FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
15 lis 2013 16:50
Dawid Kuszel napisał(a):
Automatyczna skrzynia biegów :D :D F1/F4 nie, ale automat musi być, bo inaczej nie potraficie jeździć? :D

Z tego co pamiętam, jak debiutowałem w lidze w sezonie II 2011 to automat był niedozwolony.
15 lis 2013 17:23
Jan Dans napisał(a):
Może się mylę, ale asysta skręcania jest kompletnie niepotrzebna. Tak samo jak asysta stabilizacji na wysoko. Będzie to zmieniane kiedyś w przyszłości czy raczej zostanie? :P

Czyżbyś wywołał burze tutaj? :D B)B)B)B)B)
15 lis 2013 17:28
Nie, chciałem tylko, aby każdy w tej lidze jeździł sam, a nie żeby za niego jeździł komputer i żeby jednak poziom trudności w lidze był trudniejszy (dla osób jeżdżących na klawiaturach), bo myślę, że jednak ligi to jakby sprawdzian i szlifowanie swoich umiejętności, a nie utknięcie na jednym poziomie i jeździć tylko żeby sobie pojeździć. :P
Ale jeżeli ktoś bez tego żyć nie może no to ok, choć frajda jeżdżąc z tą asystą według mnie spada praktycznie do zera. :P

Jak napisałem, to tylko moje zdanie, moja propozycja. Nie chciałem tak namieszać, sorki. :P

PS. Coś dużo "żeby" było. xD
Zmodyfikowane 15 lis 2013 17:28 przez Jan Dans.
15 lis 2013 17:31
Ja jeźdze na klawie i używam tylko i wyłącznie TC oraz ABS-u, no może jak jeżdze w serii gdzie są bolidy to automatyczna skrzynia biegów bo od kiedy zacząłem jeździć online to starałem się tylko w seriach typu WTCC, bo można w takich seriach walczyć bok w bok w bolidy <dobani> jedno dotknięcie i po skrzydle.
15 lis 2013 17:43
Jeżdżenie tylko żeby sobie pojeździć panie Dans to główny cel większości w lidze. Myślisz, że wszystkim zależy na wygrywaniu i trenowaniu po 1000 okrążeń na tor? Niektórzy chcą sobie po prostu pojeździć dla funu
Zmodyfikowane 15 lis 2013 17:43 przez Dawid Kuszel.
15 lis 2013 18:18
choć frajda jeżdżąc z tą asystą według mnie spada praktycznie do zera

Ja mam frajdę z jazdy z tą asystą, dla tej frajdy jeżdżę. Jak nie czujesz tej frajdy to wyłącz sobie to, jeszcze na tym zyskasz! <lol>
15 lis 2013 18:19

<lol>B)
Zmodyfikowane 15 lis 2013 18:20 przez Daniel Żabiński.
15 lis 2013 18:49
Dawid Kuszel napisał(a):
Jeżdżenie tylko żeby sobie pojeździć panie Dans to główny cel większości w lidze. Myślisz, że wszystkim zależy na wygrywaniu i trenowaniu po 1000 okrążeń na tor? Niektórzy chcą sobie po prostu pojeździć dla funu

Nie chodzi mi o wygrywanie i trenowanie po 1000 okr na jednym torze. Chodzi mi o zwykły własny sprawdzian umiejętności. Sam nie przejeżdżam w żadnej lidze po 1000 okr, wbijam na trening, jade kwalifikacje i wyścig dla FUNU, ale dla mnie żaden FUN ścigać się z komputerem. Jak będę chciał to pojeżdżę sobie z botami. O to mi właśnie chodzi. To z lekka jak gra na czitach i jeszcze przegrywanie. :P

Rafał Szostak napisał(a):
choć frajda jeżdżąc z tą asystą według mnie spada praktycznie do zera

Ja mam frajdę z jazdy z tą asystą, dla tej frajdy jeżdżę. Jak nie czujesz tej frajdy to wyłącz sobie to, jeszcze na tym zyskasz! <lol>

Tak jak pisałem, nie mam włączonych asyst. :P

Nie wiem czy w ogóle to coś zmienia, oprócz tego, że ciężej się skręca (bo komputer w 50% za nas skręca :P). Ale może zależy to od stylu jazdy. Mi chodzi tylko o poziom. Nie widziałem jeszcze ligi z tą asystą, szczególnie w tak dobrej lidze za jaką uważam właśnie F1-Online. :P
15 lis 2013 18:52
To się nazywa możliwość wyboru... Jak jesteś taki dobry to w czym problem? Zajmij się tym ja ty jeździsz a nie interesuj się innymi. Ilość dozwolonych asyst ani odrobinę nie świadczy o poziomie w lidze.
15 lis 2013 18:58
Grzegorz Wolanin napisał(a):
To się nazywa możliwość wyboru... Jak jesteś taki dobry to w czym problem? Zajmij się tym ja ty jeździsz a nie interesuj się innymi. Ilość dozwolonych asyst ani odrobinę nie świadczy o poziomie w lidze.

Czytasz ze zrozumieniem? A może ja źle to piszę, ale sorki, inaczej nie umiem. Nie umiem tłumaczyć.

Nie chodzi mi o tempo, kto jaki jest szybki, tylko o opanowanie samochodu/bolidu.

BTW. pisałem, że to tylko moje zdanie i nie miałem zamiaru robić z tego wielkiej burzy, bo po co mi to? Dałem propozycje, oczekiwałem głównie tylko odpowiedzi w stylu "nie, bo" lub "tak, bo", a nie odpowiedzi (bezsensownej ale też według mnie) "Jak jesteś taki dobry". Nic to do tematy nie wnosi.

PS. To jest tylko moje skromne zdanie i propozycja. Nie to nie.

Koniec tematu.
Zmodyfikowane 15 lis 2013 18:59 przez Jan Dans.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
19 °C
SOB
Deszcz
20 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 361 715

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.