FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
21 cze 2011 11:03
Nie wkur*iaj mnie Ziomal, bo nie będę ligi prowadził na grze, na której można czitować.

Zdemotywowaliście mnie. Nie robię moda, dopóki sprawa się nie wyjaśni.
21 cze 2011 11:14
No i za<cenzura>iście macie, po <cenzura> wam to? Jakieś czity żeby wygrywać za wszelką cenę. Ok, róbcie tak dalej to na pewno macie przyjemność z jazdy. Gratuluję.
21 cze 2011 11:20
hahahahahahahahhaah ale idzie się wami pobawić xD żartowałem
21 cze 2011 11:21
Masz bana na ts-ie do końca wakacji.
21 cze 2011 11:21

Post został usunięty

21 cze 2011 11:44
BurzaJr napisał(a):
No i za<cenzura>iście macie, po <cenzura> wam to? Jakieś czity żeby wygrywać za wszelką cenę. Ok, róbcie tak dalej to na pewno macie przyjemność z jazdy. Gratuluję.

jakoś Clemson nie narzeka na brak zabawy i my również. Szczegolnie czytając niektóre zabawne komentarze
21 cze 2011 12:51
Rafik napisał(a):

<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Mam nadzieje że to nie do końca wina mojego wczorajszego postu:P Nie sądzę aby był taki czit, bo jak o nim napisałem to od razu zaczęli niektórzy mówić, że go znaleźli:P Przecież jeśli wiedzieliby o nim od dawna to by coś pisali, a tak każdy podsyca tylko dyskusję, także raczej spokojnie Rafik, Clemson po prostu świetnie jeździ:)
21 cze 2011 13:20
Simon874 napisał(a):
Rafik napisał(a):

<wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> <wyśmiewacz> Mam nadzieje że to nie do końca wina mojego wczorajszego postu:P Nie sądzę aby był taki czit, bo jak o nim napisałem to od razu zaczęli niektórzy mówić, że go znaleźli:P Przecież jeśli wiedzieliby o nim od dawna to by coś pisali, a tak każdy podsyca tylko dyskusję, także raczej spokojnie Rafik, Clemson po prostu świetnie jeździ:)

Napewno świetnie jeździ bo jest mistrzem i to trzeba mu oddać ale cos jest na rzeczy bo jak kiedys robiłem FL z wyscigu to Clemson ładuje 1 s na lap po prostu tempo wyścigowe na niektórych torach ma porównywalne z czasami w Q
21 cze 2011 13:55
Dobra, zakończmy tą demotywującą dyskusję.
21 cze 2011 14:58
jak mi was zal chłopcy jedno zdanie napisałem a jaka burza hahahahha
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
22 °C
Tor:
30 °C
SOB
Deszcz
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
PON
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 797 542

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.