FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
29 lis 2012 15:54
W poprzednich sezonach było "dobrze", ale może być lepiej.

Ja spędzam większość weekendów w domu, zwłaszcza wieczory, więc gdybym zakładał, że każdy prowadzi taki sam styl życia, to uznałbym to za bezsensowny pomysł. Jednak wiem, że sporo ludzi lubi spędzać piątki i soboty poza domem, więc wprowadzenie drugiego treningu (tak jak to było w CCL-u) jest dobrym rozwiązaniem.

Dlatego w F1 i GP2 to wprowadzę, a szefom innych serii również to rekomenduję.
29 lis 2012 15:56
Maciej Paruch napisał(a):
Taaak, jakby 3 dni w tygodniu to było mało... może jeszcze sesje w poniedziałek i we wtorek, co?
Dodane 29 listopada 2012 16:39:
W sezonie I 2012 i poprzednich był jeden trening, było 107% i jakoś było dobrze.

3 dni może były by wystarczające, jakby nie było to w piątek,sobotę,niedziele, tylko np. w czwarek,sobotę,niedziele.
w sumie dobrze mówisz, zamiast następnych sesji, przenieśmy te z piątku na czwartek i będzie git.

Dodane 29 listopada 2012 16:56:
Rafał Cupał napisał(a):
W poprzednich sezonach było "dobrze", ale może być lepiej.

Ja spędzam większość weekendów w domu, zwłaszcza wieczory, więc gdybym zakładał, że każdy prowadzi taki sam styl życia, to uznałbym to za bezsensowny pomysł. Jednak wiem, że sporo ludzi lubi spędzać piątki i soboty poza domem, więc wprowadzenie drugiego treningu (tak jak to było w CCL-u) jest dobrym rozwiązaniem.

Dlatego w F1 i GP2 to wprowadzę, a szefom innych serii również to rekomenduję.

I świetnie :)
29 lis 2012 16:23
Nie dam rady w czwartek. Ale coś pomyślimy. Na tematycznym DTMu będzie odpowiedni dział na propozycje. Zapraszam
29 lis 2012 16:42
Rafał Szostak napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Taaak, jakby 3 dni w tygodniu to było mało... może jeszcze sesje w poniedziałek i we wtorek, co?
Dodane 29 listopada 2012 16:39:
W sezonie I 2012 i poprzednich był jeden trening, było 107% i jakoś było dobrze.

To że Ty nie masz życia prywatnego w tych godzinach i masz wolny czas to nie znaczy że inni nie mają. I raczej tych drugich znajdzie się więcej...
Poza tym, 3 dni w tygodniu, gdzie 3 dzień to jest dzień w którym nie można wystartować bez wystartowania w dniu 1 lub 2... Rafik zrobi jak uważa, ale myślę że pomogło by to sporu osobom.

To też nie znaczy, że mam na tyle czasu, aby to wszystko ogarniać. Dlatego jestem na nie dla drugiego treningu w PSC. Zaproponowałem swoje rozwiązanie na forum DTM, powtórzę je tutaj:
Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość wykręcenia 107% na testach, na serwerze serii. W logu będzie czas, admin może sobie wyciągnąć powtórkę z ftp i sprawdzić czy nie było ścięć. Wystarczyłoby, żeby owy delikwent, który nie był obecny na kwalach, zgłosił się do szefa serii i podał godzinę, o której był na serwerze.
29 lis 2012 16:48
Jednak wiem, że sporo ludzi lubi spędzać piątki i soboty poza domem,

Jestem za. Soboty zazwyczaj jestem w domu, no ale nie ma takiego piatku co bym do kolegów nie wyszedł.
29 lis 2012 16:51
A co z moją prośbą?
29 lis 2012 17:09
No tak, skoro nie da się zrobić zaliczenia 107% na testach to... moja propozycja odnośnie PSC jest taka: trening w czwartek, piątek wolny i reszta bez zmian.
29 lis 2012 17:19
Tak też może być.
5 gru 2012 20:39
Przepraszam że zmieniam temat ale czy dałoby radę zmienić godzinę wyścigu z 20:30 na 21.00 ? Bardzo mi na tym zależy, w ankiecie głosowałem na 20:30 ponieważ nie było 21:00, proszę o Wasze opinie i opinie administracji:)
6 gru 2012 05:49
Ekhem?!

Ja proponuję odwrotną sytuację - zrobić 30 minut wcześniej każdą sesję
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
SOB
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 765 078

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.