FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
21 lut 2016 18:37
Patryk Gerber napisał(a):
może na sesje nieoficjalne wprowadzić haslo na adma ogólnodostępne. tylko że moze się pojawić samowolka

Chcesz pełno banów xD?
22 lut 2016 15:33
Spodziewać się ich można XDD
22 lut 2016 16:07
Nie widzę takiej potrzeby na wprowadzenie takich zmian ponieważ na TS'ie zawsze znajdzien się jakiś administrator który zna hasło admina i może przełączyć sesje. Wystarczy tylko wejść i poprosić. :)
22 lut 2016 16:19
Z tego co wiem to w rFactorze jest opcja głosowania, można by ją było wprowadzić dla opcji następnej sesji lub następnego toru/restartu weekendu (nie jestem pewien która z nich jest) poza oficjalnymi sesjami i byłoby po problemie
22 lut 2016 16:45
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Z tego co wiem to w rFactorze jest opcja głosowania, można by ją było wprowadzić dla opcji następnej sesji lub następnego toru/restartu weekendu (nie jestem pewien która z nich jest) poza oficjalnymi sesjami i byłoby po problemie

Następny tor jest dostępny, a na servie masz wgrany tylko jeden tor, więc w sumie jest to samo, co res weekendu :P
22 lut 2016 18:08
Patryk Gerber napisał(a):
może na sesje nieoficjalne wprowadzić haslo na adma ogólnodostępne. tylko że moze się pojawić samowolka

Nie no, to przesada w drugą stronę. Wystarczy po prostu trochę więcej opcji.

Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Nie widzę takiej potrzeby na wprowadzenie takich zmian ponieważ na TS'ie zawsze znajdzien się jakiś administrator który zna hasło admina i może przełączyć sesje. Wystarczy tylko wejść i poprosić. :)

Może się znajdzie, może nie. Mi chodzi o ułatwienie, a minimalizowanie rFa, odpalanie strony, ogarnianie hasła do TSa, wejście na TSa, próba ew. dostania się do wyciszonego admina... Chyba łatwiej prztyknąć sesję.

Otóż to.
Dodatkowo w trakcie oficjalnych sesji na serwie jest administrator, a wtedy głosowanie chyba nie działa, także nie ma z tym problemu.

Aleksy Mainusz napisał(a):

Następny tor jest dostępny, a na servie masz wgrany tylko jeden tor, więc w sumie jest to samo, co res weekendu :P

Z tego co kojarzę, to propozycja wyszła właśnie przez to, że ta opcja dostępna nie była.
22 lut 2016 18:10
Otóż to.
Dodatkowo w trakcie oficjalnych sesji na serwie jest administrator, a wtedy głosowanie chyba nie działa, także nie ma z tym problemu.

Fakt, zapomniałem że jak wejdzie administrator to głosowanie jest wyłączane.
26 lip 2016 10:19
MOD: SuperFormula 2015
TORY: Long Beach (prolog), Vancouver, Norisring, Helsinki, Pau (finał)
Data: 14 - 15 sierpnia 2016
Kwalifikacje (10 minut): 14 sierpnia 2016 20:45
Wyścig 1 (ok. 10 minut): po kwalifikacjach, grid z kwalifikacji
Wyścig 2 (ok. 15 minut): po poprzedzającym wyścigu, grid z odwróconą top 10
Wyścigi 3 - 4: (ok. 15 minut): 15 sierpnia 2016 20:00, grid z odwróconą top 10
Wyścig 5: (ok. 25 minut): po poprzedzających wyścigach, grid z odwróconą kolejnością klasyfikacji turnieju
Punktacja:
15-12-10-8-6-5-4-3-2-1, +2 pkt. za FL oraz bonus dla top 5 kwalifikacji: 5-4-3-2-1
Zużycie paliwa: x2
Zużycie opon: normalne (x1)
Start wyścigu (w grze): 14:00
Przyspieszenie czasu: normalne
Rodzaj startu: z miejsca
Awarie mechaniczne: normalne
Dozwolone pomoce: Kontrola stabilizacji, automatyczna skrzynia biegów, TC, ABS, sprzęgło
Pogoda: Słoneczna
Próg czasowy: brak
Licencja: nie wymagana
Setupy: ograniczone (dozwolone zmiany przełożeń, chłodzenie silnika oraz hamulców, balans hamulców, docisk, prześwit, ciśnienia opon, paliwo)

Zainteresowanych proszę o zgłoszenia w tym temacie.
Zmodyfikowane 26 lip 2016 12:15 przez Maciej Paruch.
26 lip 2016 11:19
Zgłaszam się.
26 lip 2016 12:23
Zgłaszam się.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
14 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
SOB
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 764 081

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.