FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 mar 2015 18:44
Tak jak Mateusz mówi - 4gb patch i po sprawie. Wcześniej też miewałem problemy, teraz jest w porządku
1 mar 2015 18:45
W 90% wywalanie Rf-a następuje przez tą ułomną wtyczkę. 10% to mało wydajny mod, słaby komp, tor, bądź internet. A ostatnim razem kiedy mnie wywaliło było to ponad rok temu i to przez złego crack-a. Czynnik komputera w moim wypadku też odpada gdyż I7,12gb ramu i 3 gb z samej grafiki dają mi średnio 120 fpsów przy starcie.
1 mar 2015 18:46
Co to jest 4gb patch?
1 mar 2015 18:52
Mateusz Bogusz napisał(a):
4GB patch i tak jest obowiązkowy. Czasami problemy może sprawiać też crack - ja używam oryginalnej wersji F i jest gut.

W poprzednim sezonie jednak Cię wywaliło w dwóch ostatnich wyścigach.
1 mar 2015 18:52
Maciej Cabała napisał(a):
W 90% wywalanie Rf-a następuje przez tą ułomną wtyczkę. 10% to mało wydajny mod, słaby komp, tor, bądź internet. A ostatnim razem kiedy mnie wywaliło było to ponad rok temu i to przez złego crack-a. Czynnik komputera w moim wypadku też odpada gdyż I7,12gb ramu i 3 gb z samej grafiki dają mi średnio 120 fpsów przy starcie.

Miałem sie powstrzymać ale mi sie nudzi.
W 90% to ty jesteś ułomny. Nie dociera, że rFactor to stara gra podczas projektowania której komputer przeciętnego Kowalskiego był tak mocny jak Samsung Galaxy S5/6? rFactor poradzi sobie z obsługą 2GB ram (nie więcej z tego co pamiętam), jeżeli wymaga więcej pamięci = wywala. Ale nie, ludzie nie rozumieją jak się do nich mówi. Mi na ostatnich 2 wyścigach poprzedniego sezonu zaczęło wywalać notorycznie (nie tylko w tej lidze crashe ale też CL gdzie indziej) - zepsuła mi się instalka rFactora, po przeinstalowaniu jest idealnie. Piszę to i już wiem że i tak nie dotrze...
Zmodyfikowane 1 mar 2015 18:53 przez Mateusz Bogusz.
1 mar 2015 18:54
Będzie SC w F1 ?
1 mar 2015 18:54
Adam Jurzysta napisał(a):
Będzie SC w F1 ?

Niestety będzie.
1 mar 2015 19:03
Bogusz idzie na ostro więc ja nie będę mu dłużny. Mongolski cichobiegu... Na Rfactorze zjadłem zęby i więcej czasu niż ty wybociłeś na kierownicy w całym swoim życiu. Zrobiłem też parę modów mniej lub bardziej udanych i na temat tego co jest wstanie dźwignąć Gmotor2 wiem więcej niż Ty. Wiem też że jeśli sam proces rfactor-a pochłania więcej niż 1,5K ramu będzie wywalać ale jeśli ta krytyczna granica nie jest przekroczona zaczynamy wchodzić na teren wtyczek doinstalowanych do podstawki a one od Rfhuda po UŁOMNE RFE uwielbiają crashować tą prehistoryczną grę. A dlczego RFE jest ułomne? Przez to jak bardzo potrafi tor przesychać i może dlatego że jeśli podczas sesji zmienia się pogoda wzrasta szansa na cl o 91203890128390128390123%. Więc jeśli chcesz kogoś nazwać ułomnymnym to idź takie wywody pisać do Pana X.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
37 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 486 728

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.