FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
31 lip 2016 19:31
Mateusz Guzowski napisał(a):
No i gdzie ta siatka?

Miał Bary mi podesłać, ale widocznie zapomniał więc będzie w następnym tygodniu.
31 lip 2016 19:35
Zawsze mogę podesłać "templatke", ale nie jest to jakaś nadzwyczajna. Bazowałem na niej przy malowaniu swojego bolidu.
31 lip 2016 20:03
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
No i gdzie ta siatka?

Miał Bary mi podesłać, ale widocznie zapomniał więc będzie w następnym tygodniu.

Skleroza :E
1 sie 2016 07:11

Post został usunięty przez Krzysztof Pieczykolan

1 sie 2016 13:33

Post został usunięty przez Krzysztof Pieczykolan

1 sie 2016 14:06
To nie jest temat do takich rozmów.
Dodane 4 sierpnia 2016 14:36:
Czas na malowania to 28 sierpnia a na logo/banery godzine przed pierwszym treningiem.

Jeżeli któryś szef nie wywiąże się z tego automatycznie traci szefostwo swojego zespołu.

Jeżeli pojawią się jakieś problemy proszę mnie informować o tym na PW ligowym.
Dodane 5 sierpnia 2016 16:42:
Gdyby ktoś miał problem z banerem swojego zespołu może śmiało napisać do mnie. Chętnie pomogę.
Dodane 22 sierpnia 2016 19:06:
Nazwy i numery zespołów w sezonie II 2016:

ID - Nazwa - Numery startowe
1 - Red Bull GP2 - 1,2
2. Logitech Racing Team - 3,4
3. Manor Racing GP2 - 5,6
4. Dragon Racing GP2 Division - 7,8
5. Alpine GP2 Racing Team - 9,10
6. Burnee Motorsport - 11,12
7. Huawei Racing Team - 14,15
8. Renault Sport Racing - 16,17
9. Lotus Total Racing - 18,19
10. DFP Abarth GP2 - 20,21
11. Scuderia Ferrari Marlboro - 22,23
12. Peugeot Sport - 24,25

Można również wgrywać już malowania na stronę. Chciałbym jeszcze tylko przypomnieć, że:
Czas na malowania to 28 sierpnia a na logo/banery godzine przed pierwszym treningiem.

Jeżeli któryś szef nie wywiąże się z tego automatycznie traci szefostwo swojego zespołu.

Dodane 26 sierpnia 2016 00:22:
Coś się popsuło i na stronie coś jest nie tak z malowaniami GP2, dlatego w grze wyglądają bardzo słabo, więc szefowie zespołów którzy wgrali malowania są proszenie o zrobienie to ponownie.
Dodane 27 sierpnia 2016 10:22:
PRZYPOMINAM KOLEJNY RAZ:

Dodane 5 sierpnia 2016 16:42:
Gdyby ktoś miał problem z banerem swojego zespołu może śmiało napisać do mnie. Chętnie pomogę.

Dodane 28 sierpnia 2016 21:37:
Sprawę z malowaniami mamy wyjaśnioną. Maciej Paruch znany w środowisku ligowym jako BARY poprosił mnie o dodatkowy czas na dokończenie malowania z takiego powodu, ze go do czwartku nie będzie w domu. Zgodziłem się na tę prośbę.
Dodane 31 sierpnia 2016 17:46:
Z powodu bardzo małego zużycia opon postanowiłem zwiększyć zużycie opon z x2 na x3.
Dodane 7 września 2016 00:17:
Obwieszczenie administracji serii GP2 odnośnie rundy nr 2 na torze Adelaide!

Obręb toru Adelaide wyznaczają żółte linie. Wyjątkami od reguły są:
a) wyjście z zakrętów numer 6 i 7 (obręb toru zaznaczony na zielono)

b) na prostej po wyjściu z zakrętu 7 do zakrętu numer 8 i przez zakręt 8 obręb toru wyznaczają bandy.
Dodane 10 września 2016 10:39:
Mam dość słabą teraz sytuacje rodziną. Dziadek mi umarł i proszę nie spamcie mi na fb kiedy news. Dajcie mi parę dni do ogarnięcia.
27 wrz 2016 13:29
Niektórzy otrzymali kary za wyścig, które mieli otrzymać za trening. Przepraszam za to, to mój błąd, kary są normalnie za trening.
Dodane 7 października 2016 17:15:

W niżej wymienionych zakrętach na okres GP Kanady serii GP2 wprowadzone są zmiany dotyczące obrębu toru:

- zakręt nr 4 (zewnętrzna tarka należy do toru),

- zakręt nr 5 (obręb toru wyznacza banda po wewnętrznej stronie),

- zakręt nr 7 (zewnętrzna tarka należy do toru),

- zakręt nr 9 (zewnętrzna tarka należy do toru),

- zakręt nr 11 (obręb toru wyznacza banda po zewnętrznej stronie),

- zakręt nr 13 (zewnętrzna tarka należy do toru).

Zdjęcia zrobione przez Marcela Pawińskiego, cały opis przez Łukasza Damsa (to tak w skrócie o autorach, żeby nie było ;) )
Dodane 11 października 2016 17:28:
Ludu mój!

Jako, że zostały wprowadzone zmiany przy malowaniach, mianowicie nowe wersje malowania w wyższej rozdzielczości, nie dziwcie się, gdy zobaczycie swój bolid w innej oprawie graficznej niż tej będącej przed patchem. Oprócz zwiększenia rozdzielczości malowania, zostało ono podzielone na bolid i tylne skrzydło (w gwoli ścisłości).

Teraz info głównie dla szefów/osób robiących malowania.

Są 3 sposoby, żeby naprawić malowanie:
1. Jeżeli robiliście oryginalnie malowanie w rozdzielczości 2048x4096, to wystarczy je podzielić na dwie tekstury i macie gotowe malowanie w dobrej jakości.
2. Jeżeli robiliście oryginalne malowanie w rozdzielczości 1024x2048 (tyle ile było na stronie) ale nie chcecie nic poprawiać, to możecie podzielić to na dwie tekstury 1024x1024 i wrzucić na stronę. Wasz bolid będzie wyglądał tak jak do tej pory.
3. Jeżeli robiliście oryginalne malowanie w rozdzielczości 1024x2048 ale chcecie mieć lepszą jakość, to możecie powiększyć teksturę przed lub po podziale, a następnie musicie ją poprawić w miejscach, gdzie np. krawędzie stały się rozmazane (najłatwiej zadbać głównie o szczegóły, które są widoczne z onboardu).

Jeśli ktoś nie będzie umiał poradzić sobie z konwersją malowania do potrzebnej obecnie wersji, niech napisze do administracji serii GP2 (nie do mnie na prywatną pocztę). Jeżeli poprawnego malowania nie będzie do piątkowego treningu, może się to skończyć utratą szefostwa w zespole. Czas na wysłanie prośby o pomoc daję do czwartku do 23:59. Po tym czasie uznam, że nikt nie potrzebuje pomocy administracji.
15 paź 2016 09:57
Logitech nie ma malowania.
15 paź 2016 17:15
Logitech nie ma malowania.

Zabrać szefa. Nie wiem na co czekacie. Czas był do piątku.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PIĄ
Deszcz
24 °C
SOB
Zachmurzenie
21 °C
NIE
Słonecznie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 996 218

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.