FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 lut 2016 16:09
Ja <cenzura>e <bezradny>
9 lut 2016 16:18
Chyba zacznę żałować wywołania tago shitstormu
9 lut 2016 16:41
http://f1ch-world.pl/articles.php?articl e_id=74
Coś ze starych czasów waszych znalazłem liga braci Cupałów ;)
Zmodyfikowane 9 lut 2016 16:55 przez Krzysztof Pieczykolan.
9 lut 2016 16:43
Szukam teamu GT
9 lut 2016 16:52
Mateusz Prażewski napisał(a):
http://f1ch-world.pl/articles.php?ar ticle_id=74
Coś ze starych czasów waszych znalazłem liga braci Cupałów ;)

Pozwoliłem sobie edytować twój post aby zrobić link z tego co dałeś.
9 lut 2016 16:57
spk
9 lut 2016 16:58
9 lut 2016 17:09
Konto usunięte napisał:
Pieczyk, tu nie chodzi o komitet niczym słynny ostatnio KOD, tylko o normalność a chociaż jej pozory... Pan KAW już nie ma dostępu do panelu administratora z tego co wiem, także na <cenzura> ciągnąć ten temat tak jak to robicie i dalej po nim jechać? On już nie napisze tam głupot, choć często miał niezłe pomysły, lepsze od waszych może ale przepadły TYLKO dlatego, że to KAW. Jakby ktoś inny napisał to pomysł może nawet by przeszedł, a tak nawet nie były one rozpatrywane pewnie. Jedynie Rafik analizował wszystkie pomysły bez selekcji kto jest ich autorem. Po prostu to już nie jest śmieszne a mam wrażenie, że odkąd u was jeżdżę to liga opiera się na pojazdach po Woźniaku i to główny temat, częściej o nim niż o samych wyścigach... To było dobre rok temu, ale już wtedy za dużo bo w każdej rozmowie, filmiku itp.

I z mojej strony to tyle, bo to forum to nie jest miejsce na takie rozmowy i też nie wpływają dobrze na wizerunek. Także ja kończę, zdanie poznaliście.

Jacek co do rozmowy z Pieczykiem i z Hejterami Krzyśka. Przekonanego nie przekonasz
Konto usunięte
9 lut 2016 17:24
Wiem Patryk, także ja zajmę się jazdą i walką na torze a oni niech walczą sobie na forum z Krzyśkiem. Wyraziłem tylko swe zdanie i swoje ubolewanie nad żałosną sytuacją. Admini powinni świecić przykładem i Baroner dobrze napisał. Niektórych nie można zmienić tylko dlatego, że nie ma nikogo na ich miejsca. Inaczej sądzę, że kary by się posypały na ich głowy za takie gadanie i rzucanie mięsem na forum ligi ciągle w stronę jednej osoby. Jakby niektórzy z nich przeznaczyli ten czas na jazdę na serwerze zamiast na hejty to mieliby już dawno pudło w klasyfikacji generalnej jakiejś serii...
9 lut 2016 18:05
Ja uważam, że pewnych inside-joke'ów nie można powtarzać w nieskończoność. 107%, próg, to nudzi i to od dawna. Na palcach można wyliczyć ile ostatnio było śmiesznych tekstów z tym związanych.

Zresztą, Krzysiek próbuje lecieć na tym, co mu rzucają tutaj. Trzeba umieć rozróżnić hejty i stereotypy, a tych pierwszych jest zwyczajnie za dużo. Sam KW czasami napisze coś z tym związanego i popycha karuzelę, ew. robi to rzucając taki post jak ten w stronę Rafika. Moim zdaniem obie strony powinny się zastanowić i ogarnąć. Ile można.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 500 683

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.