FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 lis 2011 23:11
Tych, którzy się kompletnie nudzą, bardzo proszę o sprawdzenie, w których wyścigach należy zaktualizować rekordy toru.
Dodane 14.11.11 00:13:
I nie chodzi tylko o czasy na szczycie listy rekordów, ale również na niższych miejscach.
13 lis 2011 23:31
Zbieram na PW dobre utwory do przyszłych race-editów o ile takie będą w moim wykonaniu. Jeśli nie to przynajmniej dla mnie :D Najlepiej żeby:
a) były dość długie
b) styl (w tym tempo) był podobny do Nickelback - Burn it to the ground
c) wstęp był dłuższy niż 5 sekund ale krótszy niż 25 sekund.

Jeżeli będę robił race-edita z niemiec, możecie przesyłać sekundy z powtórek które chcecie by były w ów raceedicie. Przesyłajcie wypadki lub jakieś pokazowe kolizje (nie spiny, ale np. ja i Crafter czy Clemson i Jasina).
14 lis 2011 04:48
Eloop napisał(a):
Krzysiek_aleks nie wiem co piją twoi mechanicy. To jest spisek! Rafał na pewno grzebał w plikach by lotusowi nie zmieniali opon! A tak na serio to nie wiem co to było. Jade se ujarany że punkty i wgl. Wjeżdzam na pit a tu te <cenzura> komunistyczne dziady stoją se i sie cieszą!

Powinienem zakazać im picia wina do śniadaniaB)

Dodane 14.11.11 06:06:
Z mojego punktu widzenia są dwa wyjścia:
a) jak napisał MatiKow chyba, czyli, że przestrzeliłeś stanowisko teamu
b) ustawiłeś na panelu LCD, że nie zmieniasz opon
Dodane 14.11.11 06:07:
I gdyby był bug to raczej w każdej ekipie, a nie tylko u nas. To prawda: nie lubią naszej ekipy, ale chyba nie aż tak, by robić nam bugi w bolidzie B)
14 lis 2011 05:42
Eloop nie ciesz się tak, bo wszelkie kary czasowe chyba nic nie zmienią bo zostałem zdublowany ty byłeś za mną a więc też ( Na Austrii jak się cieszyłem że koleś przedemną dostał karę czasową i będę wyżej, to Rafik powiedział że nie ma takiej opcji bo bylem zdublowany). Zresztą jeszcze ja skarg nie składałem... Ogólnie złoże na tych którzy złożyli na mnie, reszty się nie będę czepiał. Wiem że pkt z oddawaniem pozycji nieobowiązuje już, ale skoro oddałem tę pozycję po uderzeniu(zazwyczaj was ustawiało tak że bez problemu jechaliście dalej prosto) to chamstwem jest składać skargę za spowodowanie kolizji.

Dodatkowo Eloop, ty brutalnie wyhamowałeś na moim tylnim spojlerze, na zakręcie gdzie jednak się zrzuca do 2 biegu ty jechałeś na 4 na pełnym gazie, przez co dodatkowo reakcją łańcuchową ja walnąłem w Simona, ale nie miałem na to wpływu bo leciałem bokiem w bande.

Spokojnie, dzisiaj znajdę czas na analizę powtórki twojego przejazdu, tak od 1 sekundy do ostatniej. No i tym którzy skargę złożyli mimo że w wyścigu oddawałem pozycję.
14 lis 2011 06:00
jakiś nuub złożył na mnie tyle skarg , a większość jest bezpodstawna prosze o ukaranie tego gracza zgodnie z regulaminem :)
14 lis 2011 06:12
SVettel napisał(a):
Wiem że pkt z oddawaniem pozycji nieobowiązuje już, ale skoro oddałem tę pozycję po uderzeniu(zazwyczaj was ustawiało tak że bez problemu jechaliście dalej prosto) to chamstwem jest składać skargę za spowodowanie kolizji.

Jeśli nie ustawi przodem do kierunku jazdy to dla mnie składanie skargi nawet po oddaniu pozycji przez winowajcę ma sens, chociażby za spowodowanie strat czasowych :P
14 lis 2011 10:02
Menel napisał(a):
Klusek ty nupie taki z Ciebie cham jest!

Może jaśniej.
14 lis 2011 11:41
Bari napisał(a):
SVettel napisał(a):
Wiem że pkt z oddawaniem pozycji nieobowiązuje już, ale skoro oddałem tę pozycję po uderzeniu(zazwyczaj was ustawiało tak że bez problemu jechaliście dalej prosto) to chamstwem jest składać skargę za spowodowanie kolizji.

Jeśli nie ustawi przodem do kierunku jazdy to dla mnie składanie skargi nawet po oddaniu pozycji przez winowajcę ma sens, chociażby za spowodowanie strat czasowych :P

Nie Bari, drogi przyjacielu, to było tak, że po uderzeniu delikatnie w tył sunął bokiem i zawsze specjalnie delikatnie w bok puknąłem żeby jechał dalej przodem. 1 wyjątek to w przypadku Adamsona, kiedy to niespodziewałem się tak szybkiego hamowania. Chyba złożył, chociaż nie wiem co mu to da, skoro i tak nie dojechał.
14 lis 2011 11:56
To co się dzieje w serii GP2 jest przerażające. Wszystkie zespoły tej serii to gangi, a rywalizacja na torze wygląda jak wojna gangów. Wszyscy na wszystkich skarżą, spiskują, okradają, już nie mówiąc o korupcji. Zrobią wszystko, żeby wywalczyć pare groszy i choćby 1 punkcik. Coś takiego jak fair play bardzo rzadko tu występuje i aby przetrwać w takim środowisku trzeba albo jeździć bezbłędnie, albo robić to co inni, czyli nie przepuszczać i skarżyć na kogo i za co się da. B)
14 lis 2011 13:00
Klusex997 napisał(a):
Menel napisał(a):
Klusek ty nupie taki z Ciebie cham jest!

Może jaśniej.

Zgłosiłeś na mnie skargę za złe wjechanie do pit stopu ale przecież byłem na lini.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
20 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 992 137

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.