FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 lut 2011 17:04
No jak ktoś nie czytał regulaminu to tak jest, nie wiem jak Wy ten egzamin robicie, że ja zdałem na 100% przy zamknietym :P
24 lut 2011 17:05
A my jeżdzimy, że w regulaminie no, że zasady jak rl tak?? Bo coś mi się tak zdaje. A o ile mnie pamięć nie myli ( jak śie mylę to mnie poprawcie, bo nie jestem pewien) Mi się zdaję że w rl jest tak, że nie trzeba zgłaszać jakiś skarg.
24 lut 2011 17:06
egzamin jest z streszczenia :E OMG a gdzie Ci pisze ze jezdzimy na takich zasadach jak w Rl ?
24 lut 2011 17:07
b) kolizja, w której przynajmniej 2 kierowców uszkodziło bolid,

proponuje zmiane na :

kolizja , w ktorej przynajmniej 2 kierowców nie może kontynuować dalszej jazdy
24 lut 2011 17:09
Crafter dobrze regulamin jest, ale po kiego grzyba ktoś zakłada forum skargi i jest napisane jeszcze że Skargi kary odwołania. Uważam, że dla takiego żółtodzioba jak ja może to być mylące. Wy jeździcie już w lidze od jakiegoś czasu, a ja dopiero zaczynam.

A i jeszcze chciałem dodać, że powinno być tak, że jak jakieś tam mała kolizja to niech sobie zgłaszają skargi, ale jak ktś kogoś rozpierdal* na pierwszym zakręcie wyścigu to chyba oczywiste, że żądam kary dla niego ....
24 lut 2011 17:16
Forum tematyczne Clemson.

Pier*ole, obraziłem się na Was. Dziękuje za je*any szacunek do mojej ciężkiej pracy. <spadaj> <spadaj> <spadaj>
24 lut 2011 17:17
Rafik ja szanuję twoją ciężką pracę. No, ale całe moje przygotowania chu* bąbki strzelił przez stronGa. A jest forum napisałem i co i StronG teraz biega sobie szczęśliwy, że kary niedostanie.
Konto usunięte
24 lut 2011 17:29
nie wiem jak Wy ten egzamin robicie

<cenzura> Nasri bo jak ja cie zaraz <cenzura>ne . Co ja <cenzura> mam zadawać pytania typu " gdzie się składa skargi ?" ? <cenzura> ale mnie <cenzura>iacie, wszystko wam nie pasuje, nie czytacie regulaminu a później jak w wyścigu coś nie tak pójdzie to wielkie oburzenie <nerwus>

Jak się nie podoba to se załóżcie swoją ligę i zobaczymy czy wszystko będzie ok. <nerwus> <nerwus> <nerwus>
24 lut 2011 17:30
i co i StronG teraz biega sobie szczęśliwy, że kary niedostanie.

no <lol> :D
24 lut 2011 17:32
No i StronG nie dostanie kary !!!???
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
25 °C
Tor:
37 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 691 473

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.