FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
2 paź 2016 19:18
Wyścig nieudany dla mnie. Na starcie przesunąłem się na 10. pozycję, bo A. Jurewicz spinował na formującym. Przy T1 nikogo nie uderzyłem, ale dostałem uderzenie w tył od pana Kozery i zaspinowałem. Powyprzedzałem hołotujących kierowców i przesunąłem się z powrotem na 11. pozycję. Jechałem z uszkodzonym zawieszeniem, jednak T3 walnąłem w wewnętrzną berierę, odbiłem się i w nienaturalny dla tej gry sposób straciłem przednie koło. Tak się skończył mój wyścig. :/
2 paź 2016 19:48
Daleko nie zajechałem, to i nie będę się rozpisywał. Uważałem na pierwszych metrach, udało się wyskoczyć na 8. miejsce, ale co z tego, skoro niektórzy na zimnych hamulcach i z większą ilością paliwa hamują jak w kwalifikacjach. O ile jeden bolid udało mi się zobaczyć w lusterku i zostawić mu miejsce, to i tak dostałem strzała, a że bandy są blisko to siła wypadkowa wypchnęła mnie tak że straciłem koło. Szkoda, bo uważam że skończyłbym ten wyścig w punktach.
3 paź 2016 09:32
Wyscig dobry. P3 i P4 dla zespołu to na prawde swietny wynik, zwazywszy na nasze pozycje startowe.
Bez błedna, spokojnajazda, straciłęm niestety duzo czasu na poczatku za Grześkiem Brojakiem i nie mogłem juz walczyc z Matim i Radkiem.
problem był tylko przy dublowaniu M. Prażewskiego, nie chciał mnie przepuscić i musiałem go wyprzedzić.
Poza tym po słabych kwalifikacjach podium poprawia humor :]
3 paź 2016 10:41
Z mojego punktu widzenia wyścig przebiegł raczej monotonnie, bez większych emocji. Start niestety wypadł słabo, straciłem nieco dystansu do zawodników przede mną i jedynie ciasnota toru uratowała mnie przed spadkiem niżej w klasyfikacji. Niestety, nie pomogła ona przy dojeździe do kasyna, gdzie wzięty w kleszcze przez dwa bolidy musiałem uznać ich wyższość (polecam obejrzeć sobie mój on-board, ciekawy widok). Jak się zaraz okazało, było to dobre rozwiązanie, gdyż już po chwili, w zakręcie Mirabeau, jeden z Lotusów (jeżeli dobrze pamiętam) przesadził z hamowaniem i tuż przed moim nosem rozwalił o bandę Bariego. Spowodowało to prawdziwy zator na torze i dalsze straty czasowe. Na kolejnym okrążeniu zostałem jeszcze wyprzedzony przez Dawida Kuszela w szykanie za tunelem i od tej chwili mój wyścig ograniczał się jedynie do kontrolowania tempa, unikania błędów i reagowania na zmieniającą się sytuację pogodową. Dzięki tym trzem aspektom, udało mi się finiszować na 8. pozycji, co uważam za dobry i satysfakcjonujący rezultat.
Zmodyfikowane 3 paź 2016 10:41 przez Hubert Szolc.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 164 667

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.