FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
20 wrz 2011 04:14
Radziu, powiem krótko: skoro ponoć ty jesteś "słaby" to co powiecie o mnie??

Aha, jeżeli nadal nie będzie ci pasować ta fizyka to zapraszam do znanego już ci teamuB)
20 wrz 2011 04:46
Radek napisał(a):
Jeżeli w następnym sezonie nie będzie lepszej dla mnie fizyki, to olewam to i nie będę jeździł. Jestem nupem, nie umiem jeździć jak widać, a jazda na ostatnich miejscach a zwłaszcza ciągłe robienie spinów i boksy co 4-5 okrążeń nie dają mi przyjemności z jazdy. Nie wiem nawet czy dokończę ten sezon... Do niedawna sądziłem, że jak fizyka jest jedna dla wszystkich to są równe szanse, ale jest pare rzeczy które się różnią. Jestem na 100% przekonany, że zaczniecie (zwłaszcza Jasin, Menel i Rafik) wypisywać, że nie trenię, więc mam takie wyniki. Tak naprawdę, jak niektórzy zauważyli, w przeciwieństwie do Rafika nie gram 24/7 w Minecrafta i inne gry, gdyż muszę się uczyć, tym bardziej na robienie setów czasu nie mam. Rafik kombinuje z setami, ale niewiele mi to daje.

Trening trening i jeszcze raz trening. Jak jest coś nowego to nie wejdziesz w to od tak wygranymi będąc tylko na oficjalnych sesjach. Może w GP2 by to przeszło, bo tam jest łatwiejsza fiza i gorszy poziom. Mając kierę mogłem sobie pozwolić na spróbowanie sił w Mercedesie - lepsze to niż walka tylko z Czarkiem w Ardenie.

Jednakże z jednym się zgodzę. Pit-stop co 6 okrążeń to dla mnie nie frajda. Takie upodabnianie się do F1 jest zbędne. Szkoda, że jeszcze jakiegoś <cenzura>nego Ruchomego Skrzydła nie ma w F1C. Opony dużo nie zmieniają, Clemson nadal prowadzi i tyle. B) W każdym razie wolałbym jeździć stinty oscylujące w długości 1/2 czy 1/3 wyścigu. Jeśli trafi Ci się jakiś kierowca z przodu może być długa, ciekawa walka. Teraz albo ma gorsze opony i po 2 zakrętach go wyprzedzisz albo za nim zabierzesz się za próbę ataku któryś z kierowców zjedzie i po walce.
20 wrz 2011 06:22
Rafik napisał(a):
Hahaha, jak z Karim. xD

Dokładnie to samo pomyślałem nieźle mi idzie wykańczam drugiego jeszcze tylko Rafik sie twardo trzyma:P

A ty Radziu dziwny jesteś jakoś w tym samym okresie czasu z zeszłym sezonie gdy byłeś liderem generalki nie słyszałem pojękiwania i płaczu na czity,fizyke i że słaby jesteś.
20 wrz 2011 11:55
Clemson81 napisał(a):
Fizyka z 2010 i gitara liga powinna być przyjazna dla kierowców a dziś jesteśmy w takim momencie ze kierowca taki jak Czarek woli jeździć w GP2 bo szkoda nerwów na F1.Dziś ciężko znaleźć kogoś kto potrafi sprostać ligowym wymaganiom liga stała się zbyt hermetyczna nikt nowy nie ma szans się tu dostać.

i Radaczku paradoksalnie im mniej możliwości ustawienia setupa tym gorzej z Rafikiem jeździcie śmieszne nie (zmiany które wprowadzacie uderzaja w was najmocniej hehehehe)Pamiętam 1 wyscig kiedy nie mogliscie uwierzyc ze mozna byc w kwalifikacjach o 1sek szybszym od was hehehe stare dobre czasy co gdy nie wiedzieliscie o tc off i F1

Radek napisał(a):
Jeżeli w następnym sezonie nie będzie lepszej dla mnie fizyki, to olewam to i nie będę jeździł. Jestem nupem, nie umiem jeździć jak widać, a jazda na ostatnich miejscach a zwłaszcza ciągłe robienie spinów i boksy co 4-5 okrążeń nie dają mi przyjemności z jazdy. Nie wiem nawet czy dokończę ten sezon... Do niedawna sądziłem, że jak fizyka jest jedna dla wszystkich to są równe szanse, ale jest pare rzeczy które się różnią. Jestem na 100% przekonany, że zaczniecie (zwłaszcza Jasin, Menel i Rafik) wypisywać, że nie trenię, więc mam takie wyniki. Tak naprawdę, jak niektórzy zauważyli, w przeciwieństwie do Rafika nie gram 24/7 w Minecrafta i inne gry, gdyż muszę się uczyć, tym bardziej na robienie setów czasu nie mam. Rafik kombinuje z setami, ale niewiele mi to daje.

JA też bym chciał pojeździć w F1 <hura>
Konto usunięte
20 wrz 2011 12:18
Fizyka ogólnie nie jest zła, ale nie ma co ukrywać że Rafik trochę przesadził szczególnie z oponami, wiadomo dlaczego Rafik robi WSZYSTKO żeby pokonać Clemsa , powiedział już nawet że już wie jaką fize zrobić żeby pokonać go (od next sezonu bd jeździć na domyślnych?) xD

A żeby ogarnąć tor na tej fizie trzeba 2 razy więcej czasu niż na starej , nie każdy ma tyle czasu .
20 wrz 2011 12:45
Oko napisał(a):
Fizyka ogólnie nie jest zła, ale nie ma co ukrywać że Rafik trochę przesadził szczególnie z oponami, wiadomo dlaczego Rafik robi WSZYSTKO żeby pokonać Clemsa , powiedział już nawet że już wie jaką fize zrobić żeby pokonać go (od next sezonu bd jeździć na domyślnych?) xD

A żeby ogarnąć tor na tej fizie trzeba 2 razy więcej czasu niż na starej , nie każdy ma tyle czasu .

Prawda Oko pomyśleć że ja mam zrezygnować z szkoły i zapasów a w zapasach jestem dobry.
Dodane 20.09.11 14:45:
F1 Ma prze<cenzura>ane
20 wrz 2011 12:46
Ograniczenie setów miało na celu zwiększenie znaczenia ulepszeń bolidów, żeby znowu wszyscy nie kupowali tylko hamulców.

Utrudnienie fizyki było po to, żeby F1 stało się w końcu trudniejsze od GP2 (było odwrotnie).

Sądziłem, że takie rozwiązania również utrudnią życie Clemsonowi. Stało się inaczej, a to coś oznacza.

W sezonach II zawsze są wprowadzane jakieś nowe, ciekawe, dziwne, kontrowersyjne, szalone rozwiązania, tak jest również teraz. Z tego sezonu wyciągamy wnioski w przygotowaniach do następnego.

A ponieważ wszyscy jeżdżą w takich samych warunkach, to przestańcie marudzić i skupcie się na tym, żeby jak najlepiej w takich a nie innych warunkach wypaść.
20 wrz 2011 12:46
GP2 tez bo musi jeździć na Torze Imola.Jaki on nie równy!
Dodane 20.09.11 14:48:
No ale rafik F1 ma przesrane z tymi setami najlepiej by było zablokować i już
20 wrz 2011 12:49
Borowik123 napisał(a):
GP2 tez bo musi jeździć na Torze Imola.Jaki on nie równy!

Da się przyzwyczaić B)
20 wrz 2011 12:55
Menel napisał(a):
... ma majstra w sezonie II 2009...

Nawet Rafik ci powie, że to był fart.

Wiem, że wtedy fizyka była miliony razy lepsza lecz mam nadzieję, że odnajdziesz się w tej fizyce i wrócisz na szczyty ligi.

Wtedy się mogłem skupić na wyprzedzaniu a nie na walce z bolidem -.-

Oko napisał(a):

Zwłaszcza, że jak już mówiłem:
...gdyż muszę się uczyć, tym bardziej na robienie setów czasu nie mam.

A na dodatek jutro jadę do soboty na wycieczkę klasową, dzisiaj też czasu nie mam, więc uja z San Marino.
Clemson81 napisał(a):
A ty Radziu dziwny jesteś jakoś w tym samym okresie czasu z zeszłym sezonie gdy byłeś liderem generalki nie słyszałem pojękiwania i płaczu na czity,...
Na tej fizyce twe czity są wyraźniejsze i łatwiejsze do zauważenia.
...fizyke...
Wtedy była lepsza fizyka (pw.)
... i że słaby jesteś.
Swoją słabość oceniam względnie do innych kierowców. Moja jazda jest bez zmian (lub gorsza), a wszyscy inni się polepszyli, dlatego jestem względnie słabszy.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
24 °C
Tor:
34 °C
SOB
Zachmurzenie
25 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 874 623

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.