FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2011 14:27
No widac ze wszyscy w tej lidze mnie nie nawidza. Kij mnie obchodzi co Rafik i cala reszta o mnie mysli.
Dodane 14.11.11 15:29:
Brawo klusek wygrales GP Niemiec ! Dziekuje dobranoc
14 lis 2011 14:30
PreDixX napisał(a):
Filozof... <bezradny>

Ja? Dziękuję. :)

Co do Menela. Nie wiem jaki wiek masz, ja otwarcie przyznaję, że jestem jeszcze dość młody, młodszy od Czarka i innych podobnych, jednak niezależnie od tego, że dopiero kończę gimnazjum stwierdzam, że z Tobą dyskusja normalna, na poziomie nie jest możliwa. Ja jestem poważną osobą i nie wydaję mi się, żeby był sens odpowiadać na Twoje odzywki. Tak piszę dla uświadomienia, że nie tylko mnie irytujesz, ale i całą ligę.
14 lis 2011 14:30
Wreszcie !!! <brawo> Na to czekałem
Mnie też nie lubicie wiem xD ale wreszcie powiedział oto co mi chodziło B)
14 lis 2011 14:32
Mistrz... a patrz ile dzięki Twojemu stylowi jazdy masz pkt karnych w sezonie, a ile ja... Punkty zdobyte nie świadczą o tym, kto jakim jest kierowcą. Wlazły na kwalach nie osiąga dobrych wyników, a w wyścigach radzi sobie nienagannie... Ty w kwalifikacjach jesteś dość wysoko i za wszelką cenę chcesz być wyżej... efekt? Skargi na Ciebie i to nie pojedynczo. Nie chcę się wywyższać, ale ja jadę swoje... agresywniej do tych, którzy mi podpadają co wyścig, a z innymi staram się czysto... jak ktoś jest dużo szybszy to wiadomo, że nie będę się pchał na siłę. W GB jechałem za Tobą czysto wiele okrążeń, a początkowo tempo miałem szybsze... Ty mi się wepchałeś na koła na najdłuższej prostej, gdy tylko znalazłeś się za mną
14 lis 2011 14:33
Neil napisał(a):
PreDixX napisał(a):
Filozof... <bezradny>

Ja? Dziękuję. :)

Co do Menela. Nie wiem jaki wiek masz, ja otwarcie przyznaję, że jestem jeszcze dość młody, młodszy od Czarka i innych podobnych, jednak niezależnie od tego, że dopiero kończę gimnazjum stwierdzam, że z Tobą dyskusja normalna, na poziomie nie jest możliwa. Ja jestem poważną osobą i nie wydaję mi się, żeby był sens odpowiadać na Twoje odzywki. Tak piszę dla uświadomienia, że nie tylko mnie irytujesz, ale i całą ligę.

Brakuje mi kobiety ;(

Mozliwe, ze przez to jestem taki nerwowy. Mozliwe, ze gdybym ja mial bylbym spokojny ale niestety ciagle nie mam <bezradny>.

Dodane 14.11.11 15:40:
Ehhh Klusek ja gdybym byl w twojej sytuacji to napewno za takie cos bym nie zlozyl skargi:/. Dzieki wielkie
14 lis 2011 14:40
Konsekwencja - takie słowo, może słownik się przyda.

Zanim zaczniesz wytykać innym to powiem Ci kilka argumentów, wobec, których nie będziesz mógł się przeciwstawić.

1. Podczas rejestracji tutaj zaznaczałeś "Zapoznałem się i akceptuję regulamin ligi.";
2. Podczas zgłaszania udziału do wyścigu również zaznaczałeś taką opcję;
3. 18.5 Kary za kolizję oraz ścięcia toru nałożone będą tylko, gdy w czasie 36 godzin od zakończenia wyścigu, jeden z kierowców, który był obecny w wyścigu (również kierowca samochodu bezpieczeństwa) lub szef jego zespołu zgłosi skargę na witrynie internetowej - w takim razie Twoje zachowanie dzisiejsze uznaje za spamowanie oraz nie zgadzanie się z regulaminem, który podobno zaakceptowałeś;
4. 16.2 Podczas wjazdu oraz wyjazdu z alei serwisowej wyjechanie więcej niż dwoma kołami poza obszar ograniczony przez linie prowadzące do alei, grozi karą czasową 5 sekund oraz 1 punktem karnym. - jeśli coś takiego miało miejsce to spójrz na górę mojego postu.
Konto usunięte
14 lis 2011 14:42
Ja tam Menela nie bronię bo czasem zachowuje się nie przyzwoicie, ale do <cenzura>a jak można w lidze F1 WIRTUALNEJ nie jeździć dla zabawy ? Co ci ku*wa da to że zdobędziesz to wicemistrzostwo. Menel od ciebie jest 5 razy lepszy , ale nie o to chodzi. Chodzi o sam honor "A był szybszy ode mnie wygrał sprawiedliwie, <cenzura> z tym że miał stresa i pomylił się o 2 mety przy wjeździe do pitu" tak ja bym powiedział.
Dodane 14.11.11 15:43:
Neil napisał(a):
Konsekwencja - takie słowo, może słownik się przyda.

Zanim zaczniesz wytykać innym to powiem Ci kilka argumentów, wobec, których nie będziesz mógł się przeciwstawić.

1. Podczas rejestracji tutaj zaznaczałeś "Zapoznałem się i akceptuję regulamin ligi.";
2. Podczas zgłaszania udziału do wyścigu również zaznaczałeś taką opcję;
3. 18.5 Kary za kolizję oraz ścięcia toru nałożone będą tylko, gdy w czasie 36 godzin od zakończenia wyścigu, jeden z kierowców, który był obecny w wyścigu (również kierowca samochodu bezpieczeństwa) lub szef jego zespołu zgłosi skargę na witrynie internetowej - w takim razie Twoje zachowanie dzisiejsze uznaje za spamowanie oraz nie zgadzanie się z regulaminem, który podobno zaakceptowałeś;
4. 16.2 Podczas wjazdu oraz wyjazdu z alei serwisowej wyjechanie więcej niż dwoma kołami poza obszar ograniczony przez linie prowadzące do alei, grozi karą czasową 5 sekund oraz 1 punktem karnym. - jeśli coś takiego miało miejsce to spójrz na górę mojego postu.

Z tobą nie warto wgl rozmawiać, dla ciebie całe życie to jeden wielki regulamin ! GRUBSON !
14 lis 2011 14:43
Wiem, że zaraz usłyszę coś w stylu: "s<cenzura>aj" czy "chuj mnie to obchodzi", ale chciałbym już zakończyć ostatecznie niepotrzebną dyskusję. Wystarczy, że jest pełno roboty na stronie to niech zarząd nie ma jeszcze na głowie pilnowania forum.
Oko napisał(a):
Ja tam Menela nie bronię bo czasem zachowuje się nie przyzwoicie, ale do <cenzura>a jak można w lidze F1 WIRTUALNEJ nie jeździć dla zabawy ? Co ci ku*wa da to że zdobędziesz to wicemistrzostwo. Menel od ciebie jest 5 razy lepszy , ale nie o to chodzi. Chodzi o sam honor "A był szybszy ode mnie wygrał sprawiedliwie, <cenzura> z tym że miał stresa i pomylił się o 2 mety przy wjeździe do pitu" tak ja bym powiedział.

<ok>
Wiesz nie chce czytac twoich postow. I wez wogule czlowieku nie pisz ze mna nie mam ochoty na to. Panie powazny. Czesc!
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
17 °C
Tor:
25 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 993 457

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.