Pieczyk, tu nie chodzi o komitet niczym słynny ostatnio KOD, tylko o normalność a chociaż jej pozory... Pan KAW już nie ma dostępu do panelu administratora z tego co wiem, także na

ciągnąć ten temat tak jak to robicie i dalej po nim jechać? On już nie napisze tam głupot, choć często miał niezłe pomysły, lepsze od waszych może ale przepadły
TYLKO dlatego, że to KAW. Jakby ktoś inny napisał to pomysł może nawet by przeszedł, a tak nawet nie były one rozpatrywane pewnie. Jedynie Rafik analizował wszystkie pomysły bez selekcji kto jest ich autorem. Po prostu to już nie jest śmieszne a mam wrażenie, że odkąd u was jeżdżę to liga opiera się na pojazdach po Woźniaku i to główny temat, częściej o nim niż o samych wyścigach... To było dobre rok temu, ale już wtedy za dużo bo w każdej rozmowie, filmiku itp.
I z mojej strony to tyle, bo to forum to nie jest miejsce na takie rozmowy i też nie wpływają dobrze na wizerunek. Także ja kończę, zdanie poznaliście.
Jacek co do rozmowy z Pieczykiem i z Hejterami Krzyśka. Przekonanego nie przekonasz