FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2011 14:43
Dla zabawy to mogę pojeździć w NFS.
Konto usunięte
14 lis 2011 14:46
Rafik napisał(a):
Dla zabawy to mogę pojeździć w NFS.

Dlatego uważam że jesteś zdrowo po<cenzura> na tym punkcie , gdybym ja nie jeździł dla zabawy już bym dawno odszedł
14 lis 2011 14:48
Ja Dla zabawy i odreagowania pykam w CS (Head Shot) - (Monster Kill)!!! <cwaniak> :D
14 lis 2011 14:49
Menel napisał(a):
No ale bez przesady bylem na lini a za tu takie chamstwo zeby kogos udupic to ja dziekuje. Kurde mol za sciecie toru gdzie mozna duzo zyskac dostaje sie tylko punkty karne a za zle przejechanie lini pitu dostaje sie kare czasowa i gdzie tu sprawiedliwosc. Nie zebym sie wychwalal ale nalezy mi sie to zwyciestwo bo pojechalem bezbledny wyscig nie robiac zamieszania a tu ktos mnie chce udupic i to odebrac. Dzieki wielkie.

Ja przez takie coś Kanady nie wygrałem -.-
14 lis 2011 14:50
Oko, z takim podejściem to raczej za daleko nie zajedziesz. Jakoś mało mnie interesuje ile sekund jest w pkt. 18.5. Jednakże Rafik nie po to właśnie tak, a nie inaczej pisał regulamin, abyście teraz się kłócili. Można było przeczytać regulamin podczas rejestracji. Jeśli w jakikolwiek sposób nie zgadzacie się z regulaminem to zapraszam na forum tematyczne. Tam możecie w normalny sposób zgłosić swoje Trudne Sprawy o to, że "ściąłem linię, ale mam tylko 3s. przewagi i nie chce przegrać".

Jeśli chodzi o zabawe - w tej lidze, żeby coś osiągnąć trzeba jeździć. To nie jest jakaś TOCA, że klikasz start i jedziesz z innymi. Tu masz naprawdę wiele rzeczy: setup, idealna linia jazdy, paliwo, opony. Aby te wszystkie rzeczy opanować co tydzień trzeba poświęcić dużo czasu, a jeśli chcesz ligi dla zabawy to zrób taką tyle, że z wszystkimi pomocami, bez zużycia opon, paliwa i bez setupów.
14 lis 2011 14:51
Oko, to po jasną cholerę punkty, klasyfikacje itp.? A jak grasz w nogę, siatkę czy coś to nie starasz się wygrać?
14 lis 2011 14:52
Neil napisał(a):
Oko, z takim podejściem to raczej za daleko nie zajedziesz. Jakoś mało mnie interesuje ile sekund jest w pkt. 18.5. Jednakże Rafik nie po to właśnie tak, a nie inaczej pisał regulamin, abyście teraz się kłócili. Można było przeczytać regulamin podczas rejestracji. Jeśli w jakikolwiek sposób nie zgadzacie się z regulaminem to zapraszam na forum tematyczne. Tam możecie w normalny sposób zgłosić swoje Trudne Sprawy o to, że "ściąłem linię, ale mam tylko 3s. przewagi i nie chce przegrać".

Jeśli chodzi o zabawe - w tej lidze, żeby coś osiągnąć trzeba jeździć. To nie jest jakaś TOCA, że klikasz start i jedziesz z innymi. Tu masz naprawdę wiele rzeczy: setup, idealna linia jazdy, paliwo, opony. Aby te wszystkie rzeczy opanować co tydzień trzeba poświęcić dużo czasu, a jeśli chcesz ligi dla zabawy to zrób taką tyle, że z wszystkimi pomocami, bez zużycia opon, paliwa i bez setupów.

Neil od czasu do czasu mnie wkurzasz bo ci wyslalem kontrakt to sie smiejesz uhahaha buhah aehehheeh hahaha <wyśmiewacz> ale ogólnie nie mam do ciebie żalu i żadnych zarzutów
(jesteś spoko) B)
14 lis 2011 14:53
Oko napisał(a):
Jak można być taką pizdą i zgłosić skargę że ktoś przekroczył linie pitu , totalne frajerstwo

Zlamales regulamin? Zlamales, czyli zasluzyles... Ja przez To Kanady nie wygralem, bo Simi na mnie najprawdopodobniej zgłosił :)
14 lis 2011 14:54
Menel napisał(a):
Ehhh Klusek ja gdybym byl w twojej sytuacji to napewno za takie cos bym nie zlozyl skargi:/. Dzieki wielkie
I tu byłby twój błąd. Bo skoro złamałem regulamin to dlaczego miałbym nie dostać za to kary.
14 lis 2011 14:56
PreDiXx wybacz. Mój błąd. :| U Ciebie poza co jakiś czas zrozumiałą z racji wieku dziecinnością oraz kiedy to w Austrii żebrałeś, żebym nie składał skargi to "więcej grzechów nie pamiętam". :P
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
26 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 993 631

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.