Nie życzę nikomu spotkania się na torze z Radosławem Boguszem. Gość nie patrzy w lusterka, wpycha się i wypycha, a gdy miałem dość tego, że mnie cały czas obijał, potraktowałem go tak samo, a ten mnie zespinował. Miejsce w FSP ma tylko ze względu na nazwisko, bo umiejętności brak.
Nie życzę nikomu spotkania się na torze z Radosławem Boguszem. Gość nie patrzy w lusterka, wpycha się i wypycha, a gdy miałem dość tego, że mnie cały czas obijał, potraktowałem go tak samo, a ten mnie zespinował. Miejsce w FSP ma tylko ze względu na nazwisko, bo umiejętności brak. To nie pierwszy jego taki wybryk.
No jak następnym razem mam ci wysłać list polecony za potwierdzeniem odbioru, że cię chcę wyprzedzić? Zostawiaj miejsca trochę. Jak klepłeś w hamulec tuż przed maską, w miejscu gdzie zwykle tego nie robiłes, to niestety nie dałem rady cię ominąć.
Gratuluje Kryspinowi ogarniecia. Na lewym łuku kazdy potrafil wyhamowac jak Plonka spinowal. Wyhamowaly WSLe, wyhamowal Radek Cupał, wyhamowałem ja, ale Kryspin nie widzi, że ktoś spinuje i jest zolta flaga, a na maxa i w dupe wjezdza. Chyba nawet hamulca nie uzyl. Zenada, caly tyl uszkodzony i ponad 1s straty/okr. Dodane 27 września 2015 19:30: Kozer, dzisiaj na spokoju było :*
Gratuluje Kryspinowi ogarniecia. Na lewym łuku kazdy potrafil wyhamowac jak Plonka spinowal. Wyhamowaly WSLe, wyhamowal Radek Cupał, wyhamowałem ja, ale Kryspin nie widzi, że ktoś spinuje i jest zolta flaga, a na maxa i w dupe wjezdza. Chyba nawet hamulca nie uzyl. Zenada, caly tyl uszkodzony i ponad 1s straty/okr. Dodane 27 września 2015 19:30: Kozer, dzisiaj na spokoju było :*
Pewnie myślał jak Miłosz i myśląc, że i tak się kogoś nie ominie to czemu by się w niego nie wić na pełnej ie?
Za każdym razem zostawiałem ci miejsce, a ty i tak mnie uderzałeś. Po drugie... To, że jesteś tuż za mną to znaczy, że mam przestrzelać zakręty? Zastanów się co piszesz... Byłem przed tobą, hamowałem tam gdzie zwykle, twoja robota to skorygować punkt hamowania, żeby mnie nie uderzyć.
Pewnie myślał jak Miłosz i myśląc, że i tak się kogoś nie ominie to czemu by się w niego nie wić na pełnej ie?
Może byś przestał wrzeszczeć. Za późno się zorientowałem i uzyłem za późno zdecydowanie no niestety nic nie usprawiedliwia mnie.