a):
Jaka u was pogoda????

Cały dzien snieg sypal :D
Dodane 31 marca 2013 21:29:
Szymon Kmiecik napisał(a):
Też sobie wpisze w gogle i mi wyświetli to co chce zobaczyć.
http://lewicachrzescijanska.blogspot.com /2013/03/koscio-pomaga-ubogim.html

http://kosciol.blox.pl/2009/03/Kosciol-p omaga-biednym.html

Czy to jest prawda? Nie wiem, bo NIE WIDZIAŁEM TEGO NA WŁASNE OCZY, tak samo jak ty nie widziałes wielu rzeczy, o których twój rozumek nie ma pojecia jak widzę.

Nie moze:) Żaden kościół katolicki mu takiego nie udzieli.

Z kąd ci przychodzą do głowy takie sumy?

niestety jeden ksiądz pedofil zepsuje ci wizerunek wszystkich. To działa tak samo, jeśli ktoś przychodzi do nas i widzi twoją jazdę, po czym rezygnuje z naszej ligi, ponieważ "poziom jest zbyt niski" jak dla niego. A to nie prawda.

Tak samo ministrowie, głowy państw, każdy biznesmen. Skończ z tym, bo to żaden argument.

Właśnie pokazałeś, jaka mała jest twoja wiedza o sakramentach kościoła, o ich istocie i sensie.
Powiem ci w skrócie: kościół może jedynie orzec, że małżeństwo w ogólnie nie zaistniało.

Tak w ogóle to...
Mówiłeś po ostatniej kłótni, że sie ogarniesz.
Dotrzymaj słowa.

PROPSY ZIOM!
Dodane 31 marca 2013 21:32:
Argumenty z dupy i z google, najpierw sprawdź czy podana informacja jest prawdziwa w żródłach a potem kopiuj i przekazuj błędną wiedzę.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 570 915

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.