FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 lut 2011 20:09
<cenzura> mac czemu mi sie caly casz buforuja filmy na tym <cenzura>anym megavideo ja <cenzura>e nie da sie nic obejzec ! HELP ME !! Czarek jakos nie ma tego problemu :E ;( ;( ;( ;( ;(
24 lut 2011 21:03
Crafter jaka przęglądarka ?
24 lut 2011 21:13
SC powinno zostac, ale jak ktos rozwala Jasine i Fuliego przy tym i ciagle nie ma odstepow to jest nie tak...
Trzeba zrobic jak kiedys clemson pisal, sztywny regulamin, nie ma zadnych odwolywan i tyle...
24 lut 2011 21:15
no wlasnie ,a ten sauber co wjechal w fuliego powinien wyleciec za cos takiego . !!
24 lut 2011 21:17
Czarek jutro ma urodziny ! ^^
24 lut 2011 21:43
Noo macie racje Nasri i Rekardy albo jak Djpatric robi slalom gigant a info bylo brak wyprzedzania SC na torze a on z 5 kierowcow wyprzedza...
24 lut 2011 21:50
Fuli nie znasz sytuacji to nie gadaj.

Bylo tak, ze on mnie sie na ts zapytal czy moze sie oddublować, ja mu powiedziałem, ze tak (bo myslalem ze on jedzie za c, a nie ze jest juz w kolejce).

To byla kwestia nieporozumienia.

Ale jakby nie patrzec mene i radek popelnili to samo przewinienie.

to tak samo jak ktos pizga w kogos i urywa mu kolo lub <cenzura>nie go w bande i o bande urwie kolo. przewienie to samo a kary?
24 lut 2011 22:31
Nie ma spokoju, nie ma wyników.

Zdecydowanie za późno się pojawią te wyniki, ale to nie jest moja wina. Teraz będę sam robił wyniki i będzie git.

Chcecie pozytyw SC, prosze bardzo: redukuje straty poszkodowanych w wyniku karambolu kierowców.

Zasada, o której mówił Clemson, działała tak, że za przewinienie była praktycznie losowa kara.

Wszelkie wyniki zrobiłem, jutro dokończe wszystkie niedokończone sprawy. (Markos wygrał w typerze F1 :O)

Polecam nową, ciekawą sondę.

Jeszcze raz przepraszam za to, że to tak wolno idzie wszystko, biorę odpowiedzialność za lenistwo innych i obiecuje poprawe.

Zastanawiam się, ile będziecie jeszcze razy kazali zmieniać regulamin pod siebie...

Kończąc dzisiejszą wypowiedź zapowiadam zmiany, bo mam dosyć syfu, który się dzieje co weekend, po nałożeniu kar. Ja tu posporzątam.
25 lut 2011 06:42
No i Rafik jako samiec alfa w tej lidze <wyśmiewacz> kończy tą długą' pogawędkę' i zamianę zzdań , kończąc posiedzenie . NQ <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>`

Tą długą pogawędkę zaczeliśmy od str. 801 zaczął ją kowcyk o 8.47 i to on jest wszystkiemu winien .. <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <brawo> <brawo>

( nie no śmieje sie ):D :P :D :P :D :P :D :P <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>B)<lol>

EDIT; Sorki o 8.46 Wow :P <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
25 lut 2011 07:04
Zasada, o której mówił Clemson, działała tak, że za przewinienie była praktycznie losowa kara.

co ty za przeproszeniem pier-dolisz.gdzie w starym regulaminie OL byla losowosc.Mowil on jasno ze tyle i tyle pozycji czy sekund za takie i takie przewinienie,dla KAZDEGO a nie tak jak dzis ktos sobie interpretuje ze temu da 5 a tamtemu 10 a jeszcze innemu 15 sekund.To jest wlasnie wasze ulubione slowo HIPOKRYZJA.

a co do SC to maja byc wyscigi a nie drogi krzyzowe,po co robic kwalifikacje jak mamy SC(juz chyba ziomal rozumiesz czemu w tym sezonie po 5 PP wygralem 1 wyscig)

dziekuje i pozdrawiam zeby jeszcze zagescic atmosfere dodam:
-gdzie pieniadze za nagrody
-kiedy kupimy ulepszenia(dzis juz piatek wracam do domu o 18 i na trenie mam miec ulepszony bolid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

konczac

Wyrazam ubolewanie i zal ze me slowa musza trafiac tylko do 1 z 7 administratorow(rafika)jedynej osoby ktora nie czuje strachu przed zmianami i jest gotow na kompromisy(gdy on dostaje z<cenzura>y pozstala 6 nie odezwie sie ani slowem -dziekuje pozdrawiam)
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
31 °C
PIĄ
Deszcz
25 °C
SOB
Słonecznie
24 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 690 133

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.