FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 lut 2016 19:09
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Chłopak ma pasję, lubi rFactora, wyścigi. Widać, że związał się z tym środowiskiem, bo w przeciwnym wypadku nie byłoby go tutaj już po pierwszej utracie licencji. Zamiast przeganiać go miotłą i czymkolwiek się da, znajdźcie mu lepsze zajęcie w lidze, póki jeszcze mu się chce.
Dodane 8 lutego 2016 18:59:
Michał Kozera napisał(a):
A mi się wydaje, że za bardzo skaczecie na Woźniaka. Skoro chce, to niech to robi, dajcie mu święty spokój. Ileż można... :/

Tzn. tu powstaje konflikt z kategorii "50% szans": on chce, inni nie.

Ja też chcę. Lepszy dla mnie jest spokojny, ludzki głos (nawet nie ogarnięty) od rzucania <cenzura>mi i odwalania na TS, co może usłyszeć każdy potencjalny gość.
Dodane 8 lutego 2016 19:02:
I co najważniejsze, ma dystans do siebie, bo nie obraża się co rzucenie tekstem "107", "pruk", czy "Ator".

Znaczy, ja tylko raz straciłem licencję, wcześniej jej nie miałem (Kamil Majnusz "Oko" - pamiętamy). Ta, związałem się, poza tym, jestem jedynym szefem GP2, który szefuje teamowi od pierwszego sezonu (tak mi się wydaje)
8 lut 2016 19:23
Chłopak ma pasję, lubi rFactora, wyścigi. Widać, że związał się z tym środowiskiem, bo w przeciwnym wypadku nie byłoby go tutaj już po pierwszej utracie licencji. Zamiast przeganiać go miotłą i czymkolwiek się da, znajdźcie mu lepsze zajęcie w lidze, póki jeszcze mu się chce.
A mi się wydaje, że za bardzo skaczecie na Woźniaka. Skoro chce, to niech to robi, dajcie mu święty spokój. Ileż można... :/

Ja też chcę. Lepszy dla mnie jest spokojny, ludzki głos (nawet nie ogarnięty) od rzucania <cenzura>mi i odwalania na TS, co może usłyszeć każdy potencjalny gość.
I co najważniejsze, ma dystans do siebie, bo nie obraża się co rzucenie tekstem "107", "pruk", czy "Ator".

Tak samo mogę powiedzieć, że ja mam dystans do siebie, jak czasami Pieczyk czy Baroner (na przykład) wołają do mnie bardzo ciekawym wyrazem.
8 lut 2016 19:31
Marcel Pawiński napisał(a):

Tak samo mogę powiedzieć, że ja mam dystans do siebie, jak czasami Pieczyk czy Baroner (na przykład) wołają do mnie bardzo ciekawym wyrazem.

Hej, gaj.
8 lut 2016 20:48
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):

Hej, gaj.

Cześć Krzysiu S<cenzura>kolano
Konto usunięte
8 lut 2016 21:53
Sytuacja z Krzysztofem Aleksandrem Woźniakiem jest zdecydowanie przesadzona. To cud, że jeszcze mu się chce po tym jak na niego skaczecie, często niesłusznie (tak, tak!). Oczywiście przez jakiś czas żarty o 107 % itp. śmieszyły nawet mnie. Nie toleruję jego jazdy, która jest równie dobra jak wczoraj Kowalskiego w F1. Ale chłopak chce pomóc a i co gorsza dla jego największych przeciwników ma czasem rację (patrz choćby forum GP2 i jazdy po nim w tamtym miejscu nie wiadomo dlaczego), ale i tak mu jej nie przyznacie bo to Pan Woźniak, bo to KAW, bo on nie ma progu ha ha. Niektórzy tutaj powinni się trochę ogarnąć, szczególnie panowie powyżej spełniający funkcje administracyjne w lidze i szefujący serią. Język jakim się czasem posługujecie wobec Woźniaka (nawet jak ma rację) powinien od razu dyskwalifikować z wyższych funkcji. Ale wiadomo, że tak nie będzie bo nie ma innych na te miejsca i nie ma kto tych funkcji spełniać. Naprawdę to już śmieszne nie jest, a 107 % tym bardziej, bo teraz jest nowy próg 105 %, także może niektórzy niech się wykażą jakąś inwencją twórczą jak tak już naskakują a nie wyciągają stare teksty z brodą o 107 %. Sytuacja jest żenująca i mimo, że Pan Woźniak jest jaki jest to nie jest to dobre dla obrazu ligi. I tak, Woźniak ma rację, że TS jest bardzo słabą promocją ligi, nawet słabszą niż KAW jako komentator.

A co do walki Konrada z Mateuszem Majką... no cóż. Winny jest jeden, ale co ja tam wiem. Jak się ktoś uprze to nawet mi znajdzie jakiś błąd z wyścigu i powie, że nie mogę się wypowiadać bo też kiedyś kogoś rozbiłem (choć nie przypominam sobie, abym bardzo kiedyś nabroił i walka ze mną jest czysta, więc uważam, że mam prawo się wypowiadać).
Zmodyfikowane 8 lut 2016 21:56 przez Konto usunięte.
8 lut 2016 22:03
Krzysztof Woźniak napisał(a):

Znaczy, ja tylko raz straciłem licencję, wcześniej jej nie miałem (Kamil Majnusz "Oko" - pamiętamy). Ta, związałem się, poza tym, jestem jedynym szefem GP2, który szefuje teamowi od pierwszego sezonu (tak mi się wydaje)

Tylko dlatego, że ja oddałem iSporta, żeby przejąc Williamsa po Clemsonie w F1 :)

Co z tego, że szefujesz tyle lat jak bez sukcesów? :)
8 lut 2016 22:31
Mateusz Prażewski napisał(a):
...A i zarazem podziękować Mateuszowi Majce za ogromną pomoc w ten weekend.:) :) <ok>

;)

Zmodyfikowane 9 lut 2016 08:24 przez Mateusz Majka.
8 lut 2016 22:32
RED BULL szuka kierowcy na GP MALEZJI!
8 lut 2016 22:40
Mateusz Majka napisał(a):
To tak może ja sie wypowiem :) Zacznijmy od tego. Wiem, popełniłem błąd. za duży kat skrętu, bolid lekko zboksował, musiałem skontrować. Co nie zmienia faktu, że ty Konrad też straciłeś trakcje, wbijając 3, przeleciałeś pól zakrętu w uślizgu. Gdyby nie to, pojechałbyś normalnym torem jazdy, a ja bym Cię nawet nie musnął ;) Konrad Żerebiec napisał(a):
Tak się kończy desperacka jazda.. Nie pierwszy raz widzę jak tak jeździ, widocznie taki ma styl. Groźnie :)

Konrad Żerebiec napisał(a):

Ale kogo obchodzi ze mu tył uciekl?

Dobrze że twój sie trzymał na Kontroli trakcji :]

Powiem tak. Niech każdy bije sie we własne piersi. Nie tobie mnie oceniać.

Używałem rozłączania trakcji, ale akurat w tamtej sytuacji nie użyłem :) Delikatny uślizg miałem ale przed kontaktem jechałem już swoją linią. A to jak mi mówiłeś że miałem jeszcze 3m miejsca... tam ledwo bolid by się zmieścił. Było trzeba odpuścić delikatnie gazu i nie było by problemu. A co do desperackich ataków, miałeś takich wiele, że musiałem zostawiać miejsca i odpuszczać swoją linię abyś się zmieścił i żeby uniknąć kontaktu. Wszelkie wyrzygiwanie mi 3 kar w GT to śmiech na sali, nikomu nie nabiłem DNF. Największy syf zrobiłem na Fuji, cały wyścig czysty jednak wtedy zagapiłem się i wpadłem bodajże w Menela, ale mniejsza. Jaki jest sens wypominać błędy z zeszłego roku... <dobani>
Dodane 8 lutego 2016 23:46:
A na zakończenie tej dyskusji, byłem przed Tobą połową bolidu jadąc już przed siebie, to powinno rozwiać wszelkie wątpliwości co do winy. Po wewnętrznej miałeś dużo miejsca aby się zmieścić, ale wspomniana wyżej desperacja nie pozwoliła Ci odjąć choćby na sekundę gazu. Poczekajmy na kary i tyle. :)
Zmodyfikowane 8 lut 2016 22:44 przez Konrad Żerebiec.
8 lut 2016 22:51

Post został usunięty przez autora

NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 506 023

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.