FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
Konto usunięte
20 cze 2011 19:41
Kiedyś się znajdzie jego pogromca ................

JEGO SYN xD
20 cze 2011 19:43
Zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie- ewentualny czit Clemsa:D Raczej każdy myśli, że Clemson ma talent do jazdy i do setów co niewątpliwie jest prawdą. ALE. TAK- ALE. Ale każdy ligowicz ma prawo sądzić że Clemson jednak te czity ma. Tylko jakie??? Do głowy przychodzi tylko jedno rozwiązanie- błąd/luka w grze. Jak by to miało zadziałać?? Otóż zasada jest prosta- jedno uniwersalne ( z pewnością abstrakcyjne) ustawienie bolidu na każdy tor. Ten nazwijmy to "set" zmienia lekko fizykę w grze na łatwiejszą. Wykonanie takiego seta wymaga dwóch rzeczy- wiedzy że w grze może występować taka luka, oraz duuuuużej ilości szczęścia:D Doświadczenie Clemsa może mu dawać wiedze o takim błędzie w grze. No a co sie tyczy szczęścia to... no może po prostu je miał:D To raczej jest nierealne ale kto wie:D przecież o oponach też nikt długo nie wiedział:D TEN POST NIE OSKARŻA I NIE ZAKŁADA ŻE CLEMSON MA CZITY TYLKO OPISUJE JEDEN Z MOŻLIWYCH SCENARIUSZY. POST TEN NIE MOŻE BYĆ DOWODEM WE WSZELKICH SPORACH, JEST TYLKO WYMYSŁEM AUTORA. NARUSZENIE POWYŻSZYCH ZASTRZEŻEŃ MOŻE GROZIĆ KONSEKWENCJAMI.

AMEN.
20 cze 2011 20:34
To co, na jakim torze FUN w ten weekend? :D
20 cze 2011 21:17
Jak kiedykolwiek znajdę lukę w F1C, to od razu zmieniamy na rFactora, więc lepiej niech Clemson siedzi cicho.
20 cze 2011 21:30
Rafik napisał(a):
Jak kiedykolwiek znajdę lukę w F1C, to od razu zmieniamy na rFactora, więc lepiej niech Clemson siedzi cicho.

<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz>
21 cze 2011 07:53
hahahaha tylko że to też działa na rfactorze. hahahaha

przelejecie 100 mln € to powiem o co chodzi
21 cze 2011 08:47
tia, marzyciel, a sam dostaje baty od Clemsa <lol>
21 cze 2011 10:32
Mam taki pomysł. Mianowicie: może jak rozgrywamy sezon tak jakby II część sezonu (wiecie o co mi chodzi) to może cofnijmy się kilka lat wstecz?? W II sezonach jeździjmy na modach np z 1991 roku. Jedna seria f1 1994 r, a druga DTM z obecnych sezonów, a potem na sezonie I znów F1 i gp2 z aktualnych sezonów. Nie byłoby wtedy konieczności robić 3 serii DTM na następny sezon, i można by było spokojnie wydłużyć dystanse wyścigów bez martwienia się o godziny:)
21 cze 2011 10:35
ta tylko że właśnie sie dowiedziałem jaki jest błąd ale to ma być tajmenica hahahha. Nie mam zamiaru go użyć bo chcę wygrać po swojemu a nie mieć po sek przewagi na okr i wygrywać z palcem w dupie.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
30 °C
SOB
Deszcz
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 797 498

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.