FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
19 mar 2016 18:51
Prowadzę dzisiaj sesje kwalifikacyjną więc będzie ostra dyktatura.
19 mar 2016 20:12
Przemysław Pieczykolan napisał(a):
Będę musiał się chyba pożegnać z zespołem DFP dlatego, że nikt nie chce w nim jeździć a tych których zatrudnie też nie jeżdżą. Mowa o Sebastianie Cygleru i Patryku Bęgier. Nie dawno zakontraktowałem Konrada Latoska i zrezygnował z jazdy po jednym treningu tylko dlatego, że mu się źle jeździ.

To też jest problem, ale nowi zdają licencje to proponuj kontrakty.
21 mar 2016 22:11

Krzysztof Woźniak proszony jest o podniesienie frekwencji swojego zespołu przez najbliższe 2. wyścigi, w innym wypadku zostanie odebrane szefostwo. Uwaga ta tyczy się również Przemysława Pieczykolana.
Zmodyfikowane 22 mar 2016 22:22 przez Marcel Pawiński.
25 mar 2016 14:12
Marcel Pawiński napisał(a):

Krzysztof Woźniak proszony jest o podniesienie frekwencji swojego zespołu przez najbliższe 2. wyścigi, w innym wypadku zostanie odebrane szefostwo. Uwaga ta tyczy się również Przemysława Pieczykolana.

http://screenshot.sh/ofiAipm8svA99
Drugi kierowca jest zatrudniony, poszukam kogoś na tą rundę.
25 mar 2016 16:04
<ok>
Dodane 5 kwietnia 2016 15:52:

Jeżeli do Sakhir w zespole Renault i DFP będzie co wyścig pokazywał się chociaż jeden kierowca, szefostwa nie zostaną odebrane. Spadek >20% skutkuje odebraniem.
Zmodyfikowane 5 kwi 2016 13:55 przez Marcel Pawiński.
10 kwi 2016 13:01

Post został usunięty przez autora

10 kwi 2016 13:22
Dam Przemkowi ostatnia szanse. Jeżeli dziś na wyścigu nie pojawi się żaden zakontraktowany kierowca zorganizuje konkurs.
Zmodyfikowane 10 kwi 2016 13:22 przez Marcel Pawiński.
10 kwi 2016 13:36
Aleksy Mainusz napisał(a):
Przemysław Pieczykolan napisał(a):
Będę musiał się chyba pożegnać z zespołem DFP dlatego, że nikt nie chce w nim jeździć a tych których zatrudnie też nie jeżdżą. Mowa o Sebastianie Cygleru i Patryku Bęgier. Nie dawno zakontraktowałem Konrada Latoska i zrezygnował z jazdy po jednym treningu tylko dlatego, że mu się źle jeździ.

Ponawiam temat, bo Marcel nieco zasnął. Rozumiem, że wprowadziłeś magiczne przeliczniki z frekwencją, jednak
a) statystyki nie odzwierciedlają tego, co jest. Suche liczby są dla maniaków matematyki.
b) szef DFP płakał, że nie może znaleźć kierówców, a tymczasem w GP2 pojawiło się z 5-6 nowych twarzy. Można? Można!
c) mr młody Pieczyk nawet nie wchodzi na stronę, nie mówiąc o kupowaniu ulepszeń itp.
d) mr Latosek jeździ dalej w GP2, więc nawet szef DFP nie stara się w ogóle w prowadzeniu teamu, nawet nie wspominając o zatrzymaniu kierowców. Byle chociaż jeździli.
e) są wciaż nowi, co szukają posady, jednak wiadomo jak wygląda sytuacja w DFP ( pkt a-d i wyniki w sezonie)

Dlatego, sugeruję zabranie mu szefostwa i wyznaczenie nowego konkursu. Chętnie bym przejął tą skostniałą pustkę i starał się ją odbudować :P

Ty człowieku masz jakiś problem do mnie, bo nie rozumiem? Wcześniej wypisywałeś do mnie na pw teraz na forum. Nie mam obowiązku być na stronie codziennie. Mogę wejść nawet raz na tydzień a Ciebie nie powinno to interesować.

Marcel Pawiński napisał(a):
Dam Przemkowi ostatnia szanse. Jeżeli dziś na wyścigu nie pojawi się żaden zakontraktowany kierowca zorganizuje konkurs.

Od dwóch wyścigów mam kierowce który jest na każdym race. I dzisiaj też będzie. Więc dlaczego chcesz mi odebrać zespół?
Zmodyfikowane 10 kwi 2016 13:40 przez Przemysław Pieczykolan.
10 kwi 2016 13:43
Moje niedopatrzenie. Przepraszam. Zbyt sugerowałem się postem Alka.
Dodane 11 kwietnia 2016 20:24:

Dodane 18 kwietnia 2016 19:14:

Dodane 24 kwietnia 2016 21:47:
Frekwencja danych zespołów po wyścigu we Włoszech.

Dodane 10 maja 2016 20:24:
Frekwencja zespołów po wyścigu w Hiszpanii.

Przypominam, że jeżeli szef zespołu ma frekwencję poniżej 21%, zostaje pozbawiony zespołu. W przyszłym sezonie będzie do mniej niż 31%.
Zmodyfikowane 24 kwi 2016 19:47 przez Marcel Pawiński.
11 maj 2016 17:12
Bahrain nie powinien być sunny cały weekend?
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PIĄ
Deszcz
24 °C
SOB
Zachmurzenie
21 °C
NIE
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 997 392

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.