Ja tam Menela nie bronię bo czasem zachowuje się nie przyzwoicie, ale do

a jak można w lidze F1 WIRTUALNEJ nie jeździć dla zabawy ? Co ci ku*wa da to że zdobędziesz to wicemistrzostwo. Menel od ciebie jest 5 razy lepszy , ale nie o to chodzi. Chodzi o sam honor "A był szybszy ode mnie wygrał sprawiedliwie,

z tym że miał stresa i pomylił się o 2 mety przy wjeździe do pitu" tak ja bym powiedział.
Dodane 14.11.11 15:43:Neil napisał(a):
Konsekwencja - takie słowo, może słownik się przyda.
Zanim zaczniesz wytykać innym to powiem Ci kilka argumentów, wobec, których nie będziesz mógł się przeciwstawić.
1. Podczas rejestracji tutaj zaznaczałeś "Zapoznałem się i akceptuję regulamin ligi.";
2. Podczas zgłaszania udziału do wyścigu również zaznaczałeś taką opcję;
3. 18.5 Kary za kolizję oraz ścięcia toru nałożone będą tylko, gdy w czasie 36 godzin od zakończenia wyścigu, jeden z kierowców, który był obecny w wyścigu (również kierowca samochodu bezpieczeństwa) lub szef jego zespołu zgłosi skargę na witrynie internetowej - w takim razie Twoje zachowanie dzisiejsze uznaje za spamowanie oraz nie zgadzanie się z regulaminem, który podobno zaakceptowałeś;
4. 16.2 Podczas wjazdu oraz wyjazdu z alei serwisowej wyjechanie więcej niż dwoma kołami poza obszar ograniczony przez linie prowadzące do alei, grozi karą czasową 5 sekund oraz 1 punktem karnym. - jeśli coś takiego miało miejsce to spójrz na górę mojego postu.
Z tobą nie warto wgl rozmawiać, dla ciebie całe życie to jeden wielki regulamin ! GRUBSON !