FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 lis 2011 16:20
taaa. Patrzysz kto jest online? A zauważyłeś może, że jest opcja niewidoczny w profilu? B)
14 lis 2011 16:20
Tak, złożyłem, spiskuje, te 300 kar to wszystkie ja, przyznaje się...
14 lis 2011 16:22
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v= OXfgBZz3yww --> Parodia B)

http://www.youtube.com/watch?v=HUY9Dva64 b8&feature=related --> ale urwał ale to było dobre<lol>

Dodane 14.11.11 17:24:
Borowik przyznaje się :/ tak mi przykro <wyśmiewacz>
14 lis 2011 16:27
SVettel napisał(a):
Oko, również tak robię, i nie zawsze nawet cały trening, niektórzy jadą bo 20 symulacji wyścigu, jak się zachowa bolid na tych oponach itd. Ja "taktykę" obmyśliłem 5 minut przed wyścgiem. No nawet w trakcie, bo przed tylko wybrałem opony i zawieszenie, i niech się dzieje co się chce...

I dlatego jak nie będziesz ogarniał dobrej taktyki to nigdy nie wygrasz :)
14 lis 2011 16:31
Spokojnie wygram, jedyną taktyką jest to jak zużywają się oponki, no ale zawsze ktoś jest kto powie :] Zresztą według mnie, dla mnie nie istnieje dobra taktyka. Przecież nie ma tankowania, a więc jedynym elementem taktycznym dla mnie są opony i ich dobór. Wiesz, początek może być agresywny, i opony które wytrzymać miały 10 okr, wytrzymały 6...
14 lis 2011 16:31
Po pierwsze dzięki Widmo.

Po drugie: Menel, to jest sport, a to że Ty jesteś rozpieszczonym bachorem, który myśli, że w momencie kiedy wjechał na metę pierwszy to tak musi być. Klusek ma rację. Było przewinienie, regulamin mówi jasno. Jest w jednym z punkcie takie zagadnienie to kara musi być. Jak się chce wygrać to trzeba jechać spokojnie. I nie rozumiem po co wyzywasz Kluska? Bo Ci coś nie wyszło i zajmiesz drugie miejsce to musisz się mścić? Widać twą kulturę :> (wiem sam klnę <ostatnio mniej>, ale zdałem sobie z tego sprawę i pracuję nad tym). Jedno zdanie: Opanuj się menel i jak chcesz wygrywać to jeździj czysto.

Po trzecie: Pan na M. (tym mianem określa się kogoś kto coś wygrał <nie wymienię tego przydomka, ponieważ zachowajmy anonimowość tego pana oraz biorę pod uwagę, że ten Pan nie zasługuje na nadanie mu tego przyimka czy tam przydomka) mówił, że po co tyle skarg składać i że jeździ dla frajdy. Na jego PRAWDZIWE słowa można znaleźć potwierdzenie w dziale SKARGI. ZAPRASZAM.
14 lis 2011 16:33
Wlazy nuupie sam złożyłeś na mnie 10 skarg więc cciichutko konfidencie. Ty umiesz tylko wyzywać innych? Popatrz na siebie a później się wypowiadaj. A menela zostaw w spokoju...
14 lis 2011 16:34
Marek93?
14 lis 2011 16:35

Post został usunięty

14 lis 2011 16:35
Tak się skończyła moja jazda na Nürburgring.:|

NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
21 °C
Tor:
32 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 994 930

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.