FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 paź 2011 17:27
oddzwonimy..
27 paź 2011 17:37
StRzaLa napisał(a):
omg jeszcze newsa nie ma :O

Zamknij sie, nie narzekaj i ciesz sie ze w ogóle coś jest.B)Radek napisał(a):
oddzwonimy..

-ale ja nie mam telefonu:D
-i tak oddzwonimyB)
27 paź 2011 17:38
ZiomalZiomalski napisał(a):
a ja chciałbym zaproponować aby wcześniej odbywały się sesje. I tak wiekszosc z was <cenzura>a robi o 18,19 a niektorzy np ja mogłbym po treningu, kwalach, wyscigu gdzies wyjsc ze znajomymi i sie zabawic

NIE. Godziny są dobre
27 paź 2011 17:43
Proponuję żeby Rafik albo Radek powiedzieli że nie będzie zmian godzin, no chyba że takie chcą ale wątpie, bo w powietrzu wisi kolejna wojna. Jedni powiedzą TAK, inni NIE i będzie 4 tony spamu.
27 paź 2011 17:43
Tak jak moj brat powiedzial jest 9 adminow tylko polowa wklada wysilek i sie angazuje nie mowie o osobach a niektore by mogly pomoc albo rozlozyc obowiazki rowno:E i by Rafik i niektorzy byli odciazeni::/ (nie miejcie mi tego za złe) :(
27 paź 2011 17:55
SVettel napisał(a):
Proponuję żeby Rafik albo Radek powiedzieli że nie będzie zmian godzin...

nie... Będzie... ZMIAN... GODZIN
27 paź 2011 18:03
StRzaLa napisał(a):
Tak jak moj brat powiedzial jest 9 adminow tylko polowa wklada wysilek i sie angazuje nie mowie o osobach a niektore by mogly pomoc albo rozlozyc obowiazki rowno:E i by Rafik i niektorzy byli odciazeni::/ (nie miejcie mi tego za złe) :(

Ci admini, którzy się nie angażują, zaraz nie będą adminami. B) Może nie wiecie, ale ja w pewnym sensie adminom płacę za robociznę. B)
27 paź 2011 18:05
Setami xD : )
27 paź 2011 18:09
Widmo napisał(a):
Burza napisał(a):
Nie widzę sensu, nie wiem nawet czy zrobię 107% w GP2, a co dopiero w F1.

To się nazywa użalanie się nad sobą... czyli po mojemu tracenie czasu...

Nie jest sztuką powiedzieć, że czegoś się nie da, sztuką jest to osiągnąć przez ciężką pracę...

Jestem w lidze od kilku tygodni, nie radzę sobie z ustawieniami bolidu, nie radziłem sobie z fizyką modu, a jednak na najtrudniejszym torze osiągnąłem bardzo dobry wynik (3 w kwalifikacjach i 5 w wyścigu) i nie dzięki temu, że siedziałem na forum, tylko dlatego że jeździłem... aaa, może nie jestem dobrym przykładem, ale ważne że jakimkolwiek na to, że nie ma po co się poddawać od razu

Przed chwilą sobie pojeździłem na Kanadzie. Po 30 kółkach mam czas na wagę Simiego i Menela.
27 paź 2011 18:12
Burza napisał(a):
Widmo napisał(a):
Burza napisał(a):
Nie widzę sensu, nie wiem nawet czy zrobię 107% w GP2, a co dopiero w F1.

To się nazywa użalanie się nad sobą... czyli po mojemu tracenie czasu...

Nie jest sztuką powiedzieć, że czegoś się nie da, sztuką jest to osiągnąć przez ciężką pracę...

Jestem w lidze od kilku tygodni, nie radzę sobie z ustawieniami bolidu, nie radziłem sobie z fizyką modu, a jednak na najtrudniejszym torze osiągnąłem bardzo dobry wynik (3 w kwalifikacjach i 5 w wyścigu) i nie dzięki temu, że siedziałem na forum, tylko dlatego że jeździłem... aaa, może nie jestem dobrym przykładem, ale ważne że jakimkolwiek na to, że nie ma po co się poddawać od razu

Przed chwilą sobie pojeździłem na Kanadzie. Po 30 kółkach mam czas na wagę Simiego i Menela.

30 kółek to tyle co nic...
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
12 °C
Tor:
12 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 928 218

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.