FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 cze 2015 18:26
Mateusz Kulesza napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Lepsze to niż celowo czekać na kogoś podczas dublowania, żeby go rozwalić, co nie Baroner? :D

Wyszedłeś na <cenzura>ę i trzeba się z tym pogodzić. Nasri w Bahrajnie w II 2014 tez był winny co nie? :> Choć między prawdą, a bogiem zdobywca tytułu GP2 bd śmiechem na sali, bez względu na to, kto to wygra. A tak narzekali niektórzy na Boro w I 2014 <lol>

O co Ci chodzi człowieku? Ja i Marcel sobie już wszystko wyjaśniliśmy. Twoje z<cenzura>ane komentarze i płacz na forum nie są tu nikomu potrzebne. Także choć raz zamknij mordę i przestań pajacować. Niech Mati opowie o twoim zachowaniu na torze, chętnie posłuchamy <ok>
Dawać więcej! ^^

Aleksy Mainusz vs Cezary Kołcz Round 1 <lol>
2 cze 2015 18:40
Dawid Płonka napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):
Lepsze to niż celowo czekać na kogoś podczas dublowania, żeby go rozwalić, co nie Baroner? :D

Wyszedłeś na <cenzura>ę i trzeba się z tym pogodzić. Nasri w Bahrajnie w II 2014 tez był winny co nie? :> Choć między prawdą, a bogiem zdobywca tytułu GP2 bd śmiechem na sali, bez względu na to, kto to wygra. A tak narzekali niektórzy na Boro w I 2014 <lol>

O widzę, że masz ból dupy, że nie ty go zdobędziesz, wróciłeś z podkulonym ogonem z F1 z jakimiś durnymi wytłumaczeniami, że fizyka jest <cenzura>owa. Myślałeś, że będziesz wygrywał seriami a tu lipa, byli szybsi. Oczywiście nie mówię o sobie. :P

Widzę, że ciebie <cenzura>nęło turbo. Tytułu nie zdobędę, mam to gdzieś, że nie wygram, simracing się na tym nie kończy. Poza tym wspominałem dlaczego wróciłem do hołoty (sam pytałeś dlaczego), ale jak widać, chyba jesteś chory na oboje oczu, skoro nie potrafisz do teraz tego dostrzec. Myślisz, że zwycięstwa to tylko jedyny cel w GP2? <lol> Zacząłeś budować jakąś alternatywną historię, w której możesz głupimi argumentami strzelać pociskami do mnie, o tak bo srak. Pojazd TOP2, to efekt tego, że było kilku dobrych mistrzów w GP2 (Mohito, Jasina), ale był też Boro, który no powiedzmy, że nie tylko dzięki skillowi go zdobył ( z całym szacunkiem dla niego i DFP :D) Widać teraz, że jednak obecny zwycięzca bd naprawdę mizerniutkim majstrem, co pokazuje, że chyba w Kamikadze Series nadszedł czas jakiś zmian. A to że nie wygram... Mam więcej fuksa niż Alonso w 2012, Pablos lub Galkowski spokojnie by wygrali sezon, gdyby jeździli. Twojego głupiego ataku nie zamierzam dłużej ciągnać, bo widzę że szostakizm już przesiąkł doskonale, czekamy teraz na kultowe 8!

Btw. fiza jest "uciążliwa" w GP2 (nie czepiać się, że w F1 jest taka sama :P ), co potwierdzi bardzo dużo osób, wlącznie nawet chyba z walcząca hołota o mistrza.

PS. Kończąc ten głupi temat, pragnę sprawdzić panie expercie, ile wyścigów wygrałem w II 2014 w GP2, teraz czytając to, że powracając do GP2 liczyłem na seryjne wygrane, dobre <lol>, przynajmniej umiesz naprawdę bzdurami humor poprawić :)
2 cze 2015 18:48
Twojego głupiego ataku nie zamierzam dłużej ciągnać,

bo widzę że szostakizm już przesiąkł doskonale,

Myślałem, że głupie ataki to twoja specjalność. Coś podobnego. Ciekawe kto pierwszy zaczął ten <cenzura>ny wywód...
Zmodyfikowane 2 cze 2015 18:49 przez Cezary Kołcz.
2 cze 2015 19:02
Cezary Kołcz napisał(a):

hahahahahaha skisłem :v
2 cze 2015 19:20
Buahaha <cenzura>łem Padłem <cenzura> spadłem.
2 cze 2015 19:22
Kusi mnie, żeby zapostować pastę o godności człowieka.
2 cze 2015 19:38
Kończąc twój wywód Aleksy to była moja subiektywna opinia po twoim bólu dupy jaki wyraziłeś na forum. Ja odebrałem to tak, że umniejszasz znaczeniu zdobycia tytułu GP2, wręcz wyśmiewasz całą serię, aby podnieść swoje ego, które jak uważam jest wysokie.
Zmodyfikowane 2 cze 2015 19:39 przez Dawid Płonka.
2 cze 2015 19:49

Jestem ciekaw, kiedy rozpocznie się kolejna :D
2 cze 2015 20:19
Maciej Miłosz napisał(a):

Jestem ciekaw, kiedy rozpocznie się kolejna :D

Na torze Monza w niedzielę ( o ile do niej dojdzie <lol>).

Dawid Płonka napisał(a):
Kończąc twój wywód Aleksy to była moja subiektywna opinia po twoim bólu dupy jaki wyraziłeś na forum. Ja odebrałem to tak, że umniejszasz znaczeniu zdobycia tytułu GP2, wręcz wyśmiewasz całą serię, aby podnieść swoje ego, które jak uważam jest wysokie.

Nie rozróżniasz bólu dupy od brutalnej prawdy. Np. Widmo piszę w trochę podobnym tonie, to rozumiem, że też jest taki i sraki? Masz rację z wyśmiewaniem, ale dobrze też czytasz między wierszami, można jednak trochę inaczej pisać? Umniejszanie serii też jest automatycznym strzelaniem sobie w stopę, przyznaję ci z ręką na sercu, że jeżdżę <cenzura>owo w tym sezonie. A morali sobie nie muszę podnosić, gdybym chciał , to bym po wyścigu zaczął wyzywać wszystkich od cziterów i innych, którzy mieli czelność ze mną wygrać. Już nie róbcie ze mnie Vettela, który po nieudanym wyścigu robi z siebie często <cenzura>a<lol>
2 cze 2015 20:54
Człowiek wraca po pół dnia nieobecności, a tu takie atrakcje <3
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
17 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 721 388

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.