FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 maj 2011 06:39
to Radziu prześle ci kilka, w porywach do kilkunastu xD

nazbierało się z 30, sobie wybierzesz <lol>
30 maj 2011 12:55
Rafik napisał(a):
Skomentuję jeszcze sprawe Kowalów. Może trzeba poprawić to, żeby się pojawiało info o aktywacji, ale nie ma tak, że ja będę cokolwiek zmieniał w liście startowej podczas rozgrzewki, bo po pierwsze nie takie są zasady, a po drugie przez te 20 minut wy sobie jeździcie a ja ciągle wszystko ustawiam, dla mnie rozgrzewka powinna trwać 40 minut, bo zbyt dużo stresu jest i nie mam czasu na martwienie się o to, że ktoś czegoś zapomniał zrobić. :E

Pytałem się trzy razy Ciebie i nic nie odpowiedziałeś. Jeżeli bym wiedział co i jak to bym to sam zmienił. Masz pretensje do siebie tylko. Ciekawe jakby Clemsonowi tak się stało, co by było. Wątpię w to, żeby nie pojechał. Mati ma rację są Admini i Admini.
30 maj 2011 13:09
MatiKow3 napisał(a):
powiem tak : są admini ważniejsi i ci troche mniej ważniejsi

Zgadzam sie w 100% i to co powiedział karol popieram z całym szacunkiem dla Glinki jak by on był w tej sytuacji to by zrobił taką awanture ze by pojechał napewno

Co do regulaminu to nie wiem ja jest to rozwiazane ale od kiedy jesteś Rafik takim służbista ??

Trzeba być człowiekiem płace za aktywacje konta około 5 miesięcy i wczoraj zapłaciłem za 6 wiec nie byłem takim kierowcą który gra po raz pierwszy i ci pisze ze zapłaci i zebyś dał hasło mam ciągłości juz w czasie rozgrzewki miałek aktywne konto tak trudno było dać Hasło na PW wydaje mi sie ze nie co nie mogłeś po Race poprawić listy startowej ???? No nie wiem ja to tłumaczyć czego nie dałeś hasła <bezradny> <bezradny> <bezradny>
30 maj 2011 13:37
Dawid007 napisał(a):
MatiKow3 napisał(a):
powiem tak : są admini ważniejsi i ci troche mniej ważniejsi

Zgadzam sie w 100% i to co powiedział karol popieram z całym szacunkiem dla Glinki jak by on był w tej sytuacji to by zrobił taką awanture ze by pojechał napewno

Co do regulaminu to nie wiem ja jest to rozwiazane ale od kiedy jesteś Rafik takim służbista ??

Trzeba być człowiekiem płace za aktywacje konta około 5 miesięcy i wczoraj zapłaciłem za 6 wiec nie byłem takim kierowcą który gra po raz pierwszy i ci pisze ze zapłaci i zebyś dał hasło mam ciągłości juz w czasie rozgrzewki miałek aktywne konto tak trudno było dać Hasło na PW wydaje mi sie ze nie co nie mogłeś po Race poprawić listy startowej ???? No nie wiem ja to tłumaczyć czego nie dałeś hasła <bezradny> <bezradny> <bezradny>

POPIERAM W 100%
30 maj 2011 13:47
JA RÓWNIEŻ, Powinna być Sprawiedliwość :PB)<bezradny>
30 maj 2011 13:48
Po raz kolejny muszę powstrzymać się od ostrego potępienia Waszego idiotyzmu, ale zaraz nie wytrzymam...

a) Karol, mówisz na ts-ie cicho i ledwo słyszałem co mówiłeś, po drugie inni ciągle gadali, po trzecie 3 razy pytałeś o to samo, na co już odpowiedziałem. Nie wiem o jakie pretensje Ci chodzi, bo nie mam do nikogo pretensji. Zauważam tylko, że Wasze dzikie zachowanie jest nie na miejscu.
b) Żadnemu adminowi bym nie przepuścił. Jakby Radek miał nieaktywne konto, nie dopuściłbym do startu, jakbym ja miał nieaktywne, też bym nie pojechał. Macie mnie za jakieś dziecko, co mnie martwi. Nie wiem, na jakiej podstawie uważacie, że kogoś faworyzuje.
c) Zasada jest prosta. Do 20:30 można cokolwiek zmieniać w liście startowej, potem już nie. Później nawet nie jestem w stanie niczego zmienić + to co napisałem wcześniej.

DjPatric94 napisał(a):
JA RÓWNIEŻ, Powinna być Sprawiedliwość :PB)<bezradny>

To jest hipokryzja. Niby chcecie sprawiedliwość, a każecie mi nierówno traktować różne osoby.

Zastanówcie się, zanim walniecie taką bzdurę.
30 maj 2011 13:52
Rafik napisał(a):

To jest hipokryzja. Niby chcecie sprawiedliwość, a każecie mi nierówno traktować różne osoby.

Kto ci Raficzku kaze nierowno traktowac rozne osoby????
30 maj 2011 13:53
Wg Karola i Matiego powiniem pozwolić Matiemu i Dawidowi pojechać w wyścigu, a np. Ziomalowi i innym nie.
30 maj 2011 13:59
jak bys pozwolił matiemu i dawidowi pozwolic jechac powinienes od nowa gp2 wyscig zrobic bo tam pare osob tez nie miało aktywanych kont i sie nie burało ..
30 maj 2011 14:03
tak, znów szukajcie nepotyzmu. wy jesteście pokrzywdzeni najbardziej, najgorzej traktowani, i w ogóle nie ma tu równego statusu, tylko Clemson może wszystko
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
24 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
SOB
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 761 995

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.