Krzysztof Woźniak napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Chętny!!!
Maciej Paruch napisał(a):
Fun nie odbędzie się z powodu przygotowań do sezonu (decyzja odgórna).
PSZYPADEG?!
No i się wydało... xD
Dodane 13 lutego 2015 13:34:Nie wiem na ile jest to możliwe do wykonania, ale żeby lista startowa dawała możliwość wyboru testerowi danego zespołu czy chce jechać w samochodzie swojej ekipy, czy w innym podczas treningu.
Dobra, ch

a idzie z tego zrozumieć, nie umiem przedstawić teorii, więc podam przykład:
Neil jest testowym HRT i zgłasza udział do treningu. Ja i Mati również się zgłaszamy. W takim przypadku lista startowa automatycznie przyzna Neilowi miejsce w innym bolidzie (pod warunkiem że etatowi zgłosili udział przed rozpoczęciem sesji), a chodzi mi o to, żeby miał możliwość wyboru - czy chce jechać w innym zespole, czy otrzymać do dyspozycji bolid HRT. Po co to? Nie zawsze kierowcy są obecni przez cały trening, jeśli jeżdżę np. 35 minut to mogę dogadać się z Neilem że on przejmuje mój bolid na pozostałe 25 minut. Pozostałoby tylko przypilnowanie przez kontrolę sesji by w danej chwili na serwerze nie znajdowało się więcej niż dwa bolidy jednego zespołu (czyli najpierw ja wychodzę, a dopiero potem Neil wchodzi). A gdyby jednak chciał pojechać całą sesję, to wtedy na liście startowej wybierałby opcję "inny pojazd" (tak jak przy funie była ta rozwijana lista z zespołami, to tam dodać taką opcję) i na zasadzie takiej jak teraz lista startowa przydzielałaby pojazd.