4 mar 2015 08:50
Rekademu znowu się upiekło. Nie dziwne, że wciąż powoduje takie kolizje, skoro czuje się bezkarny.
Rekady puszczając hamulec na T1 doskonale wiedział jak to się może skończyć, może przypomnę, że karambol który spowodował ten osobnik zebrał żniwa w postaci zjazdu ponad połowy stawki do pitów po 1 okr! Dlaczego więc tak niska kara za to przewinienie?
Po za tym, zaraz po uderzeniu we mnie popisał się kolejny raz:

Myślę, że każdy normalny człowiek odbiłby w tej sytuacji w lewo. To jest chyba dość oczywiste?
Natomiast reakcja genialnego pana A.J. jest taka:

To mówi samo za siebie.
Nikt mi nie powie, że nie miał czasu na prawidłową reakcję.

Już w tym momencie idealnie widział, że Mohito złapie spina, a dalej twardo jechał prosto na niego.
Przypadek? Nie sądzę.
"Za spowodowanie kolizji podczas wyścigu użytkownik może otrzymać karę, której wielkość zależy od oceny zachowania użytkownika przez administrację, które przyczyniło się do kolizji, jej skutków oraz ich przewidywalności. Administracja ma do wyboru następujące stopnie kary za to przewinienie:
a) kara czasowa 5 sekund i 4 punktów karnych,
b) kara czasowa 10 sekund i 8 punktów karnych,
c) kara czasowa 20 sekund i 16 punktów karnych,
d) kara czasowa 30 sekund i 24 punkty karne,
e) dyskwalifikacja z sesji i 32 punkty karne."
a) kara czasowa 5 sekund i 4 punktów karnych,
b) kara czasowa 10 sekund i 8 punktów karnych,
c) kara czasowa 20 sekund i 16 punktów karnych,
d) kara czasowa 30 sekund i 24 punkty karne,
e) dyskwalifikacja z sesji i 32 punkty karne."
Rekady puszczając hamulec na T1 doskonale wiedział jak to się może skończyć, może przypomnę, że karambol który spowodował ten osobnik zebrał żniwa w postaci zjazdu ponad połowy stawki do pitów po 1 okr! Dlaczego więc tak niska kara za to przewinienie?
Po za tym, zaraz po uderzeniu we mnie popisał się kolejny raz:

Myślę, że każdy normalny człowiek odbiłby w tej sytuacji w lewo. To jest chyba dość oczywiste?
Natomiast reakcja genialnego pana A.J. jest taka:

To mówi samo za siebie.
Nikt mi nie powie, że nie miał czasu na prawidłową reakcję.

Już w tym momencie idealnie widział, że Mohito złapie spina, a dalej twardo jechał prosto na niego.
Przypadek? Nie sądzę.
Zmodyfikowane 4 mar 2015 10:17 przez Sebastian Kosmala.