FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 mar 2015 14:29
Maciej Cabała napisał(a):
Pawiński na mnie złożył bo zaraz po wyścigu ostrzegałem go że widziałem jak latał po za torem. Ale że Dejwid powiedział że się sam tym zajmie to ja dałem sobie z tym siana. A Ja owszem przyciąłem ale za każdym razem gdy to uczyniłem operowałem tak gazem żeby kierowcy za mną mieli taką samą stratę do mnie jak przed docinką AMEN :D

Ja wiem, że na mnie złożyłeś, ale mówię, tłumacze, piszę, a Ty nadal swoje. Ja skarg nie składałem - nie będę się zbliżać do twojego poziomu i żyć skargami... Pijesz do mnie co wyścig, bez względu jak jadę. Jeżeli daje Ci to satysfakcje to <brawo>.
Zmodyfikowane 11 mar 2015 14:33 przez Marcel Pawiński.
11 mar 2015 14:33
Kolo ty chyba nie ogarniasz, co odwalałeś w minioną niedzielę :O wszyscy starali się jako tako pilnować i jechać w świetle przepisów, a ty rżnąłeś takie ściny, że momentami zyski leciały w sekundy... To, że jedynym sposobem na jakiekolwiek dotarcie do sprawiedliwości jest złożenie 100 000 skarg na twoje wybryki to minus panującego systemu, a nie ludzi, którzy czują się zniesmaczeni twoją jazdą.
11 mar 2015 15:58
KNP
11 mar 2015 16:14
Ciekaw jestem co za skur*wiel na mnie składał.
11 mar 2015 16:34

To tak na rozluźnienie
11 mar 2015 17:34
Fajny kask.
11 mar 2015 17:39
Maciej Miłosz napisał(a):

Przestań beczeć, bo obok Marcela pokazałeś jak można ostro ciąć szykany. Sprawdzając kary, było widać, że wasza dwójka nieźle odpłynęła, Cabała trochę mniej, ale też dawał radę ( nie mówiąc o tym, że inni też cieli, ale wasza adoracyjna trójeczka chyba sama wolała się wzajemnie wykończyć). Wniosek jest taki, że zamiast <cenzura><cenzura>mi na Marcela (co prawda są one słuszne), lepiej najpierw spójrzcie na siebie ;) Oby ten kabareton się już skończył na dobre :P
11 mar 2015 17:40
Aleksy Mainusz napisał(a):

Przestań beczeć, bo obok Marcela pokazałeś jak można ostro ciąć szykany. Sprawdzając kary, było widać, że wasza dwójka nieźle odpłynęła, Cabała trochę mniej, ale też dawał radę ( nie mówiąc o tym, że inni też cieli, ale wasza adoracyjna trójeczka chyba sama wolała się wzajemnie wykończyć). Wniosek jest taki, że zamiast <cenzura><cenzura>mi na Marcela (co prawda są one słuszne), lepiej najpierw spójrzcie na siebie ;) Oby ten kabareton się już skończył na dobre :P

Dużo racji niestety w tym :(
11 mar 2015 18:06
Aleksy Mainusz napisał(a):

Na jakiej podstawie myślisz że "beczę" przez to?
Po prostu jestem ciekaw kto się na mnie tak uwziął.
Ty też nie jesteś idealny,zresztą nikt nie jest. Gdyby każdy chciał sprawdzać każdego to jestem pewny, że po każdym wyścigu byłoby ponad 1000 skarg.
Przykładowo: po kolizji Sebastiana Kosmali i Radka Cupała nikt nie został ukarany i nikt do nich nic nie miał.
Zmodyfikowane 11 mar 2015 18:11 przez Maciej Miłosz.
11 mar 2015 18:12
Przykładowo: po kolizji Sebastiana Kosmali i Radka Cupała nikt nie został ukarany i nikt do nich nic nie miał.

Ponieważ nie mieli do siebie żalu ;). Niektórzy po prostu odpuszczają sobie :P.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
CZW
Deszcz
21 °C
PIĄ
Zachmurzenie
21 °C
SOB
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 555 475

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.