FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
4 cze 2015 12:31
Skoro ma być jeden wyścig, to po co dwie sesje kwalifikacyjne?
4 cze 2015 12:32
Konto usunięte napisał:
Swoją drogą nie wiem jakim sposobem 24 głosy i 1 miejsce zgarnął obowiązkowy pit? To jest dla mnie postulat bez żadnego sensu.

Ja ogólnie nie rozumiem toku rozumowania ludzi ;) Z tego co kojarzę masę głosów zebrał, moim zdaniem, gówniany Nissan podczas gdy świetnie prowadzący się Aston obył się bez głosów... Obowiązkowy pit też mnie razi.

Ja tam też jestem przeciw zmianie punktacji w trakcie sezonu, natomiast wprowadzenie tego na przyszły sezon byłoby super opcją.

A jeśli dałoby radę z technicznego punktu widzenia wdrożyć wyścig w trakcie i po zachodzie słońca, to GT osiągnęłoby bardzo wysoki poziom atrakcyjności. Duże za <ok>

I tak swoją drogą, o co chodzi w ankiecie z dwiema sesjami kwalifikacyjnymi? Jakby to działało?
Zmodyfikowane 4 cze 2015 12:34 przez Michał Kozera.
4 cze 2015 12:57
Kozer, nie mów że Aston to świetnie prowadzące się auto <lol> BMW i Audi to coś czym nawet mając kilka promili we krwi da się jeździć śmiesznie łatwo i przyjemnie, Aston po pewnym czasie jest żałośnie nadsterowny, choć tak nie aż tak bardzo jak czolg GT-R.

Dwie sesje kwalifikacyjne to głupota, argumentem przeciw niech będzie frekwencja, która w piątki nie jest porywająca, a zakładam, że kwale miałby by być w 2 dniach.
4 cze 2015 13:40
Mod sie zmieni, fizyka nieznacznie tez (bedzie podobna choc powinna byc bardziej dopracowana - nie wiem co rafik z nia zrobi). Jezeli wczesniej wymieniona osoba nie zepsuje takze wygladu aut to kazde auto bedzie piekne. Kazdy bedzie (a przynajmniej powinien byc) zadowolony.
Dodane 4 czerwca 2015 15:44:
A aston to moze i jest nadsterowny ale mimo wszystko ma tony przyczepnosci jak jej potrzeba, w przeciwienstwie do Nissana. Ktory w deszczu czy na slickach czy wetach to nie czuc duzej roznicy w przyczepnosci (taki przyklad).
4 cze 2015 14:58
Porównuję tylko Astona do Nissana i ich różnice głosów :P Byłem testerem WSL na Nissanie i tylko chyba z tego powodu w GT nie jeździłem :D Potem okazało się, że są auta, które prowadzą się zgoła lepiej, wówczas zdanie zmieniłem :P

Poza tym lubię tę nadsterowność. Fajnie się lata bokiem <lol>
4 cze 2015 16:19
Michał Kozera napisał(a):
I tak swoją drogą, o co chodzi w ankiecie z dwiema sesjami kwalifikacyjnymi? Jakby to działało?

Tak, jak w prawdziwym LM. Lepszy czas z obu sesji decyduje o klasyfikacji.
4 cze 2015 17:10
A nie jest przypadkiem wyciągana średnia z tych 2 czasów?
4 cze 2015 17:24
Mateusz Bogusz napisał(a):
A nie jest przypadkiem wyciągana średnia z tych 2 czasów?

<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Dodane 4 czerwca 2015 19:25:
Tak, tak, średnia dwóch czasów (bo normalnie jest średnia 4 czasów 2 kierowców)
Zmodyfikowane 4 cze 2015 17:31 przez Krzysztof Woźniak.
4 cze 2015 17:34
Nie jest wyciąganie ze średnie, tylko lepszy czas decyduje.
4 cze 2015 18:19
Obaj macie rację. System Mateusza działa we wszystkich rundach WEC, poza Le Mans, gdzie panuje tradycyjny system Baronera. Źle doczytałem.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 871 007

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.