FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
30 maj 2011 14:41
Kto pojedzie z Clemsem ciota !
30 maj 2011 14:43
Ej a od ktorego roku zycia mozna tu jezdzic?? :D

Juhuuuu, w piatek urodziny. !!!! A sie poleje.
30 maj 2011 14:46
Dawid, sprawa zamknięta będzie jak w końcu zrozumiesz, że wszystko robie w 100% poprawnie.

"Tylko winny się tłumaczy" - po prostu nie mogę dopuścić do tego, żeby ktoś był przekonany o swojej racji, choć się strasznie myli, więc wyjaśniam, dlaczego nie ma racji

I Dawid wyobraź sobie, że to nie ja ręcznie wpisuję Was do listy startowej tylko to robi strona i nie mam na nią wpływu (i mieć nie chcę, bo po to jest, żebym już miał listę kierowców na rozgrzewce, po drugie też mam ochotę na rozgrzewce sobie pojeździć).

30 maj 2011 15:00
KarolBed5 napisał(a):
Rafik napisał(a):
Skomentuję jeszcze sprawe Kowalów. Może trzeba poprawić to, żeby się pojawiało info o aktywacji, ale nie ma tak, że ja będę cokolwiek zmieniał w liście startowej podczas rozgrzewki, bo po pierwsze nie takie są zasady, a po drugie przez te 20 minut wy sobie jeździcie a ja ciągle wszystko ustawiam, dla mnie rozgrzewka powinna trwać 40 minut, bo zbyt dużo stresu jest i nie mam czasu na martwienie się o to, że ktoś czegoś zapomniał zrobić. :E

Pytałem się trzy razy Ciebie i nic nie odpowiedziałeś. Jeżeli bym wiedział co i jak to bym to sam zmienił. Masz pretensje do siebie tylko. Ciekawe jakby Clemsonowi tak się stało, co by było. Wątpię w to, żeby nie pojechał. Mati ma rację są Admini i Admini.

dobre oni by jeszcze przyjemność mieli że ja nie pojechałem,a nie mi współczuli bo chyba wiesz,że wszystkie zmiany są robione po to by ''spowolnić Clemsa'':P :P :P
Konto usunięte
30 maj 2011 15:05
dobre oni by jeszcze przyjemność mieli że ja nie pojechałem,a nie mi współczuli bo chyba wiesz,że wszystkie zmiany są robione po to by ''spowolnić Clemsa''

Nie wychodzi :( Może Rafik wymyśli coś w nowym modzie :|
30 maj 2011 15:08
wrrrrrrrr konto mam aktywne do 4.06.11 wrrrrrrrrrrrrrrr
30 maj 2011 15:09
Jakby zmiana ustawień polegała tylko na zmianie promienia skrętu i wyłącznie (brak możliwości setów) to by spowolniło clemsa xD

PS: Czekam nadal na kontrakty GP2 B)
30 maj 2011 15:10
ee to był mój tekst

"wszystkie zmiany są po to żeby spowolnic Clemsa" <nerwus>
30 maj 2011 15:19
kto chce do Williamsa na Abu?
30 maj 2011 15:19
wez Mistrza
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
19 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
SOB
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 762 734

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.