FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
6 gru 2015 20:19
Mateusz Majka napisał(a):
No to <cenzura>, herbata aż sie rozlewa.

<lol>
6 gru 2015 20:21
<cenzura>pin <cenzura>ski 13.3c
6 gru 2015 20:23
Mateusz Majka napisał(a):
No to <cenzura>, herbata aż sie rozlewa.

+1 <ok>
6 gru 2015 20:25
Ciekawe co miałem wam zrobic, jak ja jechałem samemu z Williamsa w czubie, a was było dwóch. Pozdrawiam i ogarnij :)
Zmodyfikowane 6 gru 2015 20:26 przez Maciej Wysmulski.
6 gru 2015 20:31
6 gru 2015 21:03

Post został usunięty przez autora

6 gru 2015 21:08
Aleksy Mainusz napisał(a):
Sowa, następnym razem jak walczysz na last lap, staraj sie nie poszerzać i blokować jak <cenzura>. Masz skargi jak w banku. <cenzura>ie musisz zrozumieć, że CM to nie rF.

Graty dla Jacka i ART <ok>

Może nie wyczułem punktu do hamowania na Spoon, ale niebieskiej flagi nie miałem aby cię przepuścić. Ja raz nie dohamowałem a ty mnie dwa razy uderzyłeś na szykanie przez co musiałem ściąć. A toru jazdy nie zmieniałem. Skargę składaj, bo boję się takiego paciuloka jak ty. Skoro ty możesz obrażać na wizji ludzi to czemu nie mogą i ja. Za kogo się uważasz, że miałem cię przepuścić??
6 gru 2015 21:11
Mateusz Sowa napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Sowa, następnym razem jak walczysz na last lap, staraj sie nie poszerzać i blokować jak <cenzura>. Masz skargi jak w banku. <cenzura>ie musisz zrozumieć, że CM to nie rF.

Graty dla Jacka i ART <ok>

Może nie wyczułem punktu do hamowania na Spoon, ale niebieskiej flagi nie miałem aby cię przepuścić. Ja raz nie dohamowałem a ty mnie dwa razy uderzyłeś na szykanie przez co musiałem ściąć. A toru jazdy nie zmieniałem. Skargę składaj, bo boję się takiego paciuloka jak ty. Skoro ty możesz obrażać na wizji ludzi to czemu nie mogą i ja. Za kogo się uważasz, że miałem cię przepuścić??

<ok>
6 gru 2015 21:26
Jeszcze raz zobaczę, że ktoś obraża kogoś rodziców na forum to poleci ban! Jeżeli macie już się obrażać to róbcie to na swój temat a nie wyzywać rodziców!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
24 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
44 923 954

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.