8 lut 2016 19:09
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Znaczy, ja tylko raz straciłem licencję, wcześniej jej nie miałem (Kamil Majnusz "Oko" - pamiętamy). Ta, związałem się, poza tym, jestem jedynym szefem GP2, który szefuje teamowi od pierwszego sezonu (tak mi się wydaje)
Chłopak ma pasję, lubi rFactora, wyścigi. Widać, że związał się z tym środowiskiem, bo w przeciwnym wypadku nie byłoby go tutaj już po pierwszej utracie licencji. Zamiast przeganiać go miotłą i czymkolwiek się da, znajdźcie mu lepsze zajęcie w lidze, póki jeszcze mu się chce.
Dodane 8 lutego 2016 18:59:
Michał Kozera napisał(a):
Ja też chcę. Lepszy dla mnie jest spokojny, ludzki głos (nawet nie ogarnięty) od rzucania
mi i odwalania na TS, co może usłyszeć każdy potencjalny gość.
Dodane 8 lutego 2016 19:02:
I co najważniejsze, ma dystans do siebie, bo nie obraża się co rzucenie tekstem "107", "pruk", czy "Ator".
Dodane 8 lutego 2016 18:59:
Michał Kozera napisał(a):
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Tzn. tu powstaje konflikt z kategorii "50% szans": on chce, inni nie.
A mi się wydaje, że za bardzo skaczecie na Woźniaka. Skoro chce, to niech to robi, dajcie mu święty spokój. Ileż można...

Tzn. tu powstaje konflikt z kategorii "50% szans": on chce, inni nie.
Ja też chcę. Lepszy dla mnie jest spokojny, ludzki głos (nawet nie ogarnięty) od rzucania

Dodane 8 lutego 2016 19:02:
I co najważniejsze, ma dystans do siebie, bo nie obraża się co rzucenie tekstem "107", "pruk", czy "Ator".
Znaczy, ja tylko raz straciłem licencję, wcześniej jej nie miałem (Kamil Majnusz "Oko" - pamiętamy). Ta, związałem się, poza tym, jestem jedynym szefem GP2, który szefuje teamowi od pierwszego sezonu (tak mi się wydaje)