FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 mar 2015 23:03
Mateusz Bogusz napisał(a):
Oglądam relacje i sie zastanawiam czy realizator ma jakąkolwiek kontrolę nad kamerami?

Nie, jest automatyczna.
1 mar 2015 23:16
Oglądam relacje i sie zastanawiam czy realizator ma jakąkolwiek kontrolę nad kamerami?

Nie, jest to automatyczna relacja. Skrypt napisany przez Rafika.
1 mar 2015 23:34
Bez jaj, jak już komentator jest (nie realizator) to dlaczego jest zdany na "łaske" automatu?
2 mar 2015 00:31
Ja<cenzura>e ile już skarg w F1 <brawo> <brawo>
2 mar 2015 00:55
Bez jaj, jak już komentator jest (nie realizator) to dlaczego jest zdany na "łaske" automatu?

Ponieważ:
1. Komentator musiałby nadawać relację
lub
2. Komentator musiałby mieć wpływ na komputer który nadaje transmisję, a to z tego co pamiętam znacznie zwiększało zużycie internetu i przekładało się na większe lagi/gorszą jakość obrazu.
2 mar 2015 01:19
Pkt 2 - ekhem, że co?
Gdy jeździłem w Niemieckiej, raz zapytaliśmy się o możliwość poprowadzenia transmisji w języku Polskim. Gość zgodził się od razu, przygotował nam maszynke. Podłączaliśmy się przez program podobny do Team Viewera, bodaj RRD Viewer albo coś w ten deseń. Zakładam że był to jakiegoś rodzaju zautomatyzowany pulpit zdalny, bo to był 1 plik który wystarczyło odpalić (bez instalacji) wpisać adres komputera i gotowe - w programie mogliśmy obsługiwać "maszynke", do tego był jeszcze jakiś .dll od tvstyle w folderze głównym rFactora by można było przełączać pomiędzy samochodami po prostu wpisując numer pozycji na klawiaturze numerycznej no i oczywiście te całe grafiki (pewnie również za pomocą tvstyle). Żadnych lagów, typ nawet nie wspominał o tej kwestii.

A co do samych lagów na hitbox/twitch to chyba jest to jakiś problem globalny, jedynie na Youtube ostatnio jak jakiekolwiek relacje z wyścigów oglądałem to dało się to oglądać.
2 mar 2015 08:13
Nie mam tyle zaufania do Krzyśka, żeby dać mu możliwość zniszczenia mojej pracy, zwłaszcza, że wątpię, że wychwyciłby więcej akcji niż automat.
2 mar 2015 08:52
Od kiedy kierowcy GP2 i F1 zamienili się zachowaniem i mentalnością?
2 mar 2015 09:58
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Od kiedy kierowcy GP2 i F1 zamienili się zachowaniem i mentalnością?

Wtedy kiedy przyszła hołota do F1.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
36 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 485 427

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.