FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
13 lis 2016 20:57
To jaką manianę od<cenzura>am w tym sezonie to jest dramat. Po spokojnej pierwszej połowie wyścigu, gdzie utrzymywałem się na P8 walczyłem z Aleksem, opóźniłem hamowanie i przeciąłem mu tor jazdy, doszło do lekkiego kontaktu i co? Spin. Chciałem od razu wrócić na tor, ale zobaczyłem że nadjeżdża inny kierowca, więc postanowiłem zawrócić na poboczu i pojechać inaczej, ale wtedy to zielone kurestwo mnie przytrzymało i w sumie straciłem 20 sekund. Do uratowania był jeszcze jeden punkt, ale na wyjeździe z pitstopu odbiłem się od bandy, zero kontroli nad pojazdem i czołowe uderzenie w drugą bandę, utrata skrzydła. Chciałem jak najszybciej wrócić do jazdy i nie zauważyłem wyjeżdżającego z boksu Huberta, za co go przepraszam, bo mogłem w tamtym miejscu zniszczyć także jego wyścig. Po chwili stwierdziłem jednak że za dużo straciłem i nic nie da się uratować, więc zakończyłem udział w tym wyścigu.
13 lis 2016 21:18
Bardzo udany wyścig start z ostatniej pozycji już po T1 byłem 12 po Eau Rouge byłem 9.Miałem bardzo dobre tempo , po pit stopie walczyłem z Maciejem Paruchem , lecz on opóżnił hamowanie do ostatniej szykany i doszło do lekkiego kontaktu.Na ostatnich okrążeniach walczyłem z Mateuszem Guzowskim i go wyprzedziłem na Eau Rouge.P7 jak na start z P18 to bardzo dobry wynik , ponieważ nie jechałem kwalifikacji.Liczę na dobry wynik na Monzie :)
13 lis 2016 21:29
Chciałem jechać, ale mi nie dali. ;(
13 lis 2016 21:38
Wyścig zaliczam do udanych. Start z P10, ominalem hołotę i byłem 5. Udawało mi się trzymać tempo i nie rozwalić. Strategia soft, hard, soft wypaliła. Miałem pewne 7. miejsce jednak 20 km więcej w boksie i Drive-Thru <ok>. Wyjechalem za Aleksem i nawet udało mi się powalczyć jednak był szybszy na prostej i ostatecznie P8 i P9 dla Ferrari z małą stratą.
13 lis 2016 22:06
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Chciałem jechać, ale mi nie dali. ;(

Zawołaj WSL :P.
14 lis 2016 10:08
Co tu dużo mówić? Tempo przez cały weekend było fatalne, w ogóle nie mogę się odnaleźć, a start z końca stawki nigdy nie jest tym czego się oczekuje. Po starcie przebiłem się kilka pozycji bo już na T1 były stłuczki, potem jechałem w tunelu aero za Mateuszem Boguszem i zobaczyłem tylko latające inne bolidy... ktoś zrobił tam niezły dym i wielu niewinnych kierowców na tym ucierpiało. Próbowałem ominąć jeden z bolidów, ale nie dałem rady i uderzyłem w bandę, łapiąc kapcia w lewej tylnej oponie. Dojechałem do boksu, ale uszkodzenia nie pozwoliły na normalną jazde i kontynuację wyścigu, więc się wycofałem. No cóż, za tydzień Monza i może tam wpadną jakieś punkty, ale to co działo się na pierwszym okrążeniu jest naprawdę "niesamowite". <ok>
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 164 663

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.