FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
26 sty 2015 11:47
Chętny :D
27 sty 2015 03:51
Chętny!!!
28 sty 2015 16:29
Fun nie odbędzie się z powodu przygotowań do sezonu (decyzja odgórna).
Zmodyfikowane 28 sty 2015 16:29 przez Maciej Paruch.
28 sty 2015 18:24
Maciej Paruch napisał(a):

<wyśmiewacz>
29 sty 2015 17:45
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Chętny!!!

PSZYPADEG?!
29 sty 2015 20:33
Chętny!!!

PSZYPADEG?!

No i się wydało... xD
Dodane 13 lutego 2015 13:34:
Nie wiem na ile jest to możliwe do wykonania, ale żeby lista startowa dawała możliwość wyboru testerowi danego zespołu czy chce jechać w samochodzie swojej ekipy, czy w innym podczas treningu.

Dobra, ch<cenzura>a idzie z tego zrozumieć, nie umiem przedstawić teorii, więc podam przykład:
Neil jest testowym HRT i zgłasza udział do treningu. Ja i Mati również się zgłaszamy. W takim przypadku lista startowa automatycznie przyzna Neilowi miejsce w innym bolidzie (pod warunkiem że etatowi zgłosili udział przed rozpoczęciem sesji), a chodzi mi o to, żeby miał możliwość wyboru - czy chce jechać w innym zespole, czy otrzymać do dyspozycji bolid HRT. Po co to? Nie zawsze kierowcy są obecni przez cały trening, jeśli jeżdżę np. 35 minut to mogę dogadać się z Neilem że on przejmuje mój bolid na pozostałe 25 minut. Pozostałoby tylko przypilnowanie przez kontrolę sesji by w danej chwili na serwerze nie znajdowało się więcej niż dwa bolidy jednego zespołu (czyli najpierw ja wychodzę, a dopiero potem Neil wchodzi). A gdyby jednak chciał pojechać całą sesję, to wtedy na liście startowej wybierałby opcję "inny pojazd" (tak jak przy funie była ta rozwijana lista z zespołami, to tam dodać taką opcję) i na zasadzie takiej jak teraz lista startowa przydzielałaby pojazd.
30 mar 2015 16:56
Powiem z dużym wyprzedzeniem. Odnośnie ostatniej rundy GT, mianowicie La Sarthe. Odbywa się on dokładnie wtedy kiedy 24h LeMans. Nie wiem ile osób będzie oglądać realny wyścig, ale np. ja chciałbym, a także mam w planie pojechać tutaj. Także można by pomyśleć o innym terminie czy coś.
30 mar 2015 17:43
Patryk Łucków napisał(a):
Powiem z dużym wyprzedzeniem. Odnośnie ostatniej rundy GT, mianowicie La Sarthe. Odbywa się on dokładnie wtedy kiedy 24h LeMans. Nie wiem ile osób będzie oglądać realny wyścig, ale np. ja chciałbym, a także mam w planie pojechać tutaj. Także można by pomyśleć o innym terminie czy coś.

Doskonale o tym wiem, ankieta odnośnie całego weekendu pojawi się w odpowiednim czasie.
30 mar 2015 17:49
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Patryk Łucków napisał(a):

Doskonale o tym wiem, ankieta odnośnie całego weekendu pojawi się w odpowiednim czasie.

Cieszę się
25 cze 2015 08:05
Propozycja funa!

MOD: Ligowy I 2015, pojazdy: F1 (10 miejsc), GP2 (10 miejsc), GT (10 miejsc)*
TOR: Spa 67
Data: 11 - 12.07.2015
Trening (30 minut): 11.07.2015 20:00 (przed treningiem rozgrzewka 10 minut)
Kwalifikacje (20 minut): 11.07.2015 20:45
Wyścig (1 h): 12.07.2015 20:00 (przed wyścigiem rozgrzewka 10 minut)
Zużycie paliwa: normalne (x1)
Zużycie opon: normalne (x1)
Start wyścigu (w grze): 14:00
Przyspieszenie czasu: normalne
Rodzaj startu: z miejsca
Awarie mechaniczne: normalne
Dozwolone pomoce: Asysta prowadzenia (średnio), kontrola stabilizacji, automatyczna skrzynia biegów, TC, ABS, sprzęgło

*zasady przydziału miejsc:
Podczas zapisów kierowcy podają priorytety serii, w których chcą jechać (czyli np. jak ktoś najbardziej chciałby jechać samochodem z GT to podaje jako pierwsze GT, potem np. F1 i potem GP2). W przypadku zbyt dużej liczby chętnych do którejś serii pierwszeństwo dostają kierowcy którzy byli wyżej w klasyfikacji danej serii w sezonie I 2015.

Chętnych do wzięcia udziału w funie proszę o komentarz w tym temacie.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
SOB
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 765 905

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.