FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 lut 2011 10:14
Dzięki Klusex997;)
Mialem tak ale nie trzymałem tylko wcisnąłem i odrazu puścilem...:D
15 lut 2011 10:40
ja uwzywam tej jak by to powiedzziec bez trakcyjnosci :D gdy ktos mnie obroci zeby sie odobrocic :D heh nie ma takiego słowa :P

JA popieram MOZA :D <ok>
15 lut 2011 14:32
Kowcyk, trudno, musi sie pokazać po...

Ziomal, tak jak Baba Yetu pasuje na hymn tak większość utworów, które będziecie sobie chcieli za hymn wybrać będzie zapewne do bani pasować... Trzeba będzie w dodatku listy robić hymnów itd... za dużo bałaganu.

Mozo, problem z hymnami kierowców jest taki, że wybór "kasków" jest w lidze dość luźny, każdy bierze jaki chce, byleby tylko każdy w zespole miał inny, więc może okazać się, że jeden zawodnik będzie miał co wyścig różny hymn, bo zespoły również można często zmieniać, więc jak dla mnie to też odpada.

Dlatego albo hymn Polski, albo tylko zespołu.

Jeszcze nie wiemy, co będziemy roblili z tym co się będzie działo na ts-ie. Nie wszyscy używają ts-a, więc na razie to będzie nieoficjalna "uroczystość"...
15 lut 2011 15:07
Do pada mozna przypisac wszystkie przyciski jakie ma klawiatura oraz mysz i jej ruchy(nawet klawisz F1 ),a to dzieki takim programom jak ''JoyToKey'' i ''Xpadder''. a do gier obslugyjacych pada od xboxa polecam za<cenzura>isty emulator tego pada ''x360ce''(dzieki niemu w Race Driver Grid moglem jak czlowiek pograc) tyle jezeli chodzi o pada:P
15 lut 2011 15:38
rafik gadałem z Karolem i mówił, że nie będzie problemu żeby był wcześniej...
15 lut 2011 15:43
To ciekawe jak on sobie to wyobraża... News z wyścigu już jest dodany, tylko jest ukryty i czeka na uzupełnienie.
15 lut 2011 15:49
Rafik czytałeś w ogóle ten wywiad i wiesz dlaczego musi być wcześniej?
15 lut 2011 15:50
Ok już załatwione, spokojnie! :>
15 lut 2011 17:03
jakos juz jest news...:]

ej mam fajny pomysl . Moze dla wiekszego zarobku zrobic patcha do modu i zeby bolidy byly czyste bez sponsorów . moze tam jacys mali moga zostac a tych wiekszych to bysmy tu na strocne pozyskiwali i by sie ustalilo ile dany sponsor by wplacal co tygodniowo i wtedy by sie robi patch ze z bolide z tym sponsorm . na stronce z tymi sponsorami bym mogl zrobic . :D
15 lut 2011 17:04
mam co wyscig sciagac patcha... :O :O :O
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 712 231

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.