FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
5 cze 2015 09:35
Ależ tak samo było Jacku ze zmianami terminów wyścigów, dokładnie tak samo ktoś mógł sobie zaplanować, że tego i tego dnia nie pójdzie na promocję do Lidla, bo będzie walczył o 240 oczek, a tu nagle w końcówce sezonu wszystko poszło w <cenzura>u, bo terminy wyścigów były od początku totalnie nieprzemyślane. A przytoczone przez Bariego argumenty, że ktoś mógł pomyśleć, że tu sobie odpuści, bo ma dużo punktów, są tak nierealne i wymyślone idealistycznie, że no proszę was :D
Dodane 5 czerwca 2015 11:39:
Maciej Paruch napisał(a):
No skoro zmiana punktacji nie ma na nic wpływu (taki wniosek wyciągam z wypowiedzi Ziubsona) to może podwoimy punkty za Adelaide, w końcu to uliczny tor, mniej miejsca na błędy, trzeba być bardziej skupionym bo margines błędu jest mniejszy.

Zmiany - tak, ale nie na jedną rundę przed końcem sezonu (w ogóle w trakcie sezonu nie powinno być zmian; tak jak Rafik wspominał - już to kiedyś przerabialiśmy). I nie wyjeżdżajcie mi z tekstem że do Le Mans zostały dwa tygodnie, bo klasyfikacja nie zna terminu dwa tygodnie, nie zna terminu miesiąc czy tydzień. W klasyfikacji jedyną słuszną jednostką czasu są rundy, a ta została tylko jedna.

Prawo nie działa wstecz, a swoją drogą pomysł też ciekawy :D A runda Le Mans jest specjalna i nie musi się rządzić takimi samymi prawami jak wszystkie pozostałe... :P A teraz popatrz na to z tej strony, że jakiś czas temu ktoś podjął decyzję o przesunięciu tej rundy o tydzień i może to popsuło kilku kierowcom walkę o 240 oczek? (nie wiem jak tam Menel i jego obecność w pierwotnym terminie, ale przykład w zasadzie idealny xD) I JAK TU ŻYĆ PANIE PREZYDENCIE EREKCIE
5 cze 2015 10:05
A runda Le Mans jest specjalna i nie musi się rządzić takimi samymi prawami jak wszystkie pozostałe...

Nie musi, ale może ;)

A teraz popatrz na to z tej strony, że jakiś czas temu ktoś podjął decyzję o przesunięciu tej rundy o tydzień i może to popsuło kilku kierowcom walkę o 240 oczek? (nie wiem jak tam Menel i jego obecność w pierwotnym terminie, ale przykład w zasadzie idealny xD)

Jakby nie było to nie tylko ta runda, ale wszystkie od maja zostały przesunięte o tydzień. A to że ktoś popełnił błąd i trzeba było zmodyfikować terminarz, nie znaczy że mamy robić kolejny z podwojeniem punktów.
Zmodyfikowane 5 cze 2015 10:06 przez Maciej Paruch.
5 cze 2015 10:12
Przez to Wasze <cenzura>ane przesuwanie wyscigow, nie moglem jechac 10-ego, ledwo udalo mi sie jechac 24-ego bez przygotowania zadnego i teraz Red Bull ma tyle punktow ile ma...
5 cze 2015 11:28
Dawid Czepiela napisał(a):
Przez to Wasze <cenzura>ane przesuwanie wyscigow, nie moglem jechac 10-ego, ledwo udalo mi sie jechac 24-ego bez przygotowania zadnego i teraz Red Bull ma tyle punktow ile ma...

Jakie Nasze? xD Należało by zdecydować, z czyjej winy takie zmiany wynikły. Jakiś czerep ustalił majówkę akurat na 1-3 maja, a jakiś inny moron GP Bahrajnu na niedzielę o 17 :O
Dodane 5 czerwca 2015 13:29:
Dobra, robi się denny off top. Głosowanie w ankiecie powinno wskazać na demokratyczny werdykt odnośnie propozycji złożonych tutaj w ostatnich dniach. Potem admini będą decydować, po której stronie miedzy się ustawią i z której strony miedzy polecą na nich mniejsze pociski. Współczuję i pozdrawiam :D

A morał z tej bajki jest krótki i wszystkim znany, jak nie ustalimy wszystkiego przed sezonem, to i tak się nie dogadamy. Amen :]
5 cze 2015 11:36
Kurde a już zdążyłem kupić popcorn <dobani>
5 cze 2015 12:36
Ej właśnie, przypomnieliście mi o tym karygodnym przesunięciu reszty kalendarza przez co nie pojechałem jednego weekendu :<
Zmodyfikowane 5 cze 2015 12:36 przez Michał Kozera.
5 cze 2015 17:15
Michał Kozera napisał(a):
Ej właśnie, przypomnieliście mi o tym karygodnym przesunięciu reszty kalendarza przez co nie pojechałem jednego weekendu :<

ja też, fiutki
Dodane 5 czerwca 2015 19:16:
i to na Brand Sraczu, na ktorego glosuje od 3 lat maksymalna iloscia punktow...
15 cze 2015 17:17
Chciałem zapytać czy byłaby możliwość przesunięcia wyścigu o godzinę-dwie później w związku z brakiem innych serii.
Naturalnie wiem, że szanse mogą być małe, ale może większej grupie by to pasowało, nie zaszkodzi spróbować i zapytać ;)
Zmodyfikowane 15 cze 2015 17:17 przez Michał Kozera.
15 cze 2015 17:18
Michał Kozera napisał(a):
Chciałem zapytać czy byłaby możliwość przesunięcia wyścigu o godzinę-dwie później w związku z brakiem innych serii.
Naturalnie wiem, że szanse mogą być małe, ale może większej grupie by to pasowało, nie zaszkodzi spróbować i zapytać ;)

Już postawiłem taki postulat ale zostałem zmieszany z błotem. Ale popieram <ok>
15 cze 2015 17:38
Była ankieta na ten temat.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 871 015

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.