FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2011 14:16
Menel napisał(a):
Zgłosiłeś na mnie skargę za złe wjechanie do pit stopu ale przecież byłem na lini.
Nie masz pewności, że to ja zgłosiłem.
14 lis 2011 14:16
Oko napisał(a):
Jak można być taką pizdą i zgłosić skargę że ktoś przekroczył linie pitu , totalne frajerstwo

16.2 Podczas wjazdu oraz wyjazdu z alei serwisowej wyjechanie więcej niż dwoma kołami poza obszar ograniczony przez linie prowadzące do alei, grozi karą czasową 5 sekund oraz 1 punktem karnym.

Nie wiem czy tak było. Z własnego doświadczenia prowadzenia ligi też takie kary stosowałem. Pewnie wielu uważa podobnie jak ja. Jeśli chce się, aby kierowcy jeździli maksymalnie przepisowo to trzeba przede wszystkim zająć się drobnymi przekrętami typu ścinanie toru, pobocza i linia pit-lane. Jednak prowadząc małą ligę miałem czas na sprawdzenie wszystkich samodzielnie bez zamieszania i wzajemnej nienawiści za złożenie skargi. Tutaj jeździ sporo osób, więc jeśli taka skarga została złożona to musi być rozpatrzona i nie uważam tego za chamskie.
Dodane 14.11.11 15:21:
LUDZIE! Przywyknijcie może, że to jest czołowa liga F1C w Polsce i jakiś poziom jest wymagany, nawet kosztem tego, że będzie 500 skarg w GP2. Zawsze Rafik może poprosić kogoś z zarządu do pomocy. To nie jest jakaś gówniana liga, gdzie nie ma znaczenia czy komuś urwiesz spoiler czy koło, czy zyskasz 5s. czy stracisz ścinając tor. Mamy regulamin. Jeśli taka sprawa jak ścięcie linii pit jest tam sklasyfikowana to chyba po to tam jest, żeby było wiadome, że to i to dostaniecie za to wykroczenie.
14 lis 2011 14:21
Oko, założeniem ligi jest symulacja wyścigów, w tym przypadku F1, a F1 to sport, sport to rywalizacja i jeżeli jest legalny sposób, by pokonać przeciwnika, powinno się to wykorzystać. B)
14 lis 2011 14:22
Klusex997 napisał(a):
Menel napisał(a):
Zgłosiłeś na mnie skargę za złe wjechanie do pit stopu ale przecież byłem na lini.

Po tym co tam mowiles na TS pytajac sie Rafika o tej sytuacji i debatujac ze mna na ten temat to ciagle na Ciebie wypada. Dobra nie mam 100% pewnosci, ze to ty, ale jak mozna byc az takim Chamem zeby na kogos zglaszac taka skarge. Chamstwo !
14 lis 2011 14:23
Rafik napisał(a):
Oko, założeniem ligi jest symulacja wyścigów, w tym przypadku F1, a F1 to sport, sport to rywalizacja i jeżeli jest legalny sposób, by pokonać przeciwnika, powinno się to wykorzystać. B)

Tylko bez przesady, bo nie chce 300 skarg znowu. xD <luzik>
14 lis 2011 14:23
Menel napisał(a):
Klusex997 napisał(a):
Menel napisał(a):

Po tym co tam mowiles na TS pytajac sie Rafika o tej sytuacji i debatujac ze mna na ten temat to ciagle na Ciebie wypada. Dobra nie mam 100% pewnosci, ze to ty, ale jak mozna byc az takim Chamem zeby na kogos zglaszac taka skarge. Chamstwo !

Właśnie to jest nienawiść na miarę PiSu. Ciągłe podejrzenia, oskarżenia, przekręty i wymiganie się od konsekwencji - to Ty tu psujesz ligę takim zachowaniem.
14 lis 2011 14:24
Kuzwa Neil skoncz bo mnie tak <cenzura>i**** tymi swoim tekstami.
Dodane 14.11.11 15:25:
Konfident <cenzura>any niech go <cenzura> dorwe.
14 lis 2011 14:25
Ty Menel zachowujesz się jak de*il i nie dziwie się, że skargi na Ciebie lecą...
14 lis 2011 14:26
Filozof... <bezradny>
14 lis 2011 14:26
Oko napisał(a):
Jak można być taką pizdą i zgłosić skargę że ktoś przekroczył linie pitu , totalne frajerstwo

Dobra. Ja tą skargę zgłosiłem i zrobiłem to z premedytacją. Złamałeś [Menel] punkt regulaminu (być może) - poniesiesz tego konsekwencje. Walczę o wicemistrzostwo i każdy punkt się przyda. Otwarcie mówię, że nie jeżdżę tu dla zabawy, tylko dla zwycięstw. Bo celem każdego z nas jest jak najlepsze miejsce w klasyfikacji końcowej. Koleżeństwo było na początku sezonu. Teraz to jest rywalizacja.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
24 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 993 078

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.