FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 sie 2014 13:52
Bottas miał w pewnym momencie ponad 340. Na Monzy spokojnie będzie z 360.
24 sie 2014 13:54
Ale bzdury. Widać po walce Kevin - Alonso jak ten z przodu może robić co chcę. Lewis ma obowiązek patrzeć w lusterka. RA jak nic. Widzę, że gadka Borowczyka i pajaca Jędrzejewskiego działa na niektórych. Niemców nikt nie lubi <lol>
24 sie 2014 13:55
Jakub Szczypta napisał(a):
Rosberg powinien odpuścić, a nie pchać się na chama, mając na uwadze to, że było to dopiero 2 kółko... Lewis miał świetny start i moim zdaniem mógłby spokojnie dojechać do mety na 1 pozycji. Wydaje mi się, że jeśli nadal tak będzie wyglądać sytuacja w Mercedesie to Ham napewno odejdzie i przejdzie do Red Bulla, Ferrari bądź powrót do McLaren'a ;)

Prędzej widzę Kvyata w RBR z Ricciardo niż Hamiltona ;)
Ale zdecydowana wina Rosberga, szkoda, że przez takie coś ma coraz większa przewagę, a Hamilton będzie ciężko miał, żeby to odrobić. Ricciardo jeszcze może troche namieszać (raczej tylko postraszyć) jak będą razem walczyć i tracić punkty.
Zmodyfikowane 24 sie 2014 13:55 przez Dawid Czepiela.
24 sie 2014 13:58
Cezary Kołcz napisał(a):
Ale bzdury. Widać po walce Kevin - Alonso jak ten z przodu może robić co chcę. Lewis ma obowiązek patrzeć w lusterka. RA jak nic. Widzę, że gadka Borowczyka i pajaca Jędrzejewskiego działa na niektórych. Niemców nikt nie lubi <lol>

Butthurt bo się jest sezonowcem Vettela, a całkiem niedawno się go hejtowało. Won z chorągiewkami <lol>
24 sie 2014 13:59
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Bottas miał w pewnym momencie ponad 340. Na Monzy spokojnie będzie z 360.

W Austrii miał 343 ;)
24 sie 2014 13:59
No dokładnie. Butthurt, bo Lewis zaczyna przegrywać, więc szukamy wymówek. <lol>
24 sie 2014 14:00
Aleksy Mainusz napisał(a):
Cezary Kołcz napisał(a):

Butthurt bo się jest sezonowcem Vettela, a całkiem niedawno się go hejtowało. Won z chorągiewkami <lol>

Niemców nikt nie lubi. <brawo>
Ja tam do Niemców nic nie mam. Lubie Ozila, Hulkenberga czy Vettela.
Za Rosbergiem jednak nie przepadam i większa sympatią dażę Lewisa. Nie możesz powiedzieć, że to nie była wina Nico. Lewis nic nie zrobił, żeby doprowadzić do tej kolizji. Chyba głupi nie jest, żeby ryzykować właśnie przebicie opony po wygranym starcie.
Zmodyfikowane 24 sie 2014 14:00 przez Dawid Czepiela.
24 sie 2014 14:01
A co zrobił Rosberg? Wjechał specjalnie w oponę Lewisa?
Zmodyfikowane 24 sie 2014 14:01 przez Cezary Kołcz.
24 sie 2014 14:02
Cezary Kołcz napisał(a):
A co zrobił Rosberg? Wjechał specjalnie w oponę Lewisa?

Jest to prawdopodobne po tym co zrobił w Monaco podczas kwalifikacji.
Przy takim uszkodzeniu skrzydła tylko TROCHĘ stracił, ale jak było widać czasy okrążeń to miał tempo czołówki, więc ta strata duża nie była, a Lewis ile na kapciu? Ponad minute.
Zmodyfikowane 24 sie 2014 14:03 przez Dawid Czepiela.
24 sie 2014 14:04
Rafał Szostak napisał(a):
Nie zgadzam się z tym że mógł zrobić co chciał, widział że ma obok siebie Rosberga a nie zostawił mu miejsca, wjechał na niego, Rosberg mógł nie zdążyć zareagować.

Lewis był na swoim torze jazdy i mogł go wypchac bo takie ma prawo, tak samo Kevin jak wypychal Alonso w Rivage i co było prawidłowe bo to. Kevin miał wewnetrzna. Rosberg był zbyt daleko, żeby w ogóle coś zrobić. Ja tam nie widzialem Nico obok niego...
Zmodyfikowane 24 sie 2014 14:05 przez Patryk Krutyj.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 959 729

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.