FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 maj 2015 14:21
Biurokracja w Polsce mnie dzisiaj dobiła, chciałem załatwić jedną rzecz, nie udało się wróciłem z 3 do załatwienia;(
22 maj 2015 14:24
Dawid Płonka napisał(a):
Biurokracja w Polsce mnie dzisiaj dobiła, chciałem załatwić jedną rzecz, nie udało się wróciłem z 3 do załatwienia;(

Welcom Poland
Dodane 22 maja 2015 16:52:

Kto kupuje Logitech G29 jak wyjdzie :D?
22 maj 2015 14:57
Ponoć shifter ma być sprzedawany oddzielnie <wyśmiewacz>

Ale wygląda co najmniej dziwnie.
22 maj 2015 14:59
Michał Kozera napisał(a):

DFGT+G27 :P
22 maj 2015 15:22
Marcel Pawiński napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):

DFGT+G27 :P

To samo pomyślałem na pierwszy rzut oka xD
22 maj 2015 15:33
Wygląda tak jakoś... dziwnie. Kolorystycznie pokrętło nie pasuje do reszty (mogło być niebieskie lub inne przyciski i pasek na górze mogły być czerwone), do tego krzyżak i przyciski na górze są doczepione jakby na siłę i trochę psują wygląd. Pokrętło i przyciski +/- wyglądają jakby żywcem je wyjęli z DFGT.
Chciałbym żeby G29 wyszło, ale nie wiedząc dlaczego nie mogę oprzeć się wrażeniu że to fake
22 maj 2015 15:37
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Wygląda tak jakoś... dziwnie. Kolorystycznie pokrętło nie pasuje do reszty (mogło być niebieskie lub inne przyciski i pasek na górze mogły być czerwone), do tego krzyżak i przyciski na górze są doczepione jakby na siłę i trochę psują wygląd. Pokrętło i przyciski +/- wyglądają jakby żywcem je wyjęli z DFGT.
Chciałbym żeby G29 wyszło, ale nie wiedząc dlaczego nie mogę oprzeć się wrażeniu że to fake

DFGT i tak będzie lepsze :P.
22 maj 2015 15:59
Marcel Pawiński napisał(a):
Dawid Płonka napisał(a):

Welcom Poland
Dodane 22 maja 2015 16:52:

Kto kupuje Logitech G29 jak wyjdzie :D?

To jest zwykła G27 z dotatkami DFGT.
22 maj 2015 16:10

Przeciez z tym czerwonym to jest normalnie w Dfgt i to wyglada spoko
22 maj 2015 18:24
Adam Jurzysta napisał(a):

Przeciez z tym czerwonym to jest normalnie w Dfgt i to wyglada spoko

No ale w G29 spoko już nie jest.

Te niebieskie przyciski są takie... przypadkowe, z łapanki. To wygląda jak jakiś własnoręczny mod.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
21 °C
Tor:
28 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 713 717

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.