14 sty 2013 23:15
Audi Inferno Racing - Nazwa poprawna, banner ładny, malowanie ładne
Może zostać
Senna Racing Team - Nazwa ujdzie, malowanie do poprawy (banner także
)
DFP Audi Racing - Wypowiedź proszę od was
Opera Racing - Nazwa do zmiany, Malowanie... Kolorystyka Ok, ale ta opera
. Banner - wiadomo
Mild Seven - Zostaje
Red Bull Racing - Nazwa, dla mnie jest okej. Ale pewnie taka być nie może (z racji powtórzeń). Malowanie chyba w słabej jakości - sprawdzę, banner w porządku.
Monster Audi - Nazwa do przemyśleń, malowanie może być. Banner do zmiany
Mozilla Racing - Nazwa do zmiany, malowanie do poprawy, banner automatycznie też
Sauber Racing. Malowanie i banner do poprawy
Castrol Mercedes - Banner do poprawy - jakość toru słaba
BMW Total Power - Przemyślimy
Audi Infiniti - Malowanie do poprawy (pomysł może zostać na dwa różne). Banner automatycznie też.
Teraz tak. W komentarzach możecie podawać swoje uwagi. Ja jeszcze będę wszystkie malowania oglądać dokładnie, ale jeśli chcecie sprawiedliwości (większej) to wypowiadajcie się tutaj szczerze. O DFP także. Sam siebie ocenić nie mogę (ale nazwa raczej nie wadzi).
Robiłem to bez głębokich przemyśleń, może się tak naprawdę wiele rzeczy zmienić, ale chcę byście się powoli zapoznawali z tym, co jest do poprawy / zmiany
Może zostaćSenna Racing Team - Nazwa ujdzie, malowanie do poprawy (banner także
)DFP Audi Racing - Wypowiedź proszę od was
Opera Racing - Nazwa do zmiany, Malowanie... Kolorystyka Ok, ale ta opera
. Banner - wiadomoMild Seven - Zostaje
Red Bull Racing - Nazwa, dla mnie jest okej. Ale pewnie taka być nie może (z racji powtórzeń). Malowanie chyba w słabej jakości - sprawdzę, banner w porządku.
Monster Audi - Nazwa do przemyśleń, malowanie może być. Banner do zmiany
Mozilla Racing - Nazwa do zmiany, malowanie do poprawy, banner automatycznie też
Sauber Racing. Malowanie i banner do poprawy
Castrol Mercedes - Banner do poprawy - jakość toru słaba
BMW Total Power - Przemyślimy
Audi Infiniti - Malowanie do poprawy (pomysł może zostać na dwa różne). Banner automatycznie też.
Teraz tak. W komentarzach możecie podawać swoje uwagi. Ja jeszcze będę wszystkie malowania oglądać dokładnie, ale jeśli chcecie sprawiedliwości (większej) to wypowiadajcie się tutaj szczerze. O DFP także. Sam siebie ocenić nie mogę (ale nazwa raczej nie wadzi).
Robiłem to bez głębokich przemyśleń, może się tak naprawdę wiele rzeczy zmienić, ale chcę byście się powoli zapoznawali z tym, co jest do poprawy / zmiany

). Więc wszystko OK poza spoilerem