FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 kwi 2013 16:45
Dawid Bęgier napisał(a):

Rafik od razu idzie się domyślić, że to on po 1 na niego nie ma żadnej a po 2 nie 1 raz składa B)
Dodane 15 kwietnia 2013 18:27:
ooo Rafik cwaniak na niewidocznym

Na mnie też nie ma.
15 kwi 2013 16:46
Na tego typu torach, gdzie łatwo się ścina i w dodatku sporo to daje, trzeba zgłaszać skargi za ścięcia, bo inaczej może być tak, że wygra ten co więcej ściął.
15 kwi 2013 16:47
Kiedy można spodziewać się kasy za GP2 ?
15 kwi 2013 16:47
O, jeszcze PK za GP2 nie nałożyłem. Już to zrobię.
15 kwi 2013 16:50
Rafał Cupał napisał(a):
Na tego typu torach, gdzie łatwo się ścina i w dodatku sporo to daje, trzeba zgłaszać skargi za ścięcia, bo inaczej może być tak, że wygra ten co więcej ściął.

Więc skargi powinny być jawne :>
Bo kto teraz widzi kto złożył? Tylko ty.
15 kwi 2013 16:53
Ja nie jestem konfidentem żeby na innych donosić i skarg zgłaszać nie zamierzam ale sporo w tym wyścigu w DTM widziałem jazdy poza torem osób które dziwnym zbiegiem okoliczności są czyste na chwilę obecną

Karę za kolizję na początku wyścigu przyjmuje na klatę mimo iż nie jest to do końca moja wina a co najmniej połowę odpowiedzialności ponosi za to bezmyślnie wybrana wersja toru która lubiła się w tym miejscu przycinać...<dobani>
15 kwi 2013 16:53
W DTM żółte linie wydzielały tor jazdy ?
15 kwi 2013 16:54
Szymon Kmiecik napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

Więc skargi powinny być jawne :>
Bo kto teraz widzi kto złożył? Tylko ty.

Teraz tak mówisz. A jak by tak zrobił to dopiero by się zaczął sajgon. Każdy na każdego by jechał, że " ty złożyłeś na mnie skargie? Nie żyjesz !!! " itd. Więc to jest chyba teraz jest dobrze, ale też po co podejrzewać kto złożył itd., itp. Złożył bo mu się należało albo nie. Po to jest ten system.
Dodane 15 kwietnia 2013 18:56:
Michał Romaszko napisał(a):
Ja nie jestem konfidentem żeby na innych donosić i skarg zgłaszać nie zamierzam ale sporo w tym wyścigu w DTM widziałem jazdy poza torem osób które dziwnym zbiegiem okoliczności są czyste na chwilę obecną

Karę za kolizję na początku wyścigu przyjmuje na klatę mimo iż nie jest to do końca moja wina a co najmniej połowę odpowiedzialności ponosi za to bezmyślnie wybrana wersja toru która lubiła się w tym miejscu przycinać...<dobani>

Tor zacinał mega. Ale cóż. Już tego nie można było zmienić. Rafał mówł, że mieliśmy dużo czasu na to. Szkoda...
15 kwi 2013 16:57
Patryk Krutyj 00:07:17 Procedury SC
Patryk Krutyj 00:08:13 Procedury SC
Patryk Krutyj 00:11:45 Ścięcie toru
Ktoś tu myśli, że uda się zrzucić Menela z podiumB)
Dodane 15 kwietnia 2013 18:58:
Mówiłem Rafikowi, że będą problemy u niektórych, no i były.
15 kwi 2013 17:01
Rafale mam pytanie. Może to na tematyczne ale to tak ogółem. Zauważyłem, iż gdy jakiś zespół nie ma banera to jest pokazywany ten " taki bolidzik GP2". Czy można to zmienić dla każdej serii. W F1 by pokazywało bolid F1 lecz tu chyba nie ma problemu z banerami. W gp2 by on został. W DTM-ie auto DTM np audi,merc co za różnica może bmw. No i w PSC Proshe ? Pomyślisz ?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
WTO
Deszcz
17 °C
ŚRO
Deszcz
21 °C
CZW
Zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 562 103

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.