FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM TEMATYCZNE
26 lut 2017 17:27
Ten wyścig to jakaś masakra i pomyłka. Zakończyłem jeszcze przed startem. Na chwilę przed ustawianiem się na polach moja kierownica samoistnie 'odłczyła się' od portu USB i nie miałem żadnej kontroli. Miałem farta, że w nikogo nie uderzyłem, tylko otarłem się o jednego kierowcę. Grę musiałem wyłącząć CTRL-ALT-DELETE po ESC nie działał. Przepraszam za problemy.
26 lut 2017 18:16
^ jak wyżej, tak samo skończyłem wyścig latając po torze.

Awansowałem z P11 na P7/P8 jakoś, jechało się całkiem spoko, pomimo braku tempa, oczywiście minimalizacja i urwany splitter. Minimalizacja sama i powrót do gry = 30 sekund
Po naprawie auta strata minuty do poprzedzającego kierowcy, a pomimo tego udało się odrobić czas i wyprzedzić kilku kierowców po ich postojach. Pomimo kłopotów była szansa na wysoką jak na to co się działo 11. lokatę. Trudno, oby za 2 tygodnie już bez problemów.
26 lut 2017 20:36
Właściwie nudny wyścig, Marcel źle policzył paliwo i dojechałem na P4. Tempa na lepsze wyniki nie mam, jednak zobaczymy, co przyniesie następna runda, która jest nowością w GT.
27 lut 2017 05:09
Kwalifikacje poszły bardzo dobrze. Na starcie miałem okazję powalczyć z Ładą, ale cały czas nękał mnie Viper w lusterkach i musiałem jechać tak, aby nie posłał nas na złomowisko. Po tym, jak wyspinował, traciłem już 2 sekundy i robiłem coraz więcej błędów w próbie odrabiania. Przez co dojechał mnie Maciej Miłosz. Gdzieś koło 7-8 minuty wyprzedził mnie, a ja próbując kontratakować za bardzo przyciąłem T1 i mój Mercedes niczym Apollo 11 poleciał w cholere. Podczas lądowania uderzyłem dyfuzorem o glebę, co pogorszyło osiągi mojego wozu. Próbowałem jeszcze walczyć z Adrianem oraz jeszcze spróbować zaatakować kierowcę Duracella ale już sie nie dało. Debiut Burnee, dobry bo oba auta w punktach, choć nie możemy się mierzyć z poprzednimi kierowcami stajni (Jacek Hamburg i Maciej Młynek) którzy tym autem walczyli o mistrzostwo.
27 lut 2017 20:50
Jako że całą wypowiedź pisałem na telefonie w szkole ale przed wysyłaniem wyłączył mi się internet, no to tak na szybko napiszę. Ponownie dużo walki, dobre tempo w wyścigu i duży zysk w pit-stopach który pozwolił mi na dojechanie na P6. Duracelle liczą na TOP10 w przyszłym wyścigu.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 869 643

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.