FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 lut 2016 23:43
Ogarnijcie się trochę, bo przykro to czytać.
Ludzie... początek sezonu, a Wy za przeproszeniem odpie*dalacie jakąś śmieszną farse. Na tyle tej gównoburzy, która została tu wywołana przeczytałem JEDEN rozsądny komentarz, który napisał Jacek Hamburg i ewentualnie Alek napisał coś normalnie - reszta jedzie jak się da...
Jeśli chodzi o Woźniaka - to ja go podziwiam, że jemu się chce cokolwiek tu robić, bo tym jak ma wchodzone na siebie i to nawet przed ADMINISTRACJĘ, która powinna być przecież przykładem. Komentarz w F1 jak najbardziej by się przydał, a skoro Krzysiek ma ochotę to niech próbuje (wiem, wiem... już próbował), ale moim zdaniem ciekawszym będzie słuchanie Krzyśka, niż ku*wy i ch*j na TS'ie - a jeśli nie to wolę słuchać już samych dźwięków silnika...
8 lut 2016 23:57
Dobra dużo się działo. Krzyśka pierwszy raz mogę bronić tak jak inni jak np. Jacek. Za dużo już się tego syfu zrobiło. Znudziło się już to 107% dawno a co najlepsze to podziwiam go za to właśnie że mu się chcę tak jak wyżej przytoczony Jacek pisał. Musi chłopak mieć nerwy ze stali bo dawno ja już bym zrezygnował z tej dziedziny a on brnie dalej w swoją pasję. Mówiąc krótko: czas posprzątać w końcu ten burdel który się pojawił od jakiegoś czasu. Mówcie co chcecie ale moje zdanie jest aktualnie takie jak powyżej. Życzę Krzyśkowi w końcu jakiś większych sukcesów.
9 lut 2016 00:34
Kryspin Słomiński napisał(a):
Dobra dużo się działo. Krzyśka pierwszy raz mogę bronić tak jak inni jak np. Jacek. Za dużo już się tego syfu zrobiło. Znudziło się już to 107% dawno a co najlepsze to podziwiam go za to właśnie że mu się chcę tak jak wyżej przytoczony Jacek pisał. Musi chłopak mieć nerwy ze stali bo dawno ja już bym zrezygnował z tej dziedziny a on brnie dalej w swoją pasję. Mówiąc krótko: czas posprzątać w końcu ten burdel który się pojawił od jakiegoś czasu. Mówcie co chcecie ale moje zdanie jest aktualnie takie jak powyżej. Życzę Krzyśkowi w końcu jakiś większych sukcesów.

A Tobie życzę przestania ścinania toru :v

Nie no, Krzysiek jest taki jest, często powkurza, jeździć nie umie, ale każdy ma swoje wady, nie? :P
Nudno by bez niego było :D
9 lut 2016 01:24
A o mnie to już <cenzura> nikt nie pamięta ://///////
Przypomina mi się taka anegdotka z GP2 I 2014. Swoją drogą też Australia... To były czasy...
Konto usunięte
9 lut 2016 01:43
Wreszcie parę głosów rozsądku. I tak, Pablos też mądrze napisał 1-2 strony temu.
9 lut 2016 02:05
Paweł Andrzejewski napisał(a):
A o mnie to już <cenzura> nikt nie pamięta ://///////

+
Konto usunięte napisał:
Wreszcie parę głosów rozsądku. I tak, Pablos też mądrze napisał 1-2 strony temu.

Zwracam honor - Pablosa również dorzucam do "coś" wnoszących wypowiedzi (przepraszam Pawełku :* xd) Co nie zmienia faktu, że dalej jest wielki burdel, bo Woźniak...
Zmodyfikowane 9 lut 2016 02:06 przez Mateusz Tomaszewski.
9 lut 2016 09:55
Proszę o pomoc w ustawieniu G27 w Logitech Profiler jak i w rF. Dzięki.
9 lut 2016 10:24
Antoni Malina napisał(a):
Proszę o pomoc w ustawieniu G27 w Logitech Profiler jak i w rF. Dzięki.

Jeżeli chodzi o same ustawienia to napisz do mnie. Pomogę Ci.

Widzę, że pierwszy raz od powstania ligi zebrał się komitet obrony Krzysztofa, Aleksandra Wożniaka. Może to i dobrze, ale podziwiacie chłopaka za taką taką wytrwałość i w ogóle, że po takim czasie jeszcze ma ochotę coś robić. Niektórzy nie mają dostępu do panelu administratora i nie wiedzą jakie głupoty czasami piszę Krzysiek. Po tych wszystkich latach mam tego dość i nie tylko ja pewnie. Gdyby on tylko słuchał co inni do niego mówią i spróbował poprawić się, ale nie.

Był kiedyś taki czas jak Pan KAW chciał robić zdjęcia do galerii. Zrobił tam pierwsze zdjęcie, no słabe było to mu napisałem gdzieś tam na forum admina co musi zrobić aby to się poprawiło, olał to chyba, bo sobie nie przypominam, żeby coś chciał zmienić.

Teraz mój przykład: Jak zaczynałem robić zdjęcia to średnio wyglądały one i niektórzy na tsie/stronie się z nich śmieli trudno. Pytałem Rafała/Kluska/Radka/Karola Bednarczyka co mogę zrobić aby to zmienić. Wszyscy mi wytłumaczyli jak oni robią zdjęcia to z czasem ogarnąłem. Do dziś mi się nie chcę przerabiać ich w gimpie czy innym programie graficznym. xD

Podsumowując: Uważam, że Krzysiek ma swój świat i swoje progi i to co robi jest najlepsze i nie ma zamiaru tego zmienić.
9 lut 2016 11:26
Co do galerii to przecież zrobiłem zdjęcia próbne chyba, coś tam nie pasowało i potem nie robiłem, to było jednak dawno, więc mogę nie pamiętać.

Jednak pisanie o tym, że "jakie głupoty czasem piszę" na forum adminów to jest śmiech. Wiesz dobrze, że mało kto ma tam dostęp i to teraz skrzętnie wykorzystujesz. Sam jednak dobrze wiesz, że są osoby, którym moje pomysły się podobały. I tak było ZAWSZE.

I nawet nie próbuj jakoś zaginać rzeczywistość metodą pod tytułem: Ja jestem jedynym racjonalnym Krzysztofem, bo nikt w to nie uwierzy.

Poza Tobą i kolegą Pawińskim.
9 lut 2016 11:34

Za oknem coraz cieplej, deszcz nie pada to proponuje się przewietrzyć. <prosi>

P.S. Pieczyk dzięki za cracka :P
Zmodyfikowane 9 lut 2016 11:35 przez Damian Wolkiewicz.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
18 °C
Tor:
18 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 501 034

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.