FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 gru 2015 17:58
Później sprawdźcie, czy na testach nadal macie misy. Bo szczerze mówiąc liczę na to, że problem sam się rozwiąże.
Dodane 5 grudnia 2015 19:02:
Kryspin Słomiński napisał(a):
Im pozwolono w ligowym super. Jednak gdy ja miałem problem z misiem bolidu yamachy nie mogłem pojechać w 4 wyścigach z rzędu i nie dostałem samochodu zastępczego. GG

Problemy z misami u jednego kierowcy czasami się zdarzały i były niezależne od zespołu (np. wynikały z kupienia samochodu w grze), a tutaj ewidentnie problem powiązany jest z całym zespołem.
Zmodyfikowane 5 gru 2015 18:03 przez Rafał Cupał.
5 gru 2015 18:16
Kryspin, do cholery. Plik odnosił się do 4. zespołu, czyli Mercedesa. Oczywiście też gratuluje perfidnego kłamstwa z "4 wyścigami pod rząd" ;)
5 gru 2015 18:29
Yyyyy, dobry wieczór.
Dodane 5 grudnia 2015 19:30:
Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy KWW Stonogi to jest jakaś porażka, ja myślę że to polskie, <cenzura> głupie społeczeństwo, te <cenzura> banda imbecyli która głosowała na tych <cenzura>ów karakanów z PiSu to jest jakieś <cenzura> nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to <cenzura> 70 czy 80 tysięcy głosów, to was powinno się <cenzura><cenzura>, tak się powinno was <cenzura>ać, jak tylko was może <cenzura>ać PiS. Platforma was tak nie wyruchała, jak wyrucha was PiS, <cenzura>. Aż wasz kukle <cenzura> będą swędziały z bólu. To jest dramat <cenzura>. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media <cenzura> nie były w stanie powiedzieć, że Zbigniewa Stonogę zbezczeszczono, że ten człowiek ma 118 wyroków uniewinniających, że te sądowe <cenzura>! powtarzam sądowe <cenzura>! sądowe <cenzura> tego człowieka oskarżały bezpodstawnie i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka wprowadzić do parlamentu.

Będzie was PiS ruchał w dupę, będzie was PiS <cenzura> dymał tak, jak was Platforma nie dymała. Ta <cenzura>, ten mały karakan, <cenzura>any Kaczyński śmieć, zniszczy was. Sumlińskie, Kanie, Rachonie, telewizje republiki będą wam <cenzura> odbierały smak życia wy <cenzura> idioci. Narodowi, polscy idioci. Ja mam to w piździe <cenzura>, bo mnie stać na wszystko. Będę żył <cenzura> tak! Wy<cenzura>ę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was <cenzura> polskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy <cenzura> <cenzura>e, którzy te kurewstwo PiSowskie wybrali. Nie na Korwina, nie na Stonogę, tylko na jakieś <cenzura> Petru, Żydów w dupę <cenzura>anych <cenzura>, na Kukizów po<cenzura>eńców głosowali. To właśnie jest ta <cenzura> Polska. Przez taką <cenzura>ę Polskę, przez was <cenzura> <cenzura>e nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście <cenzura> warci i trzeba was <cenzura>ać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych <cenzura>ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka Polaków, dzisiaj to jest 70 tysięcy osób, może 80. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się <cenzura> w tej <cenzura>ie Polsce nadaje. Powiedzieć wam w <cenzura> wreszcie, wy głupie <cenzura>e, że jesteście prymitywami, że <cenzura> wasze <cenzura> karty kredytowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota <cenzura> w korporacji i karta z debetem, to wy <cenzura> Polacy, <cenzura> z wami. Nie warto było <cenzura>, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda <cenzura> gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie <cenzura> głosowały na PiS niech was szlag trafi, <cenzura> warci jesteście, anty-polakami jesteście. Dobranoc. Co jest <cenzura> pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, wy<cenzura>am. <cenzura>, szkoda było 9 spraw karnych, szkoła było <cenzura> ujawniać afery podsłuchowej. Głupia polska, głupie polaczki <cenzura>, was do Auschwitz tylko zaprowadzić <cenzura>, piecyki włączyć. Szkoda <cenzura> było na was cokolwiek wy głupie <cenzura>e wy.
5 gru 2015 18:33
I <cenzura>
5 gru 2015 18:36
<puszcza bit z lose yourself>
5 gru 2015 18:58
Aleksy Mainusz napisał(a):
Kryspin, do cholery. Plik odnosił się do 4. zespołu, czyli Mercedesa. Oczywiście też gratuluje perfidnego kłamstwa z "4 wyścigami pod rząd" ;)

A ile niby według ciebie w ten sam sposób straciłem wyścigów ??
Dodane 5 grudnia 2015 19:59:
2 lub 3 wyścigi tak teraz patrze.
5 gru 2015 22:29
Mam pytanie jeżeli jutro będą działy się dalej takie jaja to można jeździć tymi samochodami w wyścigu??? Bo nie wiem czy się zgłaszać czy nie
5 gru 2015 22:36
Widzę, że nadal misy są, nawet u mnie. Jeżeli rozwiążę ten problem do wyścigu, to nie będzie samochodów ligowych.
Dodane 6 grudnia 2015 00:11:
Dziwna sprawa: stawiam swój prywatny serwer, a następnie włączam grę na tych samych plikach i po dołączeniu na lokalny serwer mam misy.
Dodane 6 grudnia 2015 01:46:
No dobra, trochę sobie potestowałem i odkryłem buga w rFactorze, który powoduje te misy. Jutro będzie poprawka. Żeby zrozumieć, jak głupi jest ten bug, wystarczy wiedzieć, że rozwiązaniem jest dodanie spacji w odpowiednim miejscu...
6 gru 2015 03:04
http://dhmholley.co.uk/civclicker.html#

<cenzura>O WCIĄGA.
Pozdrawiam.
6 gru 2015 11:56
Coś dla Kryspina :P

NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
29 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 921 316

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.