FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 lut 2011 16:32
HIPOKRYTA!!! :O :O <zły> <zły> <zły> <nerwus> <nerwus> <nerwus>
21 lut 2011 16:36
Yyy zupełnie co innego, jeśli ja nagrywam SIEBIE i chcę to pokazać ludziom, a zupełnie co innego jeśli nagrywa mnie ktoś gdy nie chcę by to było pokazane innym... Myślałem, że to akurat jest oczywiste.

Poza tym gdzie Ty tam widzisz że do wszystkich się czepiam? Po prostu pewien pan o nicku Ziemniak zmieszał mnie z błotem na forum , po czym jak wyzwał mnie na battle to dał tak denny filmik, że aż mi się płakać chciało więc mu to uświadomiłem. Druga sprawa jest taka, że pani mamba90 do której wypowiedzi się odniosłem chyba faktycznie lekko odgrzała kotleta komentując moją wypowiedź po całym ROKU. Tak, tak: po roku!! :D Ojj Dawid, teraz każdej mojej wypowiedzi będziesz szukał, żeby mnie ośmieszyć? pff nie wydaje mi się żeby to było celem Twojego życia - lepiej weź się za naukę bo to Ty miałeś niedostateczne na półrocze a nie ja :)
21 lut 2011 16:38
Dobra panowie. Już spokój. <luzik>
21 lut 2011 16:38
No niby jest, ale skoro jednego nie chcesz, a drugie chcesz to się zdecyduj czego Ty chcesz...

ALBO MOŻESZ BYĆ W INTERNECIE, ALBO NIE... proste...
Pozatym skoro widziales, ze mnie nie ma na TS w piatek na trenie, to jak nie mogles zobaczyc na czerwono napisu RECORDING? :(
21 lut 2011 16:40
Po to właśnie ten napis raczej jest... xD
21 lut 2011 16:42
Ciekawe, czy gdybym nie dał tego filmiku na neta to by Radek nie umieścił na wrzucie nagrania z TS, ciekawe co ma jedno z drugim wspólnego ale pozdro :P
21 lut 2011 16:44
<cenzura> kowcyk z<cenzura>ałeś sobie kariere. Miałeś szanse dorównac ale urwal,daj kamienia,<cenzura> moje pole, jestem hardkorem, kable łapie <cenzura>.
21 lut 2011 16:45
<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
21 lut 2011 16:48
Stać Was tylko na minki, zamiast na rzeczową ocenę sytuacji i postawienie się przez moment przed tym , jak Wy byście zareagowali, gdyby takie samo nagranie, tylko że ośmieszające Was trafiło do neta i do Waszych znajomych, którzy rozsyłaliby to sobie po szkole. Naprawdę godne podziwu jeśli Was by to nie wkurzyło.
21 lut 2011 16:48
poza tym chłopie jumpstyle nie jest już na topie. Jak tylko moja krew poczuje procenty to sprawdza sie jedynie i wyłącznie TARŁO z ładnie wyglądającym i pachnącym osobnikiem płci przeciwnej
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
32 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 701 054

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.