FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
27 lis 2016 20:14
Związku z problemy z torem Marina Bay w F1, postanowiłem wystartować w GP2. I to było bardzo dobre posunięcie. Wróciłem do DFP które jest już zdecydowanie w innej formie niż przed paroma sezonami. Warunki bardzo mi odpowiadały bo na sucho najgorszym bolidem bym dużo nie zadziałał. Również co bardzo mnie cieszy, miałem stabilne tempo i jechałem bezbłędnie. W końcu miałem okazje powalczyć z innymi kierowcami, a także najeść sie strachu kiedy inni kierowcy kręcili piruety blisko mnie. Bardzo udany występ, fajnie było tu wrócić. <ok> <hura>
27 lis 2016 20:25
Jestem bardzo zadowolony z 6. miejsca, lepszej końcówki nie mogłem mieć. Dzięki błędzie pana Gerbera i prawie bezbłędnej jeździe udało się utrzymać. Deszcz mnie zaskoczył i na szybko tylko zmieniłem skrzydła i trakcję na medium żeby się nie rozwalić. Później walka z panem Wysmulskim, który spinował i prawie by się udało, ale opony dawały się we znaki. Na koniec zbliżałem się do Macieja Żmudzińskiego, jednak zabrakło okrążeń i jeszcze wielki pech Dawida Płonki, któremu popękały opony na ostatnim okrążeniu i ostatecznie 6. trochę fartowne miejsce. <hura>
27 lis 2016 20:50
Maciej Żmudziński napisał(a):
Związku z problemy z torem Marina Bay w F1, postanowiłem wystartować w GP2.

Tak jak ja, więcej nie ma co mówić :D poszedł bokiem <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
28 lis 2016 11:07
No i po raz kolejny się nie udało dojechać do mety i po raz kolejny z powodu własnego błędu - na prostej próbując atakować Szymona Kmiecika, za mocno skręciłem i zaliczyło mi uślizg bolidu, przez co wpadłem w ścianę i straciłem tylne skrzydło. Potem próbowałem dojechać do boksów, ale po wpadnięciu w żwir odpuściłem sobie.

Jeśli to był ostatni wyścig serii GP2 to trochę szkoda, bo chciałem jeszcze tu pojeździć, pokazać że mogę zdobyć coś więcej niż marne 3 punkty w dwóch sezonach. Miałem nadzieję że uda mi się dojechać na lepszym miejscu niż dziesiąte. Z drugiej strony - wolę się ścigać w GT z najlepszymi kierowcami GT niż w serii GP2 z najlepszymi kierowcami F1.
Zmodyfikowane 28 lis 2016 11:08 przez Grzegorz Furca.
28 lis 2016 14:41
Szkoda mi tego wyścigu, bo zmarnowałem taką szansę. To był mój pierwszy i ostatni wyścig w GP2, jeżeli seria ta zostanie usunięta. Miałem szansę coś pokazać, ale jak zwykle: problem ze startem, później spin na początku 2 sektora i do tego efektowne rozbicie się na ostatnim zakręcie - najechałem na tą płaską "część" toru, straciłem kontrolę nad bolidem i uderzyłem w bandę. Nie przejechałem nawet jednego okrążenia... <dobani>
28 lis 2016 14:55
Wyścig... cóż, na starcie stało się to, co się stało, jednak nie mam pretensji o to zdarzenie mimo tego, że wyścig praktycznie był już zrujnowany. Postanowiłem cokolwiek jeszcze zdziałać i starać się dojechać do mety, jednak tył bolidu był dość mocno uszkodzony i przez to co chwilę łapałem spiny. Po jednym z nich stwierdziłem, że jak tak dalej to ma wyglądać to się rozbiję, więc się wycofałem. Szkoda, bo start był całkiem niezły, po cichu liczyłem przed startem na jakiś skromny punkcik, jednak żeby go zdobyć to trzeba wpierw od siebie dołożyć cegiełkę, a nie liczyć na problemy innych.
30 lis 2016 21:56
Ja chciałem tylko dodać, iż moi kierowcy byli słabi i jednym wyścigiem z Olo zdobyliśmy 50% ich punktów przez sezon. Dziękuje.

Potwierdzone info, w 22. punktach.
1 gru 2016 07:28
Marcel Pawiński napisał(a):
Ja chciałem tylko dodać, iż moi kierowcy byli słabi i jednym wyścigiem z Olo zdobyliśmy 50% ich punktów przez sezon. Dziękuje.

XDD
1 gru 2016 08:19

A <cenzura>nij się <cenzura>u karakanie w głowę
1 gru 2016 13:30
Aleks Jurewicz napisał(a):

A <cenzura>nij się <cenzura>u karakanie w głowę

Ten post nie miał na celu nikogo urazić :).
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
PON
Deszcz
22 °C
WTO
Zachmurzenie
18 °C
ŚRO
Deszcz
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
50 165 534

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.