FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 mar 2015 16:27
Zapomniałem o cudzysłowie. Pomiędzy 0 i maks to w zależności od toru 0.2-0.4 sekundy. Oczywiście mowa o aero i silniku z osobna.
Dodane 3 marca 2015 17:28:
Na Bahrajnie warto przyjąć tę większą wartość, bo tu dużo prostych, a ulepszenie aero wpływa na zmniejszenie oporów powietrza.
Dodane 3 marca 2015 17:31:
No nie mogę wyjść z podziwu, że pomimo już kilku takich nagonek na skarżypyty w przeciągu roku, dalej znajdą się agenci, którzy to zrobią.
3 mar 2015 16:37
bolid gp2 ulepszony na 10 we wszystkich kategoriach, jest szybszy od bolidu, który ma wszystko ulepszone na 1 o ~0.7s
Konto usunięte
3 mar 2015 17:10
Dawid Kuszel napisał(a):
bolid gp2 ulepszony na 10 we wszystkich kategoriach, jest szybszy od bolidu, który ma wszystko ulepszone na 1 o ~0.7s

A jak to wygląda w GT? Ktoś sprawdzał/wie?
3 mar 2015 17:12
Ok :)

Sprawdziliśmy powtórkę Gałkowskiego, TO JEST JAKAŚ KPINA z tymi skargami, nie wiem kto to złożył, ale
- skargi na nieprzepisową obronę pozycji to jakaś parodia zasługująca na karę dla składającego,
- skargi na przejazd przez zbyt wiele stanowisk również zasługuje na karę za zawracanie dupy administracji (i nieznajomość regulaminu),
- natomiast skargi nt. wyjazdu poza tor to kolejny przypierdzielania się o byle co w sytuacji, gdy wyjeżdżający wyraźnie traci przez brak przyczepności i karbowatość tarki.

Ale czekam na dalsze ruchy. Obowiązkowo czekamy na ujawnienie nazwiska tego cwaniaka. I dalsze ruchy, bo mamy asy w rękawie. I to zestawy z wielu talii.
Zmodyfikowane 3 mar 2015 17:12 przez Michał Kozera.
3 mar 2015 17:17
Michał Kozera napisał(a):

- skargi na przejazd przez zbyt wiele stanowisk również zasługuje na karę za zawracanie dupy administracji (i nieznajomość regulaminu),
- natomiast skargi nt. wyjazdu poza tor to kolejny przypierdzielania się o byle co w sytuacji, gdy wyjeżdżający wyraźnie traci przez brak przyczepności i karbowatość tarki.

Pierwszy myślnik; odnoszę do punktu 15.3 w regulaminie.
Drugi myślnik; na wyjeździe możesz zyskać jak i stracić.

A co do obrony, to dużo nie brakowało, żebym załapał się na karę za obronę pozycji w Adelaide. Trzeba robić tak, żeby było dobrze - nic nie poradzisz...
Zmodyfikowane 3 mar 2015 17:19 przez Marcel Pawiński.
3 mar 2015 17:24
Marcel Pawiński napisał(a):

A co do obrony, to dużo nie brakowało, żebym załapał się na karę za obronę pozycji w Adelaide. Trzeba robić tak, żeby było dobrze - nic nie poradzisz...

Ależ my znamy regulamin. Chociaż punktów jest od groma i ciężko to wszystko spamiętać, to obaj dopiero co zdawaliśmy egzamin teoretyczny. Nadal utrzymuję to, co powiedziałem. Ktoś nie znał regulaminu.
Wiem też jakie są następstwa wyjazdu. Nie ścigam się od miesiąca. Podałem jakie były efekty.

Jeżeli podana w skargach obrona w jakikolwiek sposób narusza regulamin i zasady, to faktycznie mocno zmienia to rozmowę. I jakiekolwiek pojęcie właściwego ścigania się na prostej.

Zmodyfikowane 3 mar 2015 17:26 przez Michał Kozera.
3 mar 2015 17:25
Marcel Pawiński napisał(a):

Ależ my znamy regulamin. Chociaż punktów jest od groma i ciężko to wszystko spamiętać, to obaj dopiero co zdawaliśmy egzamin teoretyczny. Nadal utrzymuję to, co powiedziałem. Ktoś nie znał regulaminu.
Wiem też jakie są następstwa wyjazdu. Nie ścigam się od miesiąca. Podałem jakie były efekty.

Ja nie mówiłem, że nie znacie. Po prostu podałem odpowiedź/przykład.
3 mar 2015 17:34
No to czekamy na dalszy rozwój sytuacji :) Nie ma co dalej zbędnie roztrząsać.
3 mar 2015 17:47
No to czekamy na dalszy rozwój sytuacji :) Nie ma co dalej zbędnie roztrząsać.

Dokładnie. Zobaczymy co będzie ;).
3 mar 2015 17:52
Jpdl, jaki syf, czas chyba skończyć tę nudną zabawę i zmienić system skarg w lidze, ale pewnie Rafik jak zwykle nie bd miał czasu na to <lol>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
24 °C
Tor:
36 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 485 503

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.