SVettel napisał(a):
Rafik napisał(a):
Dodane 12.11.11 22:43:
Neil napisał(a):
Czy ktoś z zarządu obejrzał to co miałem do przedstawienia?
Tak, będziesz miał zaliczony czas.
Rafik, a jak komuś z nas się to przydarzy a w szczególności Wlazłemu i nie zaliczysz mu nawet jak będzie miał nagrane jak jechał, to będzie to chamskie. Jak już jednej osobie zaliczyłeś to teraz ma być konsekwentnie, każdemu komu nie będzie liczyć a nagra frapsem jakieś tam fragmenty, masz zaliczyć...
Rafik, współczuję Ci. Jakiej decyzji byś nie podjął już na Ciebie naskakują... Zaistniała taka sytuacja, której nie było wcześniej u nikogo. Ja tylko 2 razy w Hiszpanii miałem to, ale naprawiłem formatem. Tym razem przygotowałem wszystko co trzeba, aby potwierdzić, że sytuacja jest taka sama jak kiedyś. Niezależnie, które to było okrążenie, zepsute, czy najlepsze nagrywałem je i wyszło z tego 16 minut. Z takim potwierdzeniem, kilkoma momentami walki na torze z kierowcami i ogólnym pokazaniem widoczności kierowców i ich pingów Rafik chyba nie miał trudnego wyboru. W każdym razie, jeśli ktoś inny miałby taką sytuację i zrobił to co ja to było by tak samo i nie trzeba naskakiwać jak SVettel. Poza tym, pamiętajcie, że ja jeżdżę w "dręczonym i oszukiwanym" iSporcie, więc jeśli ja mam czas z Q to i reszta by miała. xD
Zbyt długi rozwód na błahy temat, żeby odpisać gościowi co myśli, że Rafik jest głupi.