FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
28 kwi 2015 08:30
To byłby mój pierwszy wyścig, ale że też coś mi się pojawia w planach powoli, to było by pewniej, gdyby przełożyć wyścig o tydzień =) Także jestem za tym pomysłem.
28 kwi 2015 12:59
Mnie to obojętne, także jak dla was lepiej 10 maja to przekładajta ;)
29 kwi 2015 14:48
Ja też bym debiutował ,ale to wy wybierajcie .
A tak przy okazji witam wszystkich :)
29 kwi 2015 16:13
I co pan szefu na to powie? :D Może zrobić ankietę jak przy przełożeniu interlagos?
3 cze 2015 15:52
Co wy na to, żeby ostatni wyścig podwójnie zapunktować? Dwa razy dłużej mam patrzeć jak Nissan nie składa się w zakręty, to należy się 2 razy więcej punktów za to 10 miejsce... :>

Sporo większe emocje w walce o Mistrzostwo, bo drugie miejsce w wyścigu dla Mateusza Bogusza może mu nie dawać tytułu (nie wiem jaki tam mają chłopaki bilans zwycięstw xD) i generalnie większy beng :D
3 cze 2015 16:01
<ok>
3 cze 2015 16:33
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Co wy na to, żeby ostatni wyścig podwójnie zapunktować? Dwa razy dłużej mam patrzeć jak Nissan nie składa się w zakręty, to należy się 2 razy więcej punktów za to 10 miejsce... :>

Sporo większe emocje w walce o Mistrzostwo, bo drugie miejsce w wyścigu dla Mateusza Bogusza może mu nie dawać tytułu (nie wiem jaki tam mają chłopaki bilans zwycięstw xD) i generalnie większy beng :D

Gdybyś Ziubson obejrzył relację, to byś wiedział, że w walce o mistrza jest już pozamiatane, a szkoda. Sama idea podwójnych punktów bdb, ale obawiam się, że pomysł wyszedł zbyt późno <bezradny>
Zmodyfikowane 3 cze 2015 16:33 przez Aleksy Mainusz.
3 cze 2015 16:34
Mateusz Ziubiński napisał(a):

Eeeeem, Menel nie jedzie Le Mans... Nie słucha się relacji, no ładnie <lol>
3 cze 2015 16:47
Tak czy siak, punktowanie wyścigu trwającego 2 razy dłużej od innych w taki sam sposób jak pozostałe, jest niedorzeczne. O ile w prawdziwej F1 pomysł z podwójnymi punktami w ostatnim wyścigu był kompletnie nieuzasadniony, o tyle tutaj mamy podwójny dystans wymuszający skupienie przez dużo dłuższy czas, niż zwykle.
Innym (i moim zdanie całkiem rozsądnym) pomysłem mogłoby być podzielenie ostatniego wyścigu na dwa 60 albo 45 minutowe, każdy z nich punktowany byłby oddzielnie wedle regulaminowej punktacji.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 871 716

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.