FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
12 lis 2011 21:54
Rafik napisał(a):
Podziękujcie maruderom.

Usuwanie kont? Wydaje mi sie Raficzku, że WSPÓLNIE, RAZEM Z ZARZĄDEM, BEZ <cenzura>ENIA, NADSZEDŁ TEN MOMENT KIEDY DO REGULAMINU TRZEBA WDROŻYĆ TAKIE PUNKTY, KTÓRE BĘDĄ ZAPOBIEGAŁY TEGO TYPU SYTUACJOM. DO SPRAWY ŚCINANIA TRZEBA PODEJŚĆ Z ZIMNA GŁOWĄ, BEZ FAWORYZOWANIA ŻADNYCH EKIP BĄDŹ KIEROWCÓW.
12 lis 2011 22:06
Będę mieć najlepszy czas z filmu, czyli ok. 37.4 lub 37.5? W takim razie P5 tak?

Jak format nie naprawi tego to jutro też chyba frapsa na wszelki wypadek włączę. xD
12 lis 2011 22:12
W wyścigu jest powtórka i wtedy ss możemy sprawdzić, czy jest wiarygodny. B)
12 lis 2011 22:14
Wszystkie 3 pkt., które zostały wymienione dotyczą ścinania? B)
12 lis 2011 22:21
Neil napisał(a):
Wszystkie 3 pkt., które zostały wymienione dotyczą ścinania? B)

+ restarty
12 lis 2011 22:48
Czy ładnie wygląda mój avatar? :>
12 lis 2011 22:56
Neil napisał(a):
Czy ładnie wygląda mój avatar? :>

<ok> <ok> <ok>
13 lis 2011 00:01
Tak ogłaszam oficjalnie, że ścinałem... 1 i 2 czas był ze ścięciem (1:38.0xx i 1:37.2xx). Ostatni czas (którego już nie poprawiłem później) był bez ścięcia... a nie przepraszam ściąłem przed okr, żeby wyprzedzić simona na wyjazdowym szykanę (która nie pomaga osiągnąć lepszej prędkości) Na dowodach Adamsona 1 screen jest z... wyjazdowego - pozdro... dwóch kolejnych nie patrzyłem bo to strata czasu. Miałem wyjśc o 19:40, ale sesja się przedłużyła i poszły emocje... jednak jechałem bez TSA, a to zawsze tam ludzie krzyczą kto ścina... bałem się , że ktoś się przyczepi do mojego okrążenia, więc szybkie zmiany seta (dzieki Simi) i poprawienie czasu na czystym okr... Chcecie się buntować, bo przeszedłem do Ardenu? Peszek... czepiacie się na siłę... a spójrzcie na siebie. Kto strącił tabliczki na T2? Na pewno nie zrobił tego na okrążeniu wyjazdowym tylko na pomiarowym, aby wejść szybciej w zakręt... Pilnujcie siebie - będzie dobrze... od kierowania sesją zajmuje się administrator i to on nakłada kary... (Wlazły, opanuj się ze swoimi buntami, bo to już przesada. Zachowywałeś się dzisiaj jak dzieciak... co Ci szkodzi, że Neil i Nasri stali w innych miejscach? Jakby zrobili coś nie tak to by dostali karę)...
13 lis 2011 00:07
(Wlazły, opanuj się ze swoimi buntami, bo to już przesada. Zachowywałeś się dzisiaj jak dzieciak... co Ci szkodzi, że Neil i Nasri stali w innych miejscach? Jakby zrobili coś nie tak to by dostali karę)...

Moja odpowiedź na Twoje przyczepki:
ale sesja się przedłużyła i poszły emocje

A po drugie doszedł element z Baytetem. Nie będę się rozpisywał bo już coś wcześniej napisałem. Oczywiście było to pisane:
ale sesja się przedłużyła i poszły emocje
13 lis 2011 00:09
Skoro oficjalnie przyznałeś się to DQ musi być.

Przeczysz sam sobie. Najpierw mówisz, że ściąłeś tu, tam i wszędzie, a potem piszesz, abyśmy pilnowali siebie. Wybacz, ale jeśli nie potrafisz jednego okrążenia bez ścięcia przejechać to nie pouczaj innych o to, chociaż mówiąc innych raczej nie za wielu oprócz siebie wymieniłem.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 987 167

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.