FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 kwi 2013 11:35
Hmm tak teraz to zauważyłem... czy ten system wrzucania malowania przez stronkę nie pogarsza troszkę jego jakości??

Bo robiłem malowanie Red Bulla w PSC więc mam i oryginał i pobrane z aktualizacji i pobrany (mimo wysokiej jakości) jest dużo mniej ostre niż z oryginalnego pliku
8 kwi 2013 11:37
Co do skarg, to zauważyłem, że mimo moich wyjaśnień i udowadniania ludziom ich idiotyzmu, wciąż wielu uważa zgłaszanie skarg za zło, a ponieważ z jakiś powodów często wyciekały informacje, kto na kogo zgłasza skargi, to postanowiłem, że jeszcze bardziej zwiększę anonimowość skarg, tak, że nawet admini nie będą wiedzieli kto zgłasza, co nie będzie jednak wykluczać możliwości zbanowania kogoś za nieuzasadnione skargi (admini będą mieli przycisk "spam" przy każdej skardze i strona sama będzie banowała).
Dodane 8 kwietnia 2013 13:38:
Michał Romaszko napisał(a):
Hmm tak teraz to zauważyłem... czy ten system wrzucania malowania przez stronkę nie pogarsza troszkę jego jakości??

Bo robiłem malowanie Red Bulla w PSC więc mam i oryginał i pobrane z aktualizacji i pobrany (mimo wysokiej jakości) jest dużo mniej ostre niż z oryginalnego pliku

Minimalnie tak, inaczej malowania pobierałyby się dużo dłużej.
8 kwi 2013 12:12
Nie uważasz Rafał, że poprzez zwiększenie anonimowości skarg, które teraz i tak są już anonimowe nie zrobi się większy spam skarg co daje więcej pracy szefom serii?
8 kwi 2013 12:48

Post został usunięty przez autora

8 kwi 2013 13:22
Czemu jak chcę teraz pojeździć w GP2 na Hiszpanii, to mogę zalać tylko pełen bak, lub 1l?
8 kwi 2013 13:26
Właśnie Rafale włączyłbyś serwery
8 kwi 2013 13:34
Dawid Czepiela napisał(a):
Nie uważasz Rafał, że poprzez zwiększenie anonimowości skarg, które teraz i tak są już anonimowe nie zrobi się większy spam skarg co daje więcej pracy szefom serii?

Nie
Rafał Szostak napisał(a):
Czemu jak chcę teraz pojeździć w GP2 na Hiszpanii, to mogę zalać tylko pełen bak, lub 1l?

Już wyłączyłem zakaz tankowania.
Patryk Łucków napisał(a):
Właśnie Rafale włączyłbyś serwery

Już włączam.
8 kwi 2013 13:53
Czy serwer PSC jest aby na pewno włączony?
8 kwi 2013 13:59
Robi ktos Race edit z PSC?
8 kwi 2013 14:03
Łukasz Dams napisał(a):
Czy serwer PSC jest aby na pewno włączony?

Nie wcisnąłem przycisku.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
PIĄ
Deszcz
17 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 569 873

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.