FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
9 paź 2011 21:06
Róbcie co chcecie możesz mi Rafik nawet DQ dać, będziecie szczęśliwi!
9 paź 2011 21:06
To dublowanie powinno się odbyć na 2 zakrętach, a nie na 5.
Dodane 09.10.11 23:07:
Z karą dla Clemsona może to przesada, ale ktoś tu był winny na pewno i na pewno nie byłem to ja.
Dodane 09.10.11 23:10:
Jeżeli chodzi o regulamin, to ktoś musi dostać karę za utrudnianie dublowania. Z karą za 5 PK to już zależy od interpretacji zarządu (czyli mojej) i mogę z nią odpuścić, bo Clemson zwolnił tylko na chwilę (ale mógłbyś do cholery szybciej jechać podczas dublowania, jak ktoś przeszkadza, to go rozwal...)
9 paź 2011 21:11
No widzisz i jednym komentarzem rozpętałeś burze bo ja bym wogole nie podnosił tematu i zapomniał o o całej sprawie ale skoro czepiamy się szczegółów to już za późno bo skargi napisałem
9 paź 2011 21:14
Ale ja nie zapomnę. <nerwus> Ja kary nie dostane, bo dublowanie mnie trwało sekundę.
9 paź 2011 21:16
Nie doszło do kolizji, ale Rafik się czepia, bo Renault go wyprzedziło.
Dodane 09.10.11 23:16:
A i jeszcze kara dla Rafała, którą dostał, to podnosi temperaturę. xD
9 paź 2011 21:18
Dobra, kary się ustali potem, ja nie jęczę przez 5 stron o moich przygodach w żwirze :E
9 paź 2011 21:19
Renault mi zepsuło cały wyścig, dlatego się czepiam.

Mnie tam teraz (PRZEZ WAS) kary gó*no obchodzą bo jestem ostatni ale i tak nie dostanę żadnego pk za utrudnianie dublowania, bo jak mówiłem: gdy ja byłem dublowany, to natychmiast zwolniłem (ale i tak było za późno...)
9 paź 2011 21:22
Jasina napisał(a):
Dobra, kary się ustali potem, ja nie jęczę przez 5 stron o moich przygodach w żwirze :E

Jęczysz za to na tsie co mnie osobiscie bardzo <cenzura>ia :)
9 paź 2011 21:26
Właśnie. Ciągłe <cenzura>enie bez sensu.
9 paź 2011 21:40
I w ogóle niech mnie jeszcze ktoś posądzi o to, że interpretuje regulamin i sytuacje pod siebie... Teraz patrzę na to pod wpływem emocji, burdelu w głowie i zmęczenia ciągłą pracą nad ligą. Gdy daję kary, robię wszystko, żeby zniwelować wszelkie objawy egoizmu i faworyzowania kogokolwiek i oceniam wszystko zgodnie z regulaminem, a jeśli potrzebna jest interpretacja to staram się być konsekwentny. Jest to trudne, ale po kilku sezonach ma się już wprawę. Ale kolega Oko ma to w du*ie. Gdy ja oceniam siebie tak jak innych, np. daję karę za ścinanie tylko, jak jestem pewny, to Wy oskarżacie mnie o egoizm, co mnie cholernie wkur*ia. Jeżeli mi nie ufacie to za przeproszeniem spier*alajcie, bo nie chce mi się dla Was marnować czasu. Myślicie, że to tak łatwo ciągle odbierać Wasze oskarżenia i narzekania? Też jestem człowiekiem i mam je*ane sumienie i jak widzę cierpiącego Neila i nawet Borowika to mam ochotę pier*olić regulamin i im pomóc, ale tego nie robię, bo złamanie regulaminu spowoduje bunt i chaos, więc muszę gasić wszelkie ludzkie odruchy i instynkty, co zaraz wywoła u mnie chorobę psychiczną.

Czasem zdarza mi się popełnić błąd, więc dobrze, że zwracacie na to uwagę, ale bardzo proszę nie wyzywać mnie od pizd...

Zazwyczaj staram się zachować spokój, ale ostatnio mam złe dni i nie wytrzymałem. :E
Dodane 09.10.11 23:48:
Wyniki wstawię jutro, bo Radek mi screena nie wysłał. :E
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 897 775

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.