10 paź 2011 04:45
Nasri napisał(a):
Silnik akurat masz na 2. B) A jeśli chodzi o hamulce to chyba trudno Ci zrozumieć. Hamulce na 4 to 97%, a na 1 to 88%. Ja nie skorzystałem z tego udogodnienia i ustawiłem nie 97%, a 85%, bo kalkulowałem, że zbyt szybko opony będą się zużywać. Jeśli chodzi o silnik to lekka przewaga, ale nadrabiałeś tym, że ja z dociskiem większym jechałem. Nie zwalaj na bolid, bo Ty tylko nieco straciłeś na zakręcie, ale na prostej tylko dzięki aero trzymałem się Ciebie, a potem już kwestia wyczucia punktu hamowania, a Ty miałeś lepsze hamulce.
Ale się rozpisałem. xD
Jeśli chodzi o Wasze
enie. Czy ja narzekałem przez kilka stron, że zrobiłem Epic Fail? Że akurat wcześniej zdarzyły się sytuacje, które powodowały, że chciałem dojechać bez wychodzenia z serwa. Szkoda mi wyniku i treningu, bo mogłem być drugi. Jednak niezależnie od tego co Rafik ze mną zrobi wiem, że podejmie dobrą decyzję i nie będę rozpaczać bez powodu...
Neil napisał(a):
Ktoś chciał normalnego wyprzedzania? Proszę bardzo. To jeszcze przed padnięciem neta. xD
http://www.youtube.com/watch?v=o9k8hjCTb nA
Dodam, że w celu zaoszczędzenia opon miałem hamulce na tylko 85%. B)
Neil okej, ale ty hamulce 4 a ja 1, ty silnik 3 a ja 1 -.-
Ktoś chciał normalnego wyprzedzania? Proszę bardzo. To jeszcze przed padnięciem neta. xD
http://www.youtube.com/watch?v=o9k8hjCTb nA
Dodam, że w celu zaoszczędzenia opon miałem hamulce na tylko 85%. B)
Neil okej, ale ty hamulce 4 a ja 1, ty silnik 3 a ja 1 -.-
Silnik akurat masz na 2. B) A jeśli chodzi o hamulce to chyba trudno Ci zrozumieć. Hamulce na 4 to 97%, a na 1 to 88%. Ja nie skorzystałem z tego udogodnienia i ustawiłem nie 97%, a 85%, bo kalkulowałem, że zbyt szybko opony będą się zużywać. Jeśli chodzi o silnik to lekka przewaga, ale nadrabiałeś tym, że ja z dociskiem większym jechałem. Nie zwalaj na bolid, bo Ty tylko nieco straciłeś na zakręcie, ale na prostej tylko dzięki aero trzymałem się Ciebie, a potem już kwestia wyczucia punktu hamowania, a Ty miałeś lepsze hamulce.
Ale się rozpisałem. xD
Jeśli chodzi o Wasze